@fırat ayanyan
kardeşim bak, senden bazı konularda ricam olucak;
öncelikle ne işe yaradığını anlatmadım zaten bilgi vermek maksatlı yazmadım, kıyasladım güneşe karşın 2sini de, ama 2sini de tercih etmemek en iyisi dedim fikrimce, espri kısmının farkındayım da gene de yorumumu yazdım.
sana kimse neyi yazıp yazmayacağını da danışacak değil, bak bana da 2dir gıcık gidiyosun başka sayfada da ters ters cevap yazmıştın bana ona da cevap vermedim bilerek;
ve burda bile daha bir söz de söylemedim sana da bence kendi işine baksan iyi olur. Seni ilgilendirmeyen konulara da girmemeni de kibarca rica ediyorum burdan. Bu konuyu da burada seninle benim aramda kişisel bir olaya dönüştürmek istemiyorum, seninle de uğraşıp bu foruma girmemin amacına da çıkmak istemiyorum daha fazla. Gerçekten laf olsun diye söylemiyorum çok temiz kalpli arkadaşlar edindim ve gerçekten de stresten arınmam için en güzel yol bu foruma girip de bilgi dolu yazılar okumak.Sadece bilgi edinmiyorum, içinde bulunduğum stres dolu durumumdan da uzaklaştırıyor, unutuyorum en azından çevremi dalıyorum, kısaca kafamı dinlendiriyorum.
Ağırıma gitti o vatandaşın ettiği söz bi anda benim yazımdan sonra eklenince, sonuçta benim ne yazdığımı görüp de ekliyor yazısını bu vatandaş.O an sinirime dokundu dayanamadım, daha doğrusu dayanmayı da tercih etmiyorum böyle konularda, kibarca hassaslıkla bir şeyler danışınca yardım isteyince birisi ukalalık edince o zaman bir manası kalmıyor artık o an.Hem zaman geçmiş üzerinden ben bile unutmuşum o yazdığımı, bir de alıntı yaparak da bana odaklı cevaplar veriyorsun.Kusura bakmasın kimse de iyi niyetim istismar olunca acımasız oluyorum eleştirirken.
hem seni ilgilendirmez bu vatandaşla aramızda geçen konu, tabi herkesin gördüğü bir formatta yazılan yazılar tabi sadece sen okumuyorsun ama daha kendisi cevap vermemişken sana hiçbir şeyin cevabını vermek düşmez, senden başkasına da düşmeyeceği gibi. Kendisi aciz değil, cevabını verebilir. Hal böyleyken sana düşmez onu savunmak.