Hasan ASKER
Üye
- Tepki
- 8
- Bisiklet
- Ümit
Gerçek anlamda bisikleti kasklıyken sürdüğümü fark ettim ama biz kasklı sürücülere insanların tepkisi sanki uzaylı görmüş gibi oluyor... Yemin ederim kasklı her bisiklet sürüşümde bana Türkiye gezisimi yapıyorsun diyenler oldu pencereden Hello diye bağıran çocuklar oldu, peşime bisikleti ile takılan küfür eden veletler oldu tabi onlarda turist sanıp etmişler kendi şivelerinde karşılığı alınca bu kroda bizden diyerek gitmişlerdi... Hatta bir fırıncıdan simit alırken kazık bile yiyordum ta ki kaskı ve gözlükleri çıkarttığımda beni tanıdığında senmiydi abi diyene kadar 
Geçen yaz hatta Kars'ta bir çocuk gördüm kasklı (Kars'taki tek kasklıydı) bizim ekibi görünce abi size katılabilir miyim çünkü millet beni kasklı tek görünce alay ediyor demişti.
Her neyse dünyaya sesleniyorum biz kasklılar uzaylı değiliz... Az biraz insan olunda kendi haliniz ile alay edin...
Geçen yaz hatta Kars'ta bir çocuk gördüm kasklı (Kars'taki tek kasklıydı) bizim ekibi görünce abi size katılabilir miyim çünkü millet beni kasklı tek görünce alay ediyor demişti.
Her neyse dünyaya sesleniyorum biz kasklılar uzaylı değiliz... Az biraz insan olunda kendi haliniz ile alay edin...