Scudo Sports

Kategori önerileri

Scudo
Verdiğiniz linkte admin konuyu açıklamış.

kilitli.

Basliga pek bir cevap gelmedigine gore, sanirim herkes bisikleti ulasim aracindan ziyade spor, hobi, gezi vb...amaclari icin kullaniyor, bu durumda belediyelerin bisiklet yolu yapmamasini normal karsilamak gerekiyor sanirim.

Bende işe gidip gelirken bisikletimi kullanıyorum..:)
Ankara'da bisikleti ulaşımda kullanan çok sağlam iki kişi var Berkay ve İso her daim bisiklet üstündeler..

Evet geldim :)
Ben nerdeyse yılın 365 günü bisiklet üzerindeyim :) okula-işe heryere bisikletle giderim.. En az 20km en fazla 50km civarı günlük sürüyorum antremanlar haricinde.. Benim için hava şartları pek önemli olmuyor.. Yağmur, çamur kar-kış farketmeksizin sürekli bisikletin üzerindeyim.. Kesinlikle tavsiye ederim... Çoğu zaman gideceğim yere toplu taşıma araçlarından ve kişisel araçlardan çabuk gidiyorum.. Özellikle okuluma giderken en az 10-15dk tasarrufum oluyor otobüse göre. Metroya göre ise yaklaşık 30dk daha çabuk gidiyorum.. Özellikle sabahları ortalama 15-20km hızla seyreden yoğun trafikte arabaların arasından 30-35km hızla giderken insanların nasılda imrenerek baktıklarını hissedebiliyorum :) Ancak kimse aracının konforunu bırakıpta iki teker üzerine çıkma cesareti gösteremiyor..
Neyse yollarda çok daha fazla bisikletli görmek umuduyla..

Bende okula bisikletle gidiyorum. Sivasta okuduğumdan kışın pek bisiklete binme şansım olmuyor. Günlük en az 17 km yol yapıyorum ve otobüsten 9-10 dk daha önce gidiyorum:) Bi çamurluk alayım da biraz daha bisiklete binmeye devam ederim. Tabi tekrar hasta olana kadar.:) (Sivas şartları. Yeni iyileştimde:) )

@ozgur_pars

Bisiklet sonuçta bir ulaşım aracı ister yarış, ister gezi ,ister başka amaçla olsun .Ayrı bir bölüm açmak yerine "Diğer Bisiklet Konuları" bölümüne bir konu açarak deneyimlerinizi paylaşın.Eğer çok ilgi görürse konuyu sabitleriz.

Ben de bazen okula gitmek için ( eğer eşim izin verirse ) kullanıyorum. Dikimevi-Odtü gidiş dönüş 25 km. Yaklaşık 45 dak. sürüyor( tek yönde). Metro+dolmuş ile yaklaşık aynı süre. Yani dikkat edildiği sürece ( yeşil ışık yanarken bile) bir problem yaşamadım...

Ben de nerdeyse bütün yıl bisiklet kullananlardanım. Okula gidip geliyorum. Git-gel 40km. Onun haricinde her yere bisikletle gitmeye çalışıyorum.

Herkese Selamlar,

Bazı forum ve sıtelerde ana sayfanın en basında sohbet sayfaları oluyor kımısı yardım ıstıyor kımısı bır arkadasına ulasmak ıcın kullanıyor ve sonucta cok yararlı oluyor.Bu tip bir sohbet sayfasının acılmasını admınlerımızden rica ediyorum ....üyelerimizde dusunce ve elestırılerını esırgemesse cok sevınırım..:p Herkese İyi Forumlar..

Bence pek gerek yok, biryerde olayın suyu çıkıyor. Bende birkaç forumda gördüm, sonuç? kapandı. Haa yardım olayı güzel ama yardım isteyen kişi konu açar, o zaman o konu kalıcı olur. Arama yaparak herkes oradaki bilgilerden faydalanır. Ama sohbette bir daha aynı şeyi yakalaman pek mümkün değil. Ve herkeste aynı şeyi tekrarlamak sıkılır. Örneğin; bisiklet seçimi. Giren herkes direkt olarak oraya yoğunlaşır. Arayıp,araştırmanın kolaya kaçması olur diye düşünüyorum.. :)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Öneri için teşekkürler, ancak çok kez konuşulmuş ve çok kez reddedilmiş bir öneri. Lütfen konu açmadan önce kısa bir arama yapalım...

Yaz saati uygulaması varken Eryaman-Kızılay arası gidip geliyordum, gidiş geliş 75-80 km, epey iyi idman oluyordu, nerdeyse hergün gidiyordum. Toplutaşım araçlarından daha kısa sürede ve daha az stres yaşayarak gidiyordum ve daha az yoruluyordum. Molalar dahil 1 saat 10 dakika falan sürüyor. Ama ne zaman saatler geri alındı, günler kısalmaya başladı, turlar bitti, çünkü dönüş yolum Ankara'nın en işlek şehirlerarası ana arterlerinden birisi ve akşamları çok tehlikeli... Nisan ayını bekleyeceğiz artık napalım.

İşe gidiş-gelişlerde de kullanıyorum. İşyerimin yolu 8 km. 2km'dik geri kalanı inişli çıkışlı. Mesafesi kısa fakat, trafiği, anayola bağlantıları bol bir güzergah.
İş çıkışı yolumu 25-55 km. arası uzatıyorum.

Merhaba,
Büyükada'dan Seyrantepe'ye bisikletle işe gidiyorum. Kabataş'a kadar vapur, Beşiktaş Barbaros, Levent, 4. Levent ve Seyrantepe yaklaşık 12 km. günlük toplam 25 km kadar sürüyor. Ortalama 30 dk'da işe ulaşmış oluyorum. Bazen Büyükada'dan vapuru kaçırdığımda Bostancı-Kadıköy arası da ekleniyor. Akşamları da bazen Seyrantepe-Beşiktaş vapurla Kadıköy Kadıköy-Bostancı sürüyorum. Ne kadar çok binersem bineyim asla yorgunluk hissetmiyorum. Diğer mesai arkadaşlarımdan daha zinde güne başlamış oluyorum. Tüm bunları da yıl 12 ay yaz kış yağmur çamur demeden yapıyorum... Herkese şiddetle tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: ozgurxk
Bende işe gidip gelirken bisiklet ile gidip geliyorum. Ancak yağmur çok yağıyorsa kullanmıyorum. Çok yağmurlu günlerde binen arkadaşlar nasıl bir yöntem izliyorlar, söyleyebilirlerse sevinirim.

Evet arkadaşlar başlıktada görülüğü üzere artık yeni bir ikinci el bölümümüz bulunmakta. İsmi "Freeride/Street/DH bisiklet yedek parça", artık ilanlarımızı burada açacağız. Bu sürüş tarzının gelişmesiyle birlikte forum ailesi olarak son zamanlarda ihtiyacını duyduğumuz bölümü sizlerin hizmetine sunmuş bulunmaktayız.

Hepimize hayırlı olsun
Şimdiden herkese de hayırlı satşlar. ;)

iyi bir yağmurluk , hem alt hem üst, ve renksiz camları olan bir gözlükle bu hafta içinde gayet rahat kullandım. yağmurluk ve aynı malzemeden pantolon üzerine giyileni sonbaharda daghdash mağazasından almıştım. nefes alabilir dendi bana. açıkçası her 2 sininde performansından memnun kaldım. gözlük ise 3m in renksiz gözlüğü. yağmurluk ve pantolon yaklaşık 100 tl, gözlük 17,5 tl. tek sıkıntım bisikletin çamurlukları olmadığı için tekerleklerden su çok sıçradı. yağmurluk olduğu için estetik dışında her hangi bir yan etkisi olmadı.

Geri