Scudo Sports

Kask Mojito İncelemesi

Scudo
Çok güzel bi inceleme olmuş. Aldıktan hemen sonra 2 saat sürüşten sonra kaskımı bi yerde unuttuğumu zannederek bi an panikledim (seviyom kask takmayı) meğer kafamdaymış :islik::bsmagryr: Aşırı rahat ve buna rağmen hiç bir şekilde gevşeme oynama vs. olmuyor.

Hocam öncelikle doğum günün kutlu olsun ve kaskın da hayırlı olsun. Kask Mojito'yu ben de severek, şimdilik, uzaktan takip ediyorum, ufak ufak alma hayalleri kuruyorum ancak gördüm ki marka sticker şeklinde. Bir anda soğudum resmen. Neden böyle bir şey tercih ettiler acaba? Kullanılan malzemeden dolayı falan mı?

20161228_132025.pngScreenshot_20161228-130850.png
benim için görevini yerine getiren bir kask olarak kayıtlara geçti 2 ay önce. 40km/h uzeri bir hızla giderken yaptiğim kazada kafami korudu. Hafifliği ve tasarımı da başka tercih sebebidir. Tavsiye edilir.

Bende bu sene kask mojito aldım aynı renklere sahip Gökkuşağı rengi.memnunluk derecem çok iyi. dediğiniz gibi kafa tasini iyice sarıyor ve hafif herseyden önemlisi koruma seviyesi üst segment.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Hort yapıcam ama yeni konu açmak istemedim. Wiggle’dan mojito alıcam fakat kafa ölçüm 58.5 civarı çıktı. Tam arada kalmışım kullananlardan öneri bekliyorum hangi bedeni almalıyım sizce? Not: deneme şansım yok yaşadığım yerde bisikletciye baktım ama kask markası yok.

57 cm ile medium kullanıyorum. Sınırda boşluk yok. Tafsiyem large almanız. Son karar sizin yine de.

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@bibisikletL almanızı tavsiye ederim.altina buff dır,ter emici beredir vb gibi seyler de giymeniz gerekecek.Benim kafa olcum de sınırdaydı.Oncesinde M aldım ama L ile degistirmek zorunda kaldım.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eskişehirde buldum bir yerde 600 TL :eek::krktm: Normalmi bu fiyat ya?

@hayriünal
En iyisi burda bedeni deneyip oradan alayım.. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hayriünal
@Adrenalin26 hocam mojito kaskı wiggle'dan getirmek pek avantajlı değil. neredeyse aynı para. tavsiyem deneyip türkiyeden almanız olur.

@hayriünal
Yılbaşı kampanyasından önce 420 TL'ydi şuan 500 küsür. İndirim bitince almak lazım :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: hayriünal
@yusufgs36 Ben de dana önce erdoğanlar bisikletten sipariş vermiştim ama değişim için kargoyu siz ödersiniz demelerine kızıp iptal ettim. Wiggle'dan oakley radar almıştım 112 dolara, geldi ama ürünün dış kolisi hasarsızken gözlüğün kendi kutusu yırtıktı ve lenste parmak izleri vardı ben de fotoğraf çekip attım ikinci el bu diye. Wiggle garanti servisinden mail aldım ödediğiniz paranın tümünü hediye çeki verdik diye. Yani kask bedavaya geldi. Ondan wiggle'dan aldım uzun uzun anlattım ama :)

@hayriünal Teşekkür ederim hocam L aldım. @celilcetiner sizin yorumunuz daha etkili oldu 57 cm'e M olmadıysa bana hiç olmaz ki yazları şu kaskı altı siperleri şapkalardan takıyorum, kışları da buff ya balaklava. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
N11 sitesinden accell bisiklet firmasından aldım ürünü, 440 liraya. ürün cidden güzel ama bu paraları vermeye gerek var mı idi bilemedim, decathlondaki roadc 500 modeli de 170 liralık fiyatı ile övgüyü hak ediyor.

iç malzemesi iyi, kafaya iyi oturuyor, hatta baya iyi oturuyor, kulak arkaları falan özenilmiş, çene kısmı iyi, ayarı dönmüyor ayar mekanizmaları iyi. işçilik orta bence.

kampanya ile alınır yoksa pahalı ve lüks.

Dosyalar

• 20180903_131727.jpg
    20180903_131727.jpg
    79,3 KB · Okunma: 59
Bugün Erdoğanlar bisiklet'ten 370 liraya aldım ben de bir tane. Nispeten uygun fiyatına rağmen alırken düşündüm çünkü gerçekten ucuz bir ürün değil. Markasız bir kask kullanıyordum, çene ve yan kayışları güzel gerçekten, markanın sticker şeklinde olması kötü.

Geri