KOMA
Daimi Üye
- Tepki
- 210
- İsim
- Sinan
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Colnago
- Bisiklet türü
- Klasik
Uzun süredir bir klasik katlanır bisiklet almak istiyordum.denk geldim aldım. halt ettim
katlanır değil ayrılır bisiklet
adam yağı basmış göndermiş bana Yenilemek diğer bir değişle restorasyon... Yorumlarınızı esirgemeyin iyi veya kötü yönlendirici veya saptırıcı. teselli telkin
değer değmez...
hevesli biri olarak restorasyon nasıl bir hal alır. üstesinden gelebileceğim bir restorasyon olur mu (yani bilmeyen biri olarak kolay bir restorasyon olur mu mesela boya halledebilirim parçaların pası çıkarabilirim söküp takabilirim
) süprizler neler olabilir, ayrıca dinamo sistemini anlamadım sadece arkada var öndeki arkaya nasıl bağlı :/ bisikletin ayrılan yerinde herhangi bir bağlantı görmedim. dinamo ışık sistemini iptal etmeyi düşünüyorum
kontra frenli
yokuş çıkarıcak kadar 3 vites mesela vites takılabilir mi?
sele yenilenebilir mi?
bilinen kumlamacı, boyacı , kromcu nikelajcı
yada ücretli restorasyon mu yaptırsam varsa işinin ehli biri yazın belki ona yaptırırız
yada işi bilen biri watsap dan zaman zaman sorularıma cevaplayacak engin bilgilerini benden esirgemeyecek bir usta varmıdır.

değer değmez...
hevesli biri olarak restorasyon nasıl bir hal alır. üstesinden gelebileceğim bir restorasyon olur mu (yani bilmeyen biri olarak kolay bir restorasyon olur mu mesela boya halledebilirim parçaların pası çıkarabilirim söküp takabilirim
kontra frenli
yokuş çıkarıcak kadar 3 vites mesela vites takılabilir mi?
sele yenilenebilir mi?
bilinen kumlamacı, boyacı , kromcu nikelajcı
yada ücretli restorasyon mu yaptırsam varsa işinin ehli biri yazın belki ona yaptırırız
yada işi bilen biri watsap dan zaman zaman sorularıma cevaplayacak engin bilgilerini benden esirgemeyecek bir usta varmıdır.