geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederim. artık iyileştim bile sayılır, ufak tefek 1-2 sorun kaldı. bugün sanırım kazadan bu yana ilk defa bisiklete binicem, evde kondüsyon bisikletine biniyordum da tabi tutmuyor yerini.
kask pahalı, almayalım kullanmayalım diyen arkadaşlar çok yanılıyor. evet belki bir 70 ytl gözden çıkaracaksınız, bütçeniz kısıtlıysa bi süre sizi zora sokacak bu. ben tehlikeli bişey yapmıyorum diye kendinizi kandıracaksınız, terletiyor diyeceksiniz fakat görüldüğü üzere şanssız ufak bir an size kafa tasınıza mal olabilir.
açıkçası daha önceden motosiklette ne kadar önemli bir ekipman olduğunun idrakına varmamış olsam, bisiklete başlarken, bisikletimi yenilemeden önce gidip kendime kask almazdım bütçemi zora sokup. derdim ki maşası daha iyi olsun donanımı daha iyi olsun o paraya kask alacağıma, zaten ufacık kask neyimi koruyacak. ama iyi ki almışım, iyi ki bir spor olarak bisiklete başlıyacağım dediğim andan itibaren kask takmışım. umarım kask takmayanların(ve hiç kimsenin) başına kötü birşey gelmez fakat gelirse de sonradan benim gibi "iyi ki" değil "bütçemi sıkıştırmayı ve terlemeyi kafa kemiklerime değişmişim" derler.