Scudo Sports

Kaskım sayesinde 2. kez yırttım

@Ahmet Can Yakışır

teşekkürler. bisikleti korumak gibi bir amacım yok aksine refleks ve güdüsel olarak her zaman kendimi koruyorum. Ama şu lanet spd pedallar bisikleti bırakmıyor :)

Scudo
Herkese tekrar teşekkür ederim. Tek kolla ayrı ayrı yazmak sıkıntı :) Bir kaç gündür hafif bas agrım geçmedi. Sabah nörolojiden randevu aldım. Travma sonrası normal bir durum ama acile gittiğimde tomografi MR vs cektirmemekle hata yapmışım.

@Emir Şengezer

yanılmıyorsam crankbrothers marka kilitli pedallar var; çevirme hareketiyle değil de ayağı yana doğru çekince kurtuluyor ayaklar. bu şekilde ayakları kurtarma refleksi kısa sürede oturuyor, en ufak bir terslikte sen daha farkında olmadan ayakların serbest kalabiliyor. ayakkabı tabanında da çıkıntı yapmıyor mekanizma, bisikletten inince daha rahat yürüyebiliyorsun. onları bir araştırmanı tavsiye ederim.

ben de sırf bu düşerken bisikletin paçamdan tutup bırakmaması tehlikesinden dolayı bir türlü spd pedala cesaret edemiyorum; param olduğu zaman bahsettiğim pedallardan bulup deneyeceğim. alışamazsam yine platform pedala dönerim, hayırlısı bakalım...

Geçmiş olsun, kask takmamakta ısrar eden arkadaşlar umarım ikna olurlar...

@Ahmet Can Yakışır
Cok guzel bir cevap olmus, tesekkurler. Umarim herkese faydasi olur.

Geçmiş olsun ...Umarım kimsenin başına böyle kazalar gelmez..

Büyük geçmiş olsun, bende dün Sultanahmet' e doğru inerken lastiğimin tramvay rayina girmesi sonucu düştüm. Kaskım sayesinde başımı direkt asfalta vurmaktan kurtuldum.

Öncelikle geçmiş olsun. Dün Boluda Hıdırşeyhler yaylasından çok dik bir yamaçtan inerken bir rehavete kapılıp frenleri bıraktım km saati 55 i gösterdiğinde ön lastiğim traktörün açtığı çukura girdi bisikletten uçtum kafamı taşa çarptım koruma içgüdüsü ile sol koluma siper edip üstünde düştüm derim soyuldu sol kolum çok ağrıyor sele kalçama çok sert bir şekilde çarptı heryerim morardı kaskımın sol tarafı içine göçtü. Sizi çok iyi anlıyorum kask taktığıma şükrettim Allah korusun çok daha kötüsü olabilirdi. Gerçi ben koluma değil yeni aldığım hidrolik frenlerimin hasar görmesine üzüldüm, mal canın yongası sonuçta :(

• Beğen
Tepkiler: yetkin yılmaz
Çok geçmiş olsun;arkadaşım ucuz atlatmışsınız diyeceğim ama pekde ucuz değil yani.

Çok büyük geçmiş olsun hocam. Dikkat etmek lazım; Allah korusun.

Tekrardan teşekkürler. Yakın geçmişte omzumu kırıp kask çatlatmıştım ondan da önce dirsek omuz ve sırtımı fena halde yaraladığım bir kazam var. Üstüne de bu gelince bir süre trafikte bisiklet kullanmayı düşünmüyorum. Sahil yolunda tıngır mıngır gideriz artık :) Herkese güvenli dikkatli ve keyifli sürüşler.

Valla kask almak sart oldu.ogrish'lik bi goruntu.Allah korumus. Kaskin markasinin bi onemi var mi ki acaba yoksa hepsi ayni mi

geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış kask takmayanlar dışarı çıkarken bi kere daha düşünürler artık.

Geçmiş olsun arkadaşım. Araç yolunu mümkün olduğunca kullanmamak gerek ama bunun içinde şanslı olmak gerek ki yakınlarda uzun bir bisiklet yolu olsun.

Sizin geçirdiğiniz kaza bana eski bir olayı hatırlattı. Uzaktan bir tanıdığım buna benzer bir kaza geçirmişti. Polisti, ama taksiyle geziyordu artık nasıl bir görevi varsa. Motor kazasında rahmetli oldu şehit oldu. Ailesi Mersinliydi. Birde erkek ve kız kardeşi vardı. Onlarda araç kazasında rahmetli olmuşlar. Köpekleri bile arabadayken ölmüş. Yazık Mersinli ailelerine.

Bu yüzden çok dikkatli olmak lazım. Yollarda mal çok.

çok geçmiş olsun, umarım kask kullanmayanlara ibret verici bir konu olur

Geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.Kaskı görünce direk aklıma bu geldi.

öncelikle çok geçmiş olsun, yaklasık 1,5 aydır istediğim kaskın turkıyeye getirilmesini bekliyorum :) stoklarda kalmamış malesef. yol bisikletine gectığımden beri çok korkarak kullanıyordum şu fotoğrafı gördükten sonra kask gelene kadar trafiğe çıkmam sanırım :). tekrar geçmiş olsun.

Geri