Scudo Sports

Katlanır bisiklet araç içinde taşıma

konuyu hortlatayım madem :) Arabam mini cooper, katlanır 2 adet bisikletim var. (Btwin tilt 940 ve 500) bunları araç arkası askı ile asabilir miyim. Katlanır bisiklet için hangi askı arabama uyum sağlar ?

Scudo
şununla arka koltuğa koymayı düşündünüz mü acaba? Bagaj üstü askıların kauçuklara rağmen boyaya çok zarar verdiğinden yakınan arkadaşlar tanıyorum çünkü
(link)

• Beğen
Tepkiler: slckats
@gercek umurcan bisiklerde koltuk yağlaması gibi sorunum yok sadece bagajdan yer kazanmak istiyorum acıkçası. bunu göz önüne alarak bana uygun askılı taşıyıcı öneriniz var mıdır ?

konuyu hortlatayım madem :) Arabam mini cooper, katlanır 2 adet bisikletim var. (Btwin tilt 940 ve 500) bunları araç arkası askı ile asabilir miyim. Katlanır bisiklet için hangi askı arabama uyum sağlar ?

Merhabalar çözüm üretebildiniz mi acaba?

Arkadaşlar doblo aracım var bisiklet rahat bir şekilde sığıyor. Ama güvenip arabada bırakamıyorum. Sabitleme kancalarına kilitlersem bir sıkıntı olur mu? Bazen eve çıkarıp indirmeye üşendiğimden binemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Bu devirde riskli

Arkadaşlar doblo aracım var bisiklet rahat bir şekilde sığıyor. Ama güvenip arabada bırakamıyorum. Sabitleme kancalarına kilitlersem bir sıkıntı olur mu? Bazen eve çıkarıp indirmeye üşendiğimden binemiyorum.
Dışarıdan görünüyorsa üstü de örtülebilir...

camlara film çektirmeyi düşünüyorum. Kamerada var binanın önünde ama yinede güvenemiyorum.
Hırsıza kilit olmaz ama masraf yapacağınıza ön tekerlek qr mandal ise sökün. Ön tekerleği ve Sele -Sele borusunu yanınıza alın. Çalacak adam eksik parça ile uğraşmak istemeyecektir.

Geri