Scudo Sports

Kask önerisi

LeventK.

Daimi Üye
Tepki
83
Bisiklet
Mosso
merhaba öncelikle iyi bayramlar .

bisiklet olayına girdiğimden beri ekipman vs. herşeyi zamanla alıyorum yeri geliyor değiştiriyorum . Şu sıralar Erdoğanlar Bisiklet'in sitesine girdiğimde Euro'nun sabitlendiğini gördüm ve bazı kaskların da bayağı indirimde olduklarını farkedince kaskımı değiştirmeye karar verdim . Şu an ki kaskım bisikleti aldıktan sonra aldığım ilk ekipmanım olduğundan fazla araştırma fırsatım olmadan almıştım . Kask her daim takıyorum fakat fazla güven verdiğini düşünmüyorum şu an kullandığımın. Bu arada kullandığım kask
http://image5.sahibinden.com/photos/77/59/57/128775957r2d.jpg
bunun aynısı gri renk.

sitede dolaşırken şu ürünü beğendim fakat uzun özellik açıklamaları vs. bunlardan ne kadar anladığım meçhul olduğundan forumda sizlere sormak istedim
Bahsettiğim ürün
(link)
bu fiyat civarına sizce farklı bir alternatif var mı ? Ve ya hiç kaskını değiştirme ,sende olmayan bir şeyi almaya yönel mi dersiniz.
Bu arada internetten alışverişte bu tür giyim konusunda beden & uyum konusu sıkıntılı oluyor baş ölçümü yine o ilanda bulunan fotoğraftaki gibi aldığımda (artık ne kadar doğrusaldır bilemem) 58 çıktı bu da M bana uyar demek oluyor.

Scudo
Geri