Scudo Sports

Kategori önerileri

Scudo
İlk sayfada 60 a yakın başlık ve yeterince karışıklık var zaten, ekstra bölümlerle daha da karışacaktır.

• Beğen
Tepkiler: S26
@Adil

Yanlış anladınız sanırım. Bölüm açılsın demiyorum, yeni üye grubu açılsın diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Adil
@Serden Us

:) hımm bir bakalım, yeni üye grupları açıldığı zaman yeni başlıklara da mutlaka ihtiyaç olacak, ben böle düşündüm. o sebepten dedim :)

• Beğen
Bence çok güzel bir fikir. Aslında şu anda mod. arkadaşlar, üyelerin sorunlarına en kısa zamanda yanıt verebiliyorlar ama yüklerini hafifletmek için olabilir.

• Beğen
@Adil

yanlış anlamaya devam :D o yeni üye grupları zaten faal durumdaki bölümler için açılacak eğer yönetim ihtiyaç duyarsa.

Öneri hakkında yönetici arkadaşların olur/olmaz/tartışılıyor gibi bilgilendirme yapması bekleniyor.

Herkese Merhaba. Benim bir düşüncem vardı ve diğer üyelerle yöneticilerin fikrini almak için konuyu açıyorum. Foruma bence yeni bir bölüm veya tanışma bölümüne yeni bir sayfa açılması görüşündeyim. Açılan bu bölümde dışarıda bir bisikletçi gören arkadaşların yeni konularla forumda kalabalığa sebep olmamasını düşünüyorum. Üyeler şurada şöyle birini gördüm, burada böyle birini gördüm acaba forumdan mı vs. türünde sorular soruyorlar. Tanışma bölümüne sayfa olarak da eklenebilir. Sabit bir konu altından bence bu tür sorulara herkes cevap arayabilir. Bunu yazma gereğini nereden duydun derseniz 3 Ekim Pazar Anamur(Mersin) den Isparta ya kadar yolda birçok bisikletçiye rastladım. Hepsiyle de tanışmak istiyorum. Ayrıca şehiriçinde gördüğümüz kişilerle bu yolla tanışabilirz diye düşünüyorum. Forumda da araştırdığım kadarıyla böyle bir konu veya sayfa bulunmuyor. Eğer varsa açtığım konu için de özür dilerim.. Saygılarımla..

evet ya o konuya ben de çok takılıyorum. görüyorum ama bişekilde konuşamıyosun. sonra ara da dur bkalım... fikir hoş:in: tabi mümkünmüdür değilmidir teknik konularını bilemem

@çağrı kolçak

Destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Desteklerin devamını bekliyorum.:)

Forum Cafe adlı alt başlıkta sadece bisikletle ilgilimi konu açabiliriyoruz yoksa başka üyelerin bilgi birikimlerinden yararlana bileceğimiz konu açma iznimiz var mı?

NOT:Cevaplayan arkadaşlara şimdiden TEŞEKKÜRLER

Forum Cafe bölümünde benim bildiğin kadarıyla forum kurallarını aşmadan her türlü konu hakkında konuşulabilir..

Herkesin kendi düşüncesi yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Değerli büyüklerim, ben yaz ayında bisiklet kampına girmek istiyorum. Acaba yazın düzenlenen bisiklet kamplarını biliyorsanız bu konu altında benim için paylaşabilir misiniz ?

Merhabalar,

Forum yöneticilerine bir önerim olacak.

"Şehiriçi Gezi ve Tur Makaleleri-Fotoğrafları" ve "Şehirlerarası Gezi ve Tur Makaleleri-Fotoğrafları" bölümlerinin alt başlığı olarak bölgeler yazılsa (Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, vs...) ve herkes yapmış olduğu turu hangi bölgede gerçekleştirdiyse o başlık altına yazsa çok daha faydalı olur diye düşünüyorum. Böylece aynı şehirlere ve bölgelere gitmeyi planlayanlar daha önce o yolları tecrübe etmiş kişilerin yazılarına çok daha kolay ulaşır ve pek çok veriyi karşılaştırma şansı olur.

Biliyorum, forumda arama modülü var ve istediğin şehri yazınca benzer konu başlıkları karşımıza çıkıyor ama sanırım hepsine ulaşamıyoruz. Ayrıca bir bakışta tüm bölgeleri görmek ve o bölgelerin altındaki makaleleri ve fotoğrafları görmek daha verimli bir görsellik oluşturur.

Eğer yapılan tur birden fazla bölgeyi içine alacak şekilde gerçekleştirildiyse de "2 ve daha fazla bölgede gerçekleştirilen turlar" diye ayrı bir alt başlık da yapılabilir.

An itibariyle Şehiriçi Turlar bölümü 154 sayfadan, Şehirlerarası Turlar bölümü de 54 sayfadan oluşuyor. Tüm bunları bu saatten sonra düzenlemek neredeyse imkansız (2004 yılından kalan yazılar var...ki bu yazılardan 1 tanesi bile şu an birilerinin çok işine yarayabilir ama arkalarda kaybolmuş durumda) ama en azından belli bir tarihten itibaren (örneğin 1 Ocak 2012'den itibaren) yukarıda bahsettiğim şekilde bir düzen oluşturulabilir ve herkesin daha fazla faydalanacağı bir alan oluşturulmuş olur.

Evet dediklerinize aynen katılıyorum ve benim ve benim gibi eski üyelerin açtıkları konuları(tur paylaşımları) nı 50-100 sayfa boyunca aramaları ve o konuya yeni yazı veya fotoğraf eklemeleri en azından 5 dakika süre almaktadır.
Bu ve benzeri konularda arama yaptığımız takdirde bile istenilen tur paylaşımına erişilememektedir tam manasıyla.Yapılacak olan düzenleme ve değişikliğin biz forum sakinleri için daha yararlı olacağı kanısındayım.Teşekkürler.

Geri