Yusuf ZİYA
Üye
- Tepki
- 9
İyi günler.
Bu günlerde, forumdaki kaza haberlerininde teşvikiyle kask almaya karar verdim.
Kendime ve kuzenime almayı düşünüyorum.
Dolayısıyle kasklar hakkında biraz araştırma yaptım fakat işin sonucunda istediğim bilgilere tam olarak ulaşamadım.
Almayı düşündüğüm markalar arasında Geotech te var dolayısıyle yetkili kişilerden Geotech kasklar hakkında bir kaç bilgi alayım dedim.
Öncelikle şunu sormak istiyorum bazı modellerde mat ve normal olarak geçen iki ayrı model mevcut acaba aralarındaki farklar neler?(Örneğin: (link) ve (link))
Ayrıca ağırlıkları hakkındada bir bilgi yok.
Boyları standart mı yoksa farklı boyları mevcut mu?(Ve kafamıza uygun olup olmadığını nasıl anlarız?)
Son olarakta elinizde şu üç model mevcut mu:(link), (link), (link)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Bu günlerde, forumdaki kaza haberlerininde teşvikiyle kask almaya karar verdim.
Kendime ve kuzenime almayı düşünüyorum.
Dolayısıyle kasklar hakkında biraz araştırma yaptım fakat işin sonucunda istediğim bilgilere tam olarak ulaşamadım.
Almayı düşündüğüm markalar arasında Geotech te var dolayısıyle yetkili kişilerden Geotech kasklar hakkında bir kaç bilgi alayım dedim.
Öncelikle şunu sormak istiyorum bazı modellerde mat ve normal olarak geçen iki ayrı model mevcut acaba aralarındaki farklar neler?(Örneğin: (link) ve (link))
Ayrıca ağırlıkları hakkındada bir bilgi yok.
Boyları standart mı yoksa farklı boyları mevcut mu?(Ve kafamıza uygun olup olmadığını nasıl anlarız?)
Son olarakta elinizde şu üç model mevcut mu:(link), (link), (link)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..