Scudo Sports

Kategori önerileri

Sayın Yönetici arkadaşlarım

Gezi ve tur duyuruları-Organizasyonlar bölümünde malunuz olduğu üzere etkinliklerimizi paylaşıyoruz...

geçenlerde bir sitede gördüm. Aylık bir takvimde etkinlikler girilmiş... Ayın hangi günü nerede hangi etkilnik var gözüküyor. Linki tıklayıncada o etkinliğin başlığına gidiyor...

Bunu bir ajanda gibi düşünebiliriz. Böylece Türkiye'de düzenlenecek tüm etkinlikler bu takvimde yer alır... Sitede takvim diye birşey var ama sanırım etkin değil...

Biraz teknik bir konuda bahsettim sanırım...

Savaş acaba böyle bir ajanda mümkün müdür?

Scudo
Diger Hobilerimiz diye bir baslik acilmasini öneriyorum, bence tüm bisiklet sevenlerin baska bir hobisi veya koleksiyonu vardir ve paylasmak ister diye düsündüm.

Iyi veya iyi degil diye düsüncelerinizi bekliyorum.

*Ney üflemeyi, flüt (yan flüt) öğrenmeye çalışıyorum ama Allah vergisi yetenek sınırlı bende :) ilerleyemiyorum. *Fotoğrafa ilgiliyim, yarı pro makinam da (nikon d90) var. Bazen fotoğraf çekiyorum.
*Motosiklet de aldım geçen yaz, Ramazan Bayramı'ndan sonra hafta sonları çevre illere, kamplı turlar düşünüyorum :)

kanarya sevdalısıyım ben... prof. olarak yarışırım da

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Katılıyorum ve destekliyorum.Hatta sabit başlıklar halinde yapılması daha bir güzel olur. Müzikle uğraşan arkadaşların paylaşımları,yemekle uğraşan arkadaşların paylaşımları siteyi,forumu zenginleştirecektir. Birbirimize katkımız artacaktır.

Erdem kardes bende senin gibi düsünmüstüm ve o yüzden önerdim.

Mesela:
Üye sayisi yükselir, Forum Zenginlesir, Arkadasliklar artar ve yardimlasmalar artar vs. vs. vs.

Nebileyim mesela...

Fotorafmakinesi sevenler , Motor sevenler, Araba sevenler, Pul Koleksiyonu, Saat ve Kolsaati Koleksiyonu vs. vs. vs. gibi hobilileri olanalar vardir diye düsünüyorum.

YÖNETICILERDEN büyük Ricalarimizla böyle bir baslik acilmasini istiyoruz. (kusura bakmayain arkasalar izniniz olmadan sizin icinde ricada bulunuyorum)

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
merhaba,
çok güzel düşünülmüş bir başlık bence...
bisiklete bir türlü karar verip alamadığım için henüz başlayamadım. :D
ben sertbest dalış yapıyrum. inşallah haziran ayı gibi tek yıldızımı alacağım.
herkese de tavsiye ediyorum. çünkü yüzmekten falan çok farklı birşey...

yararlı bir konu olur.tracking,dağ gezilerini yaparım genelde.Eski bozuk para koleksiyonum var (heves edenler uzak dursun = ) mutfak işleriyle uğraşmakta eğlencelidir stres atmaya bire bir gerçekten :D

@murat cömez

Tabii bence de öyle. Bisikletçilerden oluşan bir müzik grubu ya da bisiklet üzerine sanatsal resimler çeken bir fotoğraf grubu oluşabilir mesela. Ya da yazmayı seven arkadaşlar bisikletle ilgili olarak eserler verebilirler. Ne de güzel olur. Yöneticilerden ben de ricacıyım. :)

Merhabalar ;

Arkadaşlar forumda Bisiklet ve Ekipman İncelemeleri diye bir bölüm var fakat inceleme olmadığı gibi bizler de yeni konu açamıyoruz,incelemelerimizi yayınlayamıyoruz. Bazı marka bisiklet, donanım ve aksesuarlar hakkında bilgi vermek ve almak isteyen arkadaşlarımız olabilir ve seçimlerimizde yardımcı olur diye düşünüyorum.

Numan Bey bunun için Atölyemiz bölümü var..

Şuradan ulaşabilirsiniz. Bu alanda testler, fikirler bulabilirsiniz bisikletin her parçası ile alakalı olarak..

@Edip Dinçer
Forumda, yaklaşık 2,5 yıl önce açılmış bisiklet ve ekipmanları test köşesi amacına ulaşamadı ne yazık ki.:uyku:Ortada ne test yazısı var ne de test rider.:uyku:Bu tür yazıları atölyemiz bölümünde aramaktasa bu bölümde, herkesin konu açmasına izin vererek toplamak daha faydalı olabilirdi.

Akvaryumla ve balıklarla uğraşmayı seviyorum.

kayak yapıyorum, dalış yapıyorum, yüzüyorum..

koleksiyon olarak pek bir şeyim yok ama, film figürleri toplamayı düşünüyorum yavaş yavaş.

Bende Davul ( Bateri) çalıyorum eğer müzik grubu gibi bir organizasyon olursa bende seve seve yardımcı olurum.

havalı tüfeklerle ilgilenirim, haftasonları atış yaparım. Bunun yanında model araç biriktiririm, biraz da borsa/ekonomi takip ediyorum.

Geri