Scudo Sports

Kask.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tepki
3
Arkadaşlar. Fiyatlar konusunda pek bilgim yok. HKK sitesine baktımda seçenekler biraz az gibi ve fiyatları beni ürküttü.

0 Kask alabilceğim bi yer biliyormusunuz başka?.

Scudo
Eğer net'ten alış veriş yapmayacaksanız İzmir'de Seda Bisiklet (karşıyaka) Sundu Bisiklet (Bostanlı) Doruk Bisiklet (Göztepe) , buralarda bulabilirsiniz. Bornova'da da bir yer var ama adını hatırlayamadım.
Ama Çankaya'da da çok çeşit bulabilirsiniz.

Net'ten bildiğim kadarıyla Delta ve Erdoğanlar da çeşitler mevcut.
Arkadaşlar çok daha fazla seçenek sunabilir.
Ama yurtdışı alış veriş sitelerinden de "********" ve "*********" da bulabilirsiniz.

teşekkürler fazlasıyla yardımcı oldu önerilerin. Fakat şimdi önemli olan olası bi yurt dışı siparişinde elime ne kadar sürede geçer :DD

Bu arada neden yabancı sitelerin isimlerinin yer alması yasak?. Reklam olayına giriyo diye kağıt üzeri bi zorunluluk mu yoksa başka nedenleri mi var?

@erdalerdül

Valla sadece sitelerin adını yazmış , link vermemiştim ama anlamadım bir türlü.
Yurt dışından, eğer siparişiniz hemen tedarik edilmişse 2-4 gün arasında geliyor. Tedarik süresi uzadıkça , malzemenin geliş sürecide uzuyor haliyle.

bence kaskı denemeden alma. şahsım adımı, tipi çok hoşuma giden kasklarla rahat edemedim. deneyerek aldığın zaman kafana hangisinin en rahat oturduğunu anlıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: StreetRide
Ali can arkadaşımızın dediği doğru bence deneyerek alman daha iyi olur sanırım.

Peki bir şey sorucam. Kask'ın olan arkadaşlarım var. Large XLarge dye boyutlar var sanırım BİLDİĞİM kadarıyla yanlış biliyor olabilirim. Boyuttan ziyada kask'ı rahatlık durumu mu var bir de?

Gerekli bilgiyi sana en yakın bisikletçiden veya kaskı olan arkadaşlarından almanı tavsiye ederim. Yeterli bilgiyi aldığını düşünüyorum...!

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
2.el düşünürseniz limar kaos extreme uygun kask var elimde , her boyuta uygun süngerleride mevcut (hiç kullanılmadı)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri