Scudo Sports

Kaskın önemi-sadece foto-

Scudo
ibretlık dedıklerı olay bu olsa gerek jantı gorunce şok oldum :eek:

ilk resimdekı sagdan 3. beyazlı adam hıç ıstıfını bozmuyor surat ıfadesi hep aynı :D babama cok benzıo

3. fotoda adamın eldiveni bile elinden çıkmış. O şiddetle düşmeyi Allah kimsenin başına vermesin.

korkunç bir kaza :) kasktan ziyade fullface kaskın onemini belirtiyor sanki biraz :D

bayaa hızlıymız allah yardımcısı olsun yaaa iyi bari etrafdaki insanlarada bişi olmamız 0 ölü 1 yaralı 1000$ civarı masraf ile yırtmış bişi olmaz bir sonraki ayakta unutur
:D:D:D:D:D

http://i400.photobucket.com/albums/pp82/tolgayalcin/kask.jpg:in: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Berk Çakır

Kardeş sen kaşınıyorsun.Sen böyle eski konuları hortlat dur ban yakın sana bekle geliyor!

• Beğen
Tepkiler: Erciyes Çeteci
@M.Burak KARADAĞ
Daha beterlerinide gördük aslında son mesaj 1 . ayda yazılmış çokda geç değil..:)..

2007 konusunu açan var..:(a.çağlardı sanırım .:) onun hali ne olmalı yaa..!!!!

Ya bende 2005 konusunu hortlatan gördümde abi bu arkdaş sürekli artık konuları çıkartığ çıkartıp birşeyler yazıyor. :)

• Beğen
Tepkiler: egehan
Yanlış olmuş başlık bence "Full-Face Kaskın önemi" olmalıydı... Bu konudan muzdarip olmuş biri olarak ben gayet iyi anladım yarım değil de full kask kullanılması gerektiğini... :D

Hala kask konusunda gereken özen gösterilmiyor. Güzel bir paylaşım olmuş.

Yeri öpmeden önce "İyi ki takmışım!" demek var, "Ah...Taksaydım! " demek var.Aradaki fark, biri sonrasında düşünmeye devam edebilir ama diğeri şüpheli.Dalga geçiyorum ama kask gerçekten çok çok önemli bir ekipman.Edinilmeli ve kullanılmalı.:in:

Geri