Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

@Harun Gürbüz

ben de baktım onlara ama kafayı mantar gibi gösteriyodu sanki onlar..
90 lira sedonaya vermek yerine limar falan almak daha mantıklı sanki...

Scudo
bugün elime geçti kaskım ve bi 30km kadar yol yaptım.
mantar gibi durmuyor kafada ve rahatlığı da gayet iyi...

@Mehmet Ergene

Hayırlı olsun.İnşallah o kask kafanızdan hiç çıkmaz ve havadan başka biryerle temas etmez :) Hangi kaskı aldınız?

herkeze merhabalar..
Arkadaşlar bugün fren teli almak içib bisikletçiye gittiğimde kaskda sorayım dedim.Markasını sordum ama hatırlamıyorum şuan.22.5 lira dedi. 20 liraya alınır.
Acaba kalite olarak çok fark varmıdır 50-60 liralık kasklarla ? alınabilir mi ? yada 40-50 tlcivarında ne önerirsiniz ?

@ahmet ulaş

kullanıyormusunuz ? sağlam mı , yani olası bi kazada korur mu ? modeli nedir , link verebilirmisiniz

PROWELL F59R kullanıyorum.

Bisikletim Sedona olmasına karşın sedonanın Kasklarını beğenmedim.
İç malzeme ve arka ayar düğmesi kalitesiz geldi bana.

Bence başka şeylerden kıs ama güvenlikten kısma :in:

@OMER AYYILDIZ

nereden ne kadara aldınız ? ben 55 e buldum en ucuz

Tavsiye edilecek en iyi kasklardan biridir Prowell,şahsen kullanıyorum estetik ve sağlamlık bakımından süper.. Bisiklet bayiilerinde bulunur

@Bilal Karatağ

evet netten buldum . kargo hariç fiyatı. ıspartada satan biyer bulursam burdanda alabilirim..

Ben geotech almıştım. Fakat sonradan güneşlik kısmının olmamasının zararlarını gördüm. Alnım ve burnum kıpkırmızı olmuştu. Kaskın önünde güneşlik kısmı olursa alnınızı korursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
Geotechlerin kafada mantar gibi durduğunu duymuştum.Ben limar kullanıyorum.eger 100 tl gibi bütçeniz varsa limarın 100 tl civarı modellerini tavsiye ederim.hem kaliteli hemde şık.20 tl lik bir kask almanızı hiç tavsiye etmem çünkü bildiğiniz köpüğün dışını bir plastik koyup satıyorlar ve düştüğünüzde size hiçbir koruma sağlamazbence 100 tllik limar alın.delta bisikletin sitesine bakabilrsiniz.

@Batuhan Keleş

malesef o kadar bütçem yok en fazla 60-70 tl verebilirim :(

@furkan32

Prowell idealdir o zaman. Uygun bir fiyata f59 bulun. Ben de alamadım gerçi henüz.. :)

prowell f55r kullanıyorum. tavsiye ederim. sundu bisiklette 55 tl. 10tl de kargo oluyo.65 e alırsınız. çınar bisiklette sotkta varsa 50 liraydı..

Prowelli düşünün derim, fiyatı da performansıda gayet yeterli seviyededir :)

@Mehmet Ergene

F55 mi f59 mu almalıyım önemli bi fark varmı ikisi arasında ?

Geri