Scudo Sports

-Kask-

Tepki
9
İyi günler.

Bu günlerde, forumdaki kaza haberlerininde teşvikiyle kask almaya karar verdim.
Kendime ve kuzenime almayı düşünüyorum.
Dolayısıyle kasklar hakkında biraz araştırma yaptım fakat işin sonucunda istediğim bilgilere tam olarak ulaşamadım.
Almayı düşündüğüm markalar arasında Geotech te var dolayısıyle yetkili kişilerden Geotech kasklar hakkında bir kaç bilgi alayım dedim.

Öncelikle şunu sormak istiyorum bazı modellerde mat ve normal olarak geçen iki ayrı model mevcut acaba aralarındaki farklar neler?(Örneğin: (link) ve (link))

Ayrıca ağırlıkları hakkındada bir bilgi yok.

Boyları standart mı yoksa farklı boyları mevcut mu?(Ve kafamıza uygun olup olmadığını nasıl anlarız?)

Son olarakta elinizde şu üç model mevcut mu:(link), (link), (link)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Scudo
Geotech kasklar Fiyat / Performans olarak çok iyi kasklardır.
Vermiş olduğunuz linklerdeki kaskların içinde sadece karbon görünümlü olan model kısa bir süre için temin edilememektedir.

Onun dışındaki modeller elimizde mevcuttur.

Ölçüleride 56 - 60 cm aralığındadır.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ZİYA
Merhaba, kafana uygunlugunu şöyle hesaplayabilirsin.
Bir mezure al eline, alnının biraz üzerinden kafanı ölç, bu sana kaskın olup olmayacağını gösterir. Mesela almak istediğin kasklar 54-60 cm ayarlanabilir kasklar. Benim kafam 59-60. Bir düşük modelini aldım o kaskların, 40milyon olanlardan. Yan tarafındaki tutucaklar biraz acıtıyor ama üst,ön taraf gayet güzel. Kısacası ve en güzeli deneme fırsatın varsa git dene ve al derim.

• Beğen
Deneme imkanım malesef yok.
Sadece internetten gördüğüm kadarıyla yetinip karar vermem gerekiyor

Ayrıca Karbon görünümlü olanın mevcut olmayışı üzdü beni çünkü tercihlerimden biri ondan yanaydı.

@Yusuf ZİYA

Dün bahsettiğiniz Geotech kaskı deneme fırsatım oldu. Ben de renk konusunda sizin gibi düşünüyordum ama görünce fikrim değiştir. (link) kaskı tavsiye ederim. Gayet oturaklı ve hoş gözüküyor.

• Beğen
@Tuncer Ülfer

Tavsiyeniz için teşekkürler.Acaba Siyahlı beyazlı olanı denediniz mi?O renk kombinasyonu olarak nasıl?

@Yusuf ZİYA

Denemedim. Siyah beyaz tercih etseydim internetten gördüğüm kadarıyla (link) tercih ederdim.

İkincil tercih olarak bisikletinizin rengini içeren bir kask tercih edebilirsiniz.

• Beğen
@Tuncer Ülfer

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.2 tane alacağım sanırım sizin söylediğiniz gri olanı ve benim söylediğim siyaz-beyazı alacağım.Tekrar teşekkür ederim.

Bende almayı düşünüyorum bu Geotech'in Kv-21-2 modelinden. Ama çok kararsızım..

Geri