Scudo Sports

Kaskın Önemi...

Meraba ben foruma yeni üye oldum we bir kaç güne yeni bisiklet alıcam sizce bianchi wind mi yoksa replay mi almalıyım ??

Scudo
Öncelikle çok geçmiş olsun..

Kask bi yana bu gün eldivenin önemini anladım bende sahil kenarında çimlerim kapattığı çukuru göremeyince bisikletin üstünden uçtum. Ellerimle süper korudum ama kendimi ve düşüşümü hafiflettim ve ellerımde hiç bir sey yok sağ kolumda biraz soyuldu gibi(eldiven olmasa ellerimin halini düşünemiyorum) ama önemli bir şey yok yoluma devam ettim kalkıp..

Sonuçta kimse kaskını eldivenini eksik etmesin!!

tekrardan geçmiş olsun..

Özgür çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten allah beterinden saklasın yapabileceğimiz bişey varsa lütfen söyle ben daha şimdi gördüm konuyu diğer arkadaşlarada teşekkürler ve herkese geçmiş olsun...
görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Çok geçmiş olsun Özgür.. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun.. Buna sebep olanları da Allah'a havale etmek en iyi çözüm...

• Beğen
Çok çok geçmiş olsun ! siz işinizi hobinizi ciddiye alıp kask takmışsınız
pek medeni bir yaklaşım olmazdı ama indirip bir temiz sevseydiniz arkadaşı
bisikletin ciddi bir taşıt olduğunu idrak edemeyen insanlarla dolu ortalık

• Beğen
en seri biçimde sağlığına kavuşması dileğiyle . .kask hakkında bilgi ve uyarı için teşekürler . .sağlıklı ,güvenli bol pedallamalar . . .

• Beğen
@Ali AKTAŞ İşte buuuuuuuu

Sevgili Özgür. Büyük geçmiş olsun. Maalesef bu primatlardan mezbul miktarda mevcut güzide memleketimizde. İnşallah çabuk iyileşirsin.

Sevgili Lori, hala kask takmayanlara inat yazdığın içöin teşekkürler.

çok geçmiş olsun kardeşim.. üzüldüm :( Allah bu insan görünümlü Hayvanlardan bizi korusun AMİN :eek:

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar Her yazımda her turumda katılan arkadaşlara da özellikle kaskın önemini aşılamayı bir görev değil bir zorunluluk olarak almış bir insan olarak Özgür kardeşimize çok geçmiş olsun diyorum ve en kısa zamanda aramıza pedal severlerin yanına eski sağlığından daha iyi bir şekilde katılır. Kaskın önemi o kadar önemli ki Emirağlem gezimizde bunu ne kadar önemli olduğunu bizzat yaşama şerefinde bulundum. yaklaşık 40 km hıza yakın bir hızda giderken asfaltla bir oldum ve kafam yere çarpınca kaskın önemini orada ne olduğunu anladım. Öte yandan yaşadığımız bir olayda İzmir Seyrek gezimiz de de Ferruh Cinel Abimiz sansiz bir kaza sonucunda köprücük kemiğini ve 3 kaburgasını kırdı maalesef hepimiz çok üzüldük. Fakat Ferruh abimizin doktorunun dediğine göre köprücük kemiğini böyle kıracak bir kaza geçirdiysen kafanda iyi kask vardı demesi az da olsa bizi teselli etti. Kaza anında bende Ferruh Abımızın arkasındaydım ve kafasının yere nasıl çarptığını ve sürüklendiğini bizzat gördüm. Onun için lütfen Kask Takalım ama 10m ama 100m ama 100km lütfen ve LÜTFEN KASK TAKALIM KASK HAYAT KURTARIYOR. Burdan Özgür arkadaşımıza tekrar tekrar geçmiş olsun
İzmir'den Selamlar saygılar..

Geri