Scudo Sports

Kaskın Önemi

@aeneskral
Kesinlikle doğru. Geçmiş Kazanız için çok çok geçmiş olsun. Umarım bu tür kazalar kimsenin başına gelmez. Saygılar sevgiler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@uguryilmaz144
Aynen öyle. Tırmanış yaparken yolu böyle görünce sıkıntı olacağını hissettim. Bu yolu çok kez kullandım. Taş ocağı yakını olması da mucuru fazla olmasına sebeb oldu. Umarım kimse yaşamaz. çok teşekkür ediyorum. Saygılar sevgiler

@Onur YCL
Aynen şartları durumları iyi analiz edip ona göre doğru sürüş yapmak gerekir. Umarım bu tür kazalar ve durumlar kimsenin başına gelmez. Çok teşekkür ediyorum. Saygılar sevgiler

Motor farklı bir olay bisiklette kıvraklık daha önemli. Motor sürenler bilir tam ekipmanla biraz robot oluyor insan.

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
Hocam geçmiş olsun. Bi abimizin de dediği gibi, ekipmansiz tuvalete bile gitmeyin. (Kendisi motosiklet vlogcusu abimizdir ama bizim içinde geçerli bence)

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
@Çaylak-24

Bisiklet yolunu işgal ederek bisikletli ulaşımı destekleyen program yapmak, aslında bisiklet konusuna toplum olarak ne kadar uzak oldugumuzun net göstergesi.
Yolu işgal ederek, 3 kişi (bir de kameraman 4) program çekmek !
Madem bisikleti yolu, kask önemli diye program yapıyorsunuz bari kenarda durun.

Çok geçmiş olsun. Kask gerçekten önemli ve kesinlikle ucuzuna kaçılmaması gereken bir malzeme. Değerini özellikle benzer badireler atlatanlar çok iyi bilir.

Geri