Scudo Sports

Kask Takıyorum Çünkü;

Tepki
49
Bisiklet
Sedona
Kask Takıyorum Çünkü;
* Sadece Kafası Olanlar Kask Takar. Kalın Kafalılar Kaska İhtiyaç Duymaz.
* Yoldaki Yayalar ve Diğer Taşıt Sürücüleri Beni Ciddiye Alıyor.
* Emanetçi Olmadığım Bisikletin Bana Ait Olduğu Belli Oluyor, Ben Hiç Donla At'a Binen Süvari Görmedim, (Biri de Çıkıp Ben Gördüm Don Kişot Dermiş.)
Diğer Aklınıza Gelen Maddeleride Sizler Tamamlarsanız Çok Memnun Olurum Kazasız Sürüşler.
http://u1309.hizliresim.com/1f/t/t055d.jpg

Scudo
Hani bazı insanların başı güzel olur, şekilli olur, kısa saç falan da yakışır ya, öyle bir kafa yapım var ve bozulmasını istemiyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: Enes Gürel
Çünkü bir kez kaskım ile kaza geçirdim. Ne kadar önemli olduğunu biliyorum.

Kask taktığımda,komşularımız bana uzaylı görmüş gibi bakıyor,belki içinden bu deli diyordur,insanlarımızın bir kısmı art niyetli,ama onların ne düşündüğü benim için önemli değil,o nedenle bakkala bile gitsem kask takarım..

Sağlık her şeyden önceliklidir..

Kask takıyorum çünkü arabada emniyet kemeri takmak kadar önemli olduğunu biliyorum(belki daha da önemli)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Bir paragraf da bakışlar için gelsin :
İnsanlar göre göre alışacaklar bakan da bir bakacak iki bakacak birkez daha gördüğünde daha önce gördüğü için artık görüntüyü normal karşılayacak bu uzaylı modundan ancak böyle çıkılabilir başka çaresi yok

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Kask takıyorum çünkü bisiklete biniyorum

Dostum seni forumda bisikleti olmayan en aktif forumdaş ilan ediyorum, sence sakıncası yok ise:)

@enes savaş

@Çetin ŞAHİNÖZ

Yok , sıkıntı olmaz :D Ama bisiklet en kısa zamanda geliyor imzaya bakarsanız :)

@enes savaş
Günün en berbat espirisi benden gelsin: Kask bisiklete değil kafaya takılır. :)

• Beğen
Tepkiler: Santibag
evet doğru sanırım pazartesi mi, cuma mı elde olur konusu vardı

@Çetin ŞAHİNÖZ

Evet daha gelmedi ama ya bugün yada yarın gelir belki...

karkım çakarlı bisikletimin önünde ve arkasında fenerler haricinde çakarlar mevcut bildiğin yürüyen pavyon gibiyim :D ama hayatımı seviyorum

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Geri