Scudo Sports

Kaskı sevmeyenlere ders olsun

Scudo
Tüm arkadaşlara teşekkürler.

Geçen yıl çıktığım ilk turumda Kask'ın tipi hoşuma gitmediği için takmamıştım. Amaaaa. Hiçte öyle değilmiş. Temmuz'un sonunda Karadeniz turu düşünüyorum. KASK DEĞİL; YAĞ TENEKESİ BİLE OLSA BAŞIMA TAKMADAN YOLA ÇIKMAM.
Kask. kask. kask.

inşallah bu sözleriniz ,kask takınca yakışıklılığım belli olmuyor diye düşünen genç kardeşlerimizin kulağına küpe olur.öğüdünüz için çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
Ben de kask takmayı sıkıcı bulanlardandım ta ki bu yazıyı okuyana kadar sımdı ılk ısım bı kask almak olacak.Teşekkürler!

geçmiş olsun, acil şifalar, bunada şükür arkanızdaki doblo size çarpmamış, çok daha üzücü sonuçlanabilirdi. uyarınız ve paylaşımınız için tekrar teşekkürler

Kaskımı iki hafta kadar önce Aldım. (Delta bisikletten) Evin çıkış kapısı yanında duruyor.Onsuz evden çıkmıyorum. Alıştık birbirimize.
Sevgiler.Saygılar.Hepinize tşkrler.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
dostum merhaba çok geçmiş olsun yinede ucuz atlatmışsın senin anlattığın yeri tahmin ediyorum karadeniz yolculuğu başladımı veyahut ayın kaçında çıkıyorsun bir türlü gelemedim

kemal tecimen

• Beğen
Tepkiler: msavsa
@k.tecimen

Kemal bey saygılar. Bütün kış boyunca düşündüğüm Karadeniz turuna henüz çıkamadım. Pek gidebileceğimide sanmıyorum.Ben haziran sonunda çıkıp Ağustosta dönmeyi düşünüyordum.Malum olaydan dolayı 2-3 hafta sarkınca,eşe dosta yakalandım.Burası ŞARKÖY'ya hatır soranımız,8-10 günlüğüne Abi diyenimiz bitmiyor. Bende buraya yeni geldiğim için bazı durumları hesaplayamadım. Ayrıca kızımında Okul tercih ve ay sonu gibi kayıtlar derken bu yaz bana zehir zıkkım oldu. Belki Gelibolu yarımadası (ŞEHİTLİKLER) turu yapabilirim. Oraları gezdim ama biraz olsun moral olacağını düşünüyorum.
Fakat yeminim var seneye 15 Hazirandan sonra bir allahın kulu beni buralarda yakalayamaz. Selamlar.

@pusat
kask gerçekten önemli, ben de geçen hafta Assos'a giderken kaskım olmadığı için biraz tedirgin oldum. en kısa zamanda alacağım!
ayrıca köpekler büyük tehlike!!
Şehitlikler turunu hayata geçirecek olursanız ben de Edremit'ten katılabilirim.
saygılar.

hocam gecmiş olsun ucuz yırtmışınız
ben bir şey merak ettim acaba köpeğe ne oldu

@Ali İhsan

Peşimden gelen arkadaşların, karşı istikametten gelen oto sürücüsünden aldığı bilgiye göre, yolun altında bulunan Belediyeye ait Su arıtma tesislerine doğru acıyla havlayarak kaçmış.
İki hafta kadar sonra aynı yere gittim. Görevlilerle konuyu konuştum. Onlara ait olmadığını söylediler.

@yelkenler

Netleşirse size ulaşırım. Saygılar, selamlar

Geçmiş olsun...

Resimlerden anlaşılıyor kaza sizi bayağı bi sarsmış...

Tekrarlanmaması dileği ile...

Hocam büyük geçmiş olsun Allah korumuş.
Ben sitede yeniyim,kısa turlarla antrenmanlar yapmaya çalışıyorum ancak her bisiklete binişimde doğrusu korkuyorum.Çünkü henüz bütçem elvermediği için bir kask edinemedim.Özellikle rampa aşağı giderken kaskım olmadığını,frenimin patlayabileceğini,düşersem kötü sonuçlar doğabileceğini düşünerek fazla hızlı gitmemeye dikkat ediyorum.Aldığımda da dikkat edeceğim tabiki ancak yine de önlemlerimi tamamıyla aldığım için içim rahat eder.Gerekliliğine tamamen inanıyorum.Ben anlamıyorum biz bisiklette kask kullanırken,motorsiklet kullananlar kasksız nasıl korkmadan,hatta utanmadan onu sürebiliyorlar!

Herşeyden önce sağlık,sağlık için güvenlik önlemleri!
Güvenli ve iyi pedallamalar.

Geri