Scudo Sports

Kask önerisi toplam 150 TL'ye kadar

Zaten eldiven kask kullanıyorum peki siz öyle diyorsanız vardır bir bildiginiz

Scudo
dizlik ve dirseklik hareket kabiliyetinizi engeller.

kaykaycılar ve patenciler geriye doğru düşebilirler, bu yüzden dirseklik takarlar. ayrıca kol hareketleri dirsekten değil omuzdandır. aynı şekilde dizlik de çeşitli yükseltilerden vs. atladıktan sonra dizlerinin üstüne düşme durumu olabilir diye takılır. Yine hareket çoğunlukla dizden değil ayak bileği ve kalçadandır.

bisiklette ise tüm ayak ve kol eklemleri hareketlidir. düşme konusunda çok endişeliyseniz, extreme bisikletçilerin de sıklıkla giydiği, gövdeye giyilen ama omuz kısımlarında dışa doğru çıkıntı bulunan korumayı giyerseniz, omuz, dirsek ve kol üzerine düşmelerde koruma sağlayabilir.

Ne olursa olsun düşme açısı önemlidir. En yakın kum veya toprak alana gidip düşme alıştırmaları yapabilirsiniz :)

@Orhan Akarkut Vallahi hocam ben görseydim bunu alırdım. Geçen kaza yapan yol bisikletçi bir abinin tavsiyesi ile SPECIALIZED kask alıdm 175 verdim ama çok korktum omuzundaki dikişi görünce düşünmeden aldım sanıırm yarın gibi elimde olur.
iyi tavsiye doğrusu

Bu arada ben Giro tirinity modelini geçen hafta link verilen siteden aldım. Deactlondaki btwin 700 kask muadili görüntü ve hissiyat açısından ancak sağlamlığı test etme şansımız maalesef yok tabiki. İçinden ek ped çıkmıyor bilginiz olsun.

Bahsi geçen Giro Trinity fiyatına göre alınabilecek en iyi kasklar dan bir tanesi. Geçen hafta bedeni uymadığı için alıp sattım.

merlincycles.com giro kask 75+22,5kargo

@Bianchi tdl 1300 Kask tercihi konusunda pek bir şey söyleyemem ancak görmeden, denemeden almamanızı öneririm. İnternette daha ucuza bulunabilir tabi. En azından iade şansınızın olduğu yerlerden alın. Kafa yapısıyla ilgili olduğu için kaskın görseldeki güzelliği ile kafanızdaki görüntüsü arasında farklılıklar olabiliyor.

661 (SixSixOne) Rage Dizlik ve Dirseklik ,
BİSİKLET KASKI 500 B'TWIN Kullanıyorum. Henüz Kaza Yapmadığım İçin Sağlamlık Konusunda Yorum Yapamıyorum :D :D Ancak Ergonomi Olarak Oldukça Memnunum.

Giro Trinity'den herkes memnun sanırım. Mat titanyum rengi de hoşuma gitti, bi tane de ben alıyorum.

catlike tavsiye ederim ben 150 ye aldım mayısta, şimdi biraz daha pahalı olabilir bilmiyorum ama gayet güzeldir.

Bell event kask nasıldır? Su an evans ta kargo dahil 40€fiyatı var. Değer mi sizce

Geri