Scudo Sports

Kasklarda fiyat performans değerlendirmesi.

Scudo
dün erdoğanlar bisikletteydim.
her şeyden önce mehmet'e ve lütfü abiye çok teşekkürler. çok güleryüzlü insanlar.
kaskları fiyatlarına göre katagorize ederek benim için hem fiyat hem de güvenlik ve rahat olarak en uygun modeli seçmeye çalıştım. düşündüğüm fiyatın baya üzerine çıkarak trek-anathem model kask aldım. ancak hem rahatlık olarak hem de taktığım zaman bana verdiği güven bunda etkili oldu.
buradan bana fikir veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
oxsy; çinde üetilmeyen kask yok. bütün markalar çin malı. bu başta beni tedirgin etse de hem aradığım sınıfta başka bir alternatif olmaması hem de elimle tutup gözümle gördüğümde bana verdikleri güven hissi seni haklı çıkardı.
herkese çok teşekkürler.

giro transfer var. giro nun en ucuz modeli
ne düşünüyosunuz bu kask hakkında? kullananlar var mı?

ben kask bakmaya gittiğimde giro nun ellerinde olan tüm modellerine baktım. giro kasklar elle tutulduğunda, kafaya takıldığında baya bir güven veriyor. ama şunu da anladım ki gidip, yerinde görüp, deneyip ona göre davranmak çok önemli. her model kafaya ideal şekilde oturmayabiliyor.

modelini bilmiyorum ama GIRO yeter :D forumda ki yazdıgğım kamyon olayında da adamın kafasındaki kask giro nun üst model kasklarından değildi..

belli bir sewiyeden sonra tüm kasklar aynı oranda koruyor.
giro,met,specialized,trek,bell. vb.... bunlardan sonrası kullanıcının zevkine ve ayıracağı bütçeye kamış...

Geri