Scudo Sports

kask hayatımı kurtardı

@gurkankas

kaskın önemini anlamam için anca kafamı kırmam lazım bacaamı kırınca kaskın önemini anlicaımı sanmıorumn:D :D :D
ama yine de saol

Scudo
geçmiş olsun işte burda kaskın faydalarını görüyoruz kaskı her zaman için takılmalı derim

• Beğen
Tepkiler: cado
Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin.Boşuna dememişler kask hayat kurtarır diye.Tekrar geçmiş olsun;)

kafamızını eksikliğini hissetmeden kaskı almamız güzel olur.
özellikle toplu yerlerde kaskla dolaşmak ilk zamanlar rahatsız edici bakışları beraberinde getirsede kısa süre sonra insanların gözüne aşina gelmeye başlıyor vede yetmiyormuş gibi küçük yaştaki çocuklara kask alınmasının doğru olduğunu savunmaya başlıyorlar.bu yüzden bizlerin iyi bir örnek teşkil etmesi için vede kafamız eksilmeden ucuzda olsa bir kask edinmeniz güzel olur...

büyük geçmiş olsun bu gibi durumlarda soğuk kanlılık çok önemli daha önemlisi kask tabi ki.

cado sana katılıyorum bazı yerlerden keçerken kafasında kaskı olanlara gülüyorlar baksana ne yapıyoki kask takıyoe diyolar aslında onlarda bir kere düşüpte kafasını kırsa anlarlar belki herhalde ne olursa olsun kaskı çıkarmayın

çok geçmiş olsun, kask takmanın hayat kurtardığını bir kez daha gösterdiğiniz için de ayrıca teşekkürler, belki o veya bu nedenle hala kask takmayan arkadaşlarımız artık takmaya inka olmuştur...

geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederim. artık iyileştim bile sayılır, ufak tefek 1-2 sorun kaldı. bugün sanırım kazadan bu yana ilk defa bisiklete binicem, evde kondüsyon bisikletine biniyordum da tabi tutmuyor yerini.

kask pahalı, almayalım kullanmayalım diyen arkadaşlar çok yanılıyor. evet belki bir 70 ytl gözden çıkaracaksınız, bütçeniz kısıtlıysa bi süre sizi zora sokacak bu. ben tehlikeli bişey yapmıyorum diye kendinizi kandıracaksınız, terletiyor diyeceksiniz fakat görüldüğü üzere şanssız ufak bir an size kafa tasınıza mal olabilir.

açıkçası daha önceden motosiklette ne kadar önemli bir ekipman olduğunun idrakına varmamış olsam, bisiklete başlarken, bisikletimi yenilemeden önce gidip kendime kask almazdım bütçemi zora sokup. derdim ki maşası daha iyi olsun donanımı daha iyi olsun o paraya kask alacağıma, zaten ufacık kask neyimi koruyacak. ama iyi ki almışım, iyi ki bir spor olarak bisiklete başlıyacağım dediğim andan itibaren kask takmışım. umarım kask takmayanların(ve hiç kimsenin) başına kötü birşey gelmez fakat gelirse de sonradan benim gibi "iyi ki" değil "bütçemi sıkıştırmayı ve terlemeyi kafa kemiklerime değişmişim" derler.

cok geçmiş olsun,
aklı başında olan,zaten takıyor,
takmayanlara bi şey diyemiyorum...
19 senedir yarışçıyım,bunca senede,hiç kasksız çıkmadım

bu sedona moon kaskları nerden bulabiliriz özellikle erdoganlarbisiklette bulunuyor mu?

ben sedonanın kaskını denedim ama rahat diildi,2.el aldım met,gayet memnunum:)

peki bu sedona moon kasklar yeterince güvelimi acaba yoksa daha iyi bir kaskla bir fark farmı aralarında acaba ????

kask gerçekten önemli uyarlıalr için tşkrl gsl bir konuya değinilmiş

çok geçmiş olsun ,iyiki kask varmış başında.bi tarihde bende bi kaza yaşadım kask başımda paralandı ben geçici hafıza kaybıyla kurtarmışdım.kaskın önemini iyi bilirim ve herkese öneririm.

iiki kask almakta daha fasla gecikmemişim,ben de bugün kaza geçirdim ve kaskım olmasaydı belki başımdan da darbe alabilirdim..ne kadar dikkatli olunursa olunsun aniden kapılarını açan şöferler var ve ben de bu zedelerden biriyim..amaan dikkat diyorum,ucuz yırttım ben..yalnızca bacaklarımda ve sağ omuzumda şişlik ve çeşitli yerlerimde de morluklar var..çok dikkatli olmak gerekiyo yollarda,çünkü biz şoförlerin ve yayaların da hatalarından mesulüz..

Geri