Scudo Sports

Kaskın kurtardığı bir kaza

Scudo
Gecmis olsun. Allah a sukur kotu bisey olmamis. Kaskin onemini vurguladiginiz icin kendi adima tesekkur ediyorum. Utanarak soyluyorum ama kaska pek onem vermezdim bunu okuyana kadar

Kask takmak icin illa bi otobus sıkıştırması, yuksek hız, yada performans sürüşüne gerek yok. Sıradan bi gezintide gayet bombos bir yolda 3-5 km hızla giderken bile bi anlık dikkatsizlik, yada sizin dışınızda bi etken düsmeye neden oluyor. Iste o anlarda kaskiniz ve sansiniz yaninizda olsun.

• Beğen
Tepkiler: AliG. ve lealtad
Gecmis olsun..

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Geçmiş olsun. Kaza saniyeler içinde gelişen istem dışı olumsuzluklardır. Bana birşey olmaz demeyin arkadaşlar. Çok dikkatli davranmamız gereklidir. Tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
bende bi yayanın dikkatsizliği yüzünden bisikletten uçtum dirseğim çatladı çok geçmiş olsun sizede rabbim beterinden korusun cümlemizi

• Beğen
GEÇMİŞ OLSUN ALLAH TEKRARINI YAŞATMASIN KARDEŞİM BİR FAKİRE SADAKA VER BENCE ALLAH KORUMUŞ.

• Beğen
son gelen 5-6 kaza haberinde kırılmış kasklar ya da kask takmıyorsa ciddi yaralanmaya maruz kalmış kafalar gördük. bu durum bize inatla bir şey anlatmaya çalışıyor. kask takın.

Çok geçmiş olsun..Kaskın faydasını örneklerle görüyoruz. Yalnız her ne kadar kendinizi iyi hissetseniz de başa alınan bir darbede tedbiren doktora görünmeniz gerekir. Bu arada özeleştiri yapmanız da takdire şayan zira kaygan bir yolda 35-40 km gibi bir hız oldukça fazla.

geçmiş olsun. yarın istanbula gezmek için gidicem ve decathlondan begendigim kaskı alıcam.

• Beğen
Cahillere ehliyet verirlerse sonuçları böyle olur, Çok geçmiş olsun ...

İnsana saygısı olmayan bir milletiz.

• Beğen
çok geçmiş olsun hocam ülkemizde maalesef kask takarsın gülerler kask takmaz adam elinde tutar biner alete böyle saçma sapan cahilce işler nedense.. bilinçli olmanız sebebiyle tebrik ederim.

• Beğen
@lealtad Çook geçmiş olsun.. Türkiyede şehiriçinde kullanılıyorsa, performans, antrenman amaçlı kullanılıyorsa, araçlarla aynı yolda kullanılıyorsa kask şart..

• Beğen
geçmiş olsun. mesafe ne olursa olsun ekipman her zaman hayat kurtarır.

• Beğen
O yol özellikle yedikule-zeytinburnu-bakırköy ( özellikle et-balık kurumunun orası ) arası avrupaya gidiş istikameti rus ruleti gibi. Sıkıştıran mı dersin ani araç çıkışımı dersin makas yapan ayılar mı dersin kaygan yol mu dersin herşey var. Biraz milletin uyuz bakışlarına rağmen dönüşü sahil kesiminden ters gitmekte ( yalandan bisiklet yolu var ama tamamen palavra ) fayda var. Büyük geçmiş olsun

• Beğen
Geri