Scudo Sports

Kaskım yok

Kask In En Kötüsü Bile Hiç Olmamasından iyidir ... En Kısa Zamanda Kask Edinmelisin Dostum Kazasız Belasız Sürüşler ... Tavsiye edebileceğim kasklardan uygun olanı limar catlike moon gibi gibi üst grupda olay kask vertigo veya iyi markaların orjinal kaskları tavsiyelere ve bütcene bakıp kıyaslamalısın .... Saygılarımla Kaza Anında Sizi Korur

Scudo
Cube CMTP kask almayı düşünüyorum bende. Erdoğan'lardan başka nerede bulabilirim. 2. el bulma imkanım var mı? Aliexpress ve benzeri sitelerde bulamadım.

Ben size almayın demiyorum hobi olarak gene alın. :D :D

Sağlamlık derken kasklar tek kullanımlıktır hocam.

Araçlarımızın hava yastığı gibi düşünün, hayatınızı kurtarır ve görevini tamamlamış olur :).

Motosiklet yarışlarındaki kasklar ile karıştırmayın, O pilotlar bazen yarışta 2-3 kere düşüyor motosiklet yola devam edebiliyorsa, kaskı kullanmaya devam ediyorlar.

Bir kaç bin dolar fiyatı oluyor elbette.

2-3 Kg arasında değişen ağırlıklara sahipler sebebi de 200-300 km hızla pilot motordan uçtuğunda kafasının yerinde kalmasını sağlamak :)

Ucuz / pahalı demeden derhal bir kask edinin, paranız olunca daha iyisini alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@m.klcts
Bisikletimin rengine uymali mi sorunuz birazda isin eglencesinde oldugunuz fikri yaratsa da :p
Ucuz kask hic kasktan iyidir ;)
Yol bisikleti icin ozellikle dizayn edildigi belirtilen aerodinamik bir kask alabilirsiniz. Ama fiyat ne olur bilemem!
Cok terliyorsaniz ve pek sogukta kullanmiyorsaniz bol ventilasyon kanalli birsey alin.
Kaskin rengi bisikletinize ve formaniza uysun derseniz estetik kaygiya girer ve size kalmis :)

Su linkteki kaskin kırmizi siyah batman-superman vb. olmayanini (birebir ayni model) uzun sure kullandim. En az onerilen ucuz kasklardan birisi:
(link)

Ufak tefek dusmeleri saymiyorum! Gecen Mart dag yolunda gayet kotu dustum. Sag kolum uzun kollu giymeme ragmen ciddi yaralar aldi, tasa vuran sag bacagimda ciddi cizikler ve hemotom olustu. Eldivenlerin silikon/jel dokulari patladi ama ellerimde cizik yoktu. Gozlugum carpmanin etkisiyle kirildi. Kafam yerde ve iri taslarla kapli zeminde sekerek suruklendi ancak ne kafada ne yuzumde cizik yoktu :)
Koruma korumadir! Iyi kask tercihtir ama hic olmamasindansa kabul edilir bir sey yegdir.
Iste o kazaya karisan kask :) Ucuzda olsa cok iyi korudugunu dusunuyorum beni ;)

Dosyalar

• 20151005_115354_resized.jpg
    20151005_115354_resized.jpg
    86,5 KB · Okunma: 46
  • 20151005_115410_resized.jpg
    20151005_115410_resized.jpg
    57,7 KB · Okunma: 45
@m.klcts herhangi bi kurum denetlemiyo görsel olarak kendine yakıstırman ve saglamlıgına güvenmen yeterli olucaktır

@suat akman
Tam kulağınızın üstüne darbe almışsınız. Kask olmasa belki işitme kaybı da yaşayabilirdiniz. Geçmiş olsun :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Geri