Scudo Sports

Kask seÇİmİ

ahmetkya

Forum Demirbaşı
Tepki
130
İsim
Ahmet Kaya
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar 70 tl'ye kadar kask önerirmisiniz

Scudo
@ebubekir sözbir
Peki prowell kasklar nasil
70 tlye buldumda

60 TL'ye Sedona Kask aldım hem şeklinden hem de kendisinden memnunum :) Tavsiye ederim. Bütçen daha fazla değilse bu iyidir.

Bende Kask bakıyorum, Sedonanın şu kaskı hoşuma gitti. Fiyatı da makul. (link)
Başka bir kask önerecek varsa bende önerilere açığım :)

@kadir karademir

Aynısının beyazını (sitede Mat beyaz/siyah diye geçiyor) kullanıyorum. Baş çevrem 59.5 cm. XL almıştım ama arkada hafif boşluk oluyor. Kilit mekanizmasıyla sıkılaştırıyorum ama keşke L beden mi alsaymışım diyorum.
L beden 54-60cm baş çevresi için.
XL beden 60-64cm baş çevresi için.

@AykutÇ.

Aykut bey öneriyorsanız siparişi geçeceğim. Eski Kaskım M beden di MOON marka. Baş çevrem 60 cm :) Bende L almayı planlıyordum.

@kadir karademir

2 aylık bisikletçiyim. Neredeyse sıfır bilgi ile kendi kendime gidip almıştım bisikletçiden. Bisikletçi kaskın bana çok uyumlu olduğunu söyledi ve bende çok kurcalamadan aldım. Şu anki aklım olsa L bedeni de denerdim ama tam sınırda olacağı için sıkıntı olur muydu bilemiyorum.

Etraftaki kasklı bisikletçilerin kasklarına göre daha hacimli gibi duruyor kafamda. Ya modelinden dolayı, yada beyaz renkten. Ama zaten benim alırken önceliğim "kafamı korusun görüntü önemli değil" düşüncesi idi. Bir de 60 TL civarında olması idi ve bu şekilde aldım.

Aynı fiyat aralığında başka kaskları deneme şansım olmadı, belki çok daha iyileri bulunabilir, birşey diyemem ama ben kafama her taktığımda mutlu oluyorum :)

Arkadaşlar Bugün Prowell Kask Almaya Gittim Pendik Efor Bisiklete Ellerinde Olmadığını Söylediler İstanbul da Başka Hangi Mağazada Bulabilirim Bilginiz Varmı?

Geri