Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

https://i.hizliresim.com/n79VdV.jpg

@EnesEfe biraz önce sıfır ayarında bir kask ilanı açtım onay sürecinde 60 liraya satacagım 220 gr ağırlıgında ve oldukça şık sattıgım için söylemiyorum fiyat performans açısından ciddi anlamda güzel bir kasktır.İlan onaylanınca detaylı fotoğrafları görebilirsin

• Beğen
Tepkiler: E.E
Scudo
@EnesEfe bende teşekkür ederim. burada ilan onaylanmadan başka platformda rezerve edildi :)

@KAAN SEVER Bir tanıdığın dükkanından aldım 50 lira ama markası hakkında hiç bir şey bulamadım forumda

Tasarımı gerçekten hoşuma gitti , atarım birazdan resmi :)

20150607_150425.jpg 20150607_150343.jpg 20150607_150333.jpg 20150607_150302.jpg @KAAN SEVER

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
epey zaman geçmiş üstündenama,
aldığınız mı kaskı memnun musunuz ?
bende eski prowell kaskımı sattım, bunun gibi sade model aramaktayım

Ben bu modeli bir gün kullandım çok beğendim, ayarlaması çok kolay ve etkin, ucuz kasklar gibi emanet durmuyor...

Hava kanallarının kapanabilir olması çok iyi, yağmurda kapakları tak devam et...

Vizör sinekler için iyi, çakar da benim gibi e-5 yapan biri için uygun.

Yazın kapakları kapalı bile Pek terletmedi ben çok beğendim. Sadece görüntü biraz karpuz kabuğu ama o zaten bisiklet kasklarının ortak kaderi...

Hava kanalları Yetersiz gibi. Güneşli bir günde kask içi sıcaklık çok fazla olabilir ama sadece geceleri binerim diyorsanız çok hoş bir tasarım

Merhaba arkadaşlar. Artık elimdeki yumurta gibi olan kaskı değiştirmenin zamanı geldiğini düşünerek Yol Bisikleti için Kask arıyorum. Estetik duran birşey istiyorum ve Kafaya taktığında Yumurta gibi görüntü olsun istemiyorum. Bütçem 100 - 150 TL arasında üç aşağı beş yukarı belki zorlayabilirim ama mümkünse 150 TL geçmesin. Acaba tavsiyeleriniz nelerdir bu konuda ?

Selev - Avatar 100 - 120 TL
Catlike - Kitten 150 - 170 TL

Ben Catlike kullanıyorum ve tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Furkan BOZKUR
62 Cm futbol topu gibi bir kafam var. Ben giro modellerini bir de specialized kaskları beğeniyorum. Bir bakın. Ne yazık ki 62 Cm kafada tüm kasklar Atom bombası mantarı gibi duruyor :(

• Beğen
@Tolga Günsezer Selev biraz daha cezbetti gibi beni ama Catlike'ın görünüşüde farklı olduğu için ilgi çekici havalandırma özelliği nasıl acaba bu konu hakkında fikir alabilirmiyim ?

@Mehmet Levent Valla ona elden bişi gelmez napalım madem atom bombası gibi patlamaya hazırım diyebilirsin kısaca :D

@erphan Prowell R66 da hoş bir model ama pek istediğim gibi değil diyebilirim teşekkür ederim.

LaZer kasklara baktım çok iyi kompak yapıda kasklar var ama tuzlu. Pazarlığa otursan alırmısın bilemem ben specialized prosperos kullanıyorum çok memnunum bir alt modeli alies galiba onlar çok daha küçük duruyor ama daha çok ince uzun 56-59 cm kafaya uygun iki yandan biraz basık Oval kafa istiyor yuvarlak büyük kafaysa prosperos fakat okadar küçük durmuyor.

• Beğen
bu kasklar başı nasıl koruyacak ki yüz açık ? saçlarıma bişey olmasın yeterli der gibi..

Selev Blitz kask aldım çok memnunum, bulması zor, fıyatı 100 tl prowellden iyi , çok hafif , kafada iyi duruyor havalandırması süper tavsiye ederim

• Beğen
Sedona HB-27 kullanıyorum gayet şık duruyor özellikle renk çok dikkat çekici trafikte fark edilmen kolaylaşır.

• Beğen
Geri