Scudo Sports

katlanabilir bisiklete sayaç kablolu mu yoksa kablosuz mu

engin huz

Aktif Üye
Tepki
31
Bisiklet
b'Twin
arkadaşlar sayaç almayı düşünüyorum .katlanabilir bisiklete kablolu mu yoksa kablosuz mu alayım .sizce hangisi daha iyi olur .katlandığı için kablolu olanlar sorun yaratır mı

Scudo
Bana sorarsan hiç gerek yok.İlla istiyorum dersen kablosuz.Dediğin gibi katlarken sıkıntı olabilir.

Kablo o kadar ince ki fren teline dolasanız yeter. Kablosuz kolaydır ama daha fazla pil kullanır. Bana sorarsanız kablolu.

Bisiklet ortadan ikiye katlandığına göre, kablolu olmasında bir engel göremiyorum. Kadans sensörü de dahil deseydiniz iş değişirdi. Çünkü kadans sensörü arkada bulunuyor ve haliyle kablosu arkadan başlayıp gidona kadar gidiyor.

Ben de BTWIN 8 fonksiyonlu kablosuzu var 64 tl ye aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim

@engin huz

janttaki sensörle gidon arasındaki mesafe uzak olduğu için bazı kablosuzlar okuyamıyor dikkat edin.(başıma geldi tern D8 de)

K-rock için ASS kablolu aldım, katlarken sıkıntı oldu, Sigma kablosuzu aldım, okumada sorun yok.Tern c7'de ismini hatırlamadığım bir markada sorun oldu mesafeden dolayı, Cateye takıldı sorun yok.İnternetten alacaksanız mesafeden dolayı okumazsa iade vs. ile sorun yaşayabilirsiniz, ama satın aldığınız yere montaj yaptırırsanız iade veya model değişikliği sorun olmaz.

Kablolu alırken kablonun uzunluğuna dikkat edin. Katlanır bisikletlerin gidon yükseklikleri fazla olduğundan kablo kısa kalabiliyor. Ben Sigma BC12.12 STS kullanıyorum okuma ile ilgili bir sorun yaşamadım.

gidon boyu nedeniyle kablolu almak zorunda kalabilirsiniz
elbetteki katlanır bisikletde kablosuz olması en ideali ama
birçok yol bilgisayarının 65 santimden sonra algılayamadığını düşünürsek dikkatli olmak gerek
sahibi olduğum vitesse d7 bisikletde bu sorunla karşılaşmışdım

Geri