Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Scudo
MV88 di sanırım Sedona. MV27yi de denedim rahat edemedim ama 88 çok rahat tavsiye ederim.

Tavsiyeler için teşekkür ediyorum arkadaşlar :hhhhhh: (link) Biz bunu denemiştik geçen gün.Bununla ilgili ne diyorsunuz?

@Uptown Cyclist
Bunu değil ama başka bir modelini kullanmıştım. Hafif kazada test etmiş oldum. 25-30 civarı hızda giderken yana kayma sonucu düşüp kaskı yandan yere çarpmıştım. Kaskta ve kafada hasar yok. Sadece yüzeyde hafif çizilme var. Kafama oturmasının çok çok rahat olduğunu söyleyemem ama kafadan kafaya da fark var... Yalnız benimkinde beyaz renkler de vardı. Güneşte uzun süre kullanınca hafiften sararma yapmıştı.

Aslında 100 TL'yi biraz aşabilecekseniz Planet-x'te bazı tanınmış markaların fiyatları daha uygun gibi.
(link)

Not: Alışveriş yapmayı düşünürseniz şu konuda bir deneyimim var, belki lazım olur:
Planetx.co.uk Hakkında - BisikletForum

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Serden Us Arkadaşım elden almak konusunda çok titiz.Yani Gittigidiyor gibi sitelerden almamız bile mümkün değilken yabancı siteler hiç ama hiç mümkün değil.Ancak kask konusunda görüşünüzü belirtmeniz çok iyi oldu.Kararımızı verdik :hhhhhh: herkese teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: S26
Kali isimli bir firma var piyasaya yeni girdi sanırım. kasklarına baktım oldukça kaliteli görünüyorlar. Kali chakra kaskı 100 lira sınırında alabilirsin.

http://i.sanalpazar.com/cache/n28/275/2746/27452/374517/cat_740/cache_500_1__i_17748080_PWB.jpg?V=2013
Performans Bisiklet
Bedava Kargo
Baş ayar düğmesi
Arka kısmı ışıklı
Sineklikli
LEVIOR CE Li Bisiklet Kaskı MADE IN GERMANY
55-61 Baş çevresi ölçüsüne uygun
L beden
sanalpazar.com 'da 100.0TL 'ye satılmakta.Düşünülebilir...

tavsiye ettiğiniz bir kask var mı ?

70-80 liraya olsa daha iyi olur.

Yol bisikleti kullanıcısıyım

@EnesEfe Bende kask arayışı içerisindeyim, Prowell kasklar 70 tl civarı, Giant ve Moon markalara da göz atabilirsin. Prowell F59R modelini düşünüyorum. Tabi "Kask" marka kask almak nasip olur inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: E.E
@Osman Tuğrul İstanbulda nerede satılır acep , decathlonda var mıdır ? umarım nasip olur :)

@EnesEfe İstanbul'da nerede satılır bilemem, Decathlon'un web sitesinde güzel kasklar var ama bayisinde var mıdır? bilemem. Ben internetten almayı düşünüyorum, malesef bayide istediğim yok. Tabi İstanbul'dasın büyük ihtimal istediğin kaskı bayilerin birinde bulabilirsin. Geniş yelpazeye sahip bir şehir. Bu gibi durumlarda İstanbul'u kıskanıyorum.

• Beğen
(link) şu kaskı sitede gördüm hep, eğer imkanım olursa ileride alacağım, videosu bile güzel mübarek :) Adamlar yapıyor hakkını yemeyeyim ama parası da biraz pahalı. Sonuçta sağlam bir kask gibi duruyor. Bu kaskı kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyiz?

• Beğen
@EnesEfe Şimdi işin birde o boyutu var ama içine sinen herşey güzeldir bence, al benisi yok değil, benim bisiklet siyah kırmızı ben bile almayı düşünüyorum yani o derece :)

• Beğen
merabalar arkadaşlar ben genelikle çin kaynaklı malzeme alıyorum decathlondan dahi aldığımız malzemeler bile hindistan çin tayvan kaynaklı ürünler.
dolar fiyatı ne kadar yüksek olsada ülkemize göre daha uygun fiyatlarla kask değil her türlü malzemeyi alabilirsiniz.
ben aliexpress kullanıyorum tavsiye ederim. yalnız satıcı puanı yüksek olanlardan almaya çalışınız iyi forumlar olsun.

(link)
almış olduğum kask :D ve hala kullanmaktayım

tr.aliexpress.com/item/Adjustable-26-Vents-EPS-Outdoor-Sports-Mountain-Road-Mtb-Cycling-Bike-Bicycle-Ultralight-Helmet/32247203876.html?http_swift_null=

• Beğen
limar, cratoni veya italyan malı selev kasklarıı tavsiye ederim özellikle selev çok bilinmese de prowell den bir gömlek yukarıdadır,
fiyatları 100TL civarında bir kaç farklı modeli var biraz araştırmanız gerek...

(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Geri