Son Selim
Daimi Üye
- Tepki
- 471
- İsim
- Selim A.
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
MTB kaskları acaba yol bisikleti kasklarına göre daha mı büyük diye düşünüyorum?Decathlon da 100tl lik var.İşini görür
merhaba kaç tl'ye aldınız ve kafada acaba nasıl duruyor, kaba mı?yeni yol bisikletime Giro Syntax mips aldim.
100 lira civarındaki kasklar,kafada kaba durur..merhaba kaç tl'ye aldınız ve kafada acaba nasıl duruyor, kaba mı?
internete bisiklet kaskı yazınca hepsi aynı çıkıyor ve dediğiniz gibi genelde askerdeki kompozit başlık gibi duruyor100 lira civarındaki kasklar,kafada kaba durur..![]()
Anladım ki yol bisikletine göre kasklar 300 TL'den aşağı değil.@djmaviyansima ayn şekil olarak öyle bence.Bisikletinin türü neyse ona göre almanı tavsiye ederim
190 liraya şu kaskı önereyim size..Bu da kaba durabilir belki ama 100 liralık kasklar kadar kötü durmaz..!internete bisiklet kaskı yazınca hepsi aynı çıkıyor ve dediğiniz gibi genelde askerdeki kompozit başlık gibi duruyor
Anladım ki yol bisikletine göre kasklar 300 TL'den aşağı değil.
Teşekkür ederim, bu kaska ne dersiniz, selev'i beğenenler var. Kafa ölçüm tam 60 geliyor. Bu kask da L kask imiş. tam 60'a denk geliyor. Acaba kafa ölçüsü kurtarır mı? Keşke herkes kasklı fotorğafını paylaşsa da görsek.190 liraya şu kaskı önereyim size..Bu da kaba durabilir belki ama 100 liralık kasklar kadar kötü durmaz..!
(link)