Scudo Sports

Kaskın önemi ve 18.06.2016'daki kazam

Scudo
@uguryilmaz144

Hiç hatırlamıyorum. ama etraftaki kalabaalığın söylediğine göre 10 metre sürüklendikten sonra park halindeki bi aracın altına çarpmışım

Geçmiş olsun

hepiniz çok sağolun arkadaşlar.
-kaskınızı takın
-bilmediğiniz yollarda dikkatli kullanın
-yokuş aşşa bu kazayı yapmadaan tam 5 saniye önce (surata çarpan rüzgarın etkisiyle) İŞTE BU BEE!!! diye bağırmıştım.Kendimi yaşamın doruğunda hissederken bi anda ölümün kıyısında buldum

bnymnkzyrt geçmiş olsun. Allah'ım beterinden esirgesin.Bilmediğiniz yollarda dikkatli kullanın gerçekten güzel bir tavsiye çünkü çoğunlukla aynı yerlerde sürüyoruz.

@bnymnkzyrt fazla abartmayın yavv. :) alt tarafı bisiklet kafanızı sağlam korursanız bişey olmaz olabilecek en kötü durum budur bence. siz bunda böyleyseniz motor surmeyin sakın. adamlar 200 le düşüyor :D

@pcmnyk

200 ile trafikte düşenler, belki çok şanslı bir kaç istisnası hariç, düştükleri yerden cenaze namazına gidiyorlar.

Alt tarafı bisiklet dediğiniz nesne tepesinde Türkiye'de her yıl bir kaç arkadaşı kaybediyoruz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın

@Mert E. bende onu diyorum zaten eskiden motor sürerdim ben bıraktım yani şimdi bu konuşmaları görünce biraz tuhafıma gitti. :D

Geçmiş olsun. Bu takip meselesi çok önemli. İki kez bu mesafeyi iyi ayarlayamadığımdan kaza yaptım.

(link)

al buda bir tanesi seyirlik olsun. Siyahlı arkadaş fren yapacak zaman bile bulamıyor.

Biz pro değiliz, yarışmıyoruz, bir kaç saniyede eksik olsun. Önemli olan güvenlik. Her zaman için güvenlik.

Her ikinizede buyuk gecmis olsun...

Geçmiş Olsun. Kask dikine ciddi bir darbe almış gerçekten.

Acil şifalar.Bugün arkadaşımla kask ne kadar korur diye konuşuyorduk. Sizi korumuş. Tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle, ben de kaskı sahilde bisiklet yolunda çıkartıyorum ama aslında her an takmak lazım, illa yokuş olmasına gerek yok sahildeki bisiklet yolunda bile olmadık bir durum yaşanabilir, motorda en kısa yolda bile çıkarmazken bununda bir farkı olmamalı, bu tip olaylar hepimize büyük ders tekrar geçmiş olsun..

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İyileştikten sonra bisiklete devam edecekmisiniz? Yorumlarınızın tamamını okumadım belki söylemişsinizdir kusura bakmayın.

Çok geçmiş olsun.
Bu fotoğrafı hemen eşime göstermeliyim...
Bu arada sanırım daha önceden de bir apandisit ameliyatı geçirdiğinizi düşünüyorum doğru mudur?@bnymnkzyrt

Geri