Scudo Sports

Kask gerekirmi bu km için ?

Mesut D.

Daimi Üye
Tepki
15
Bisiklet
Salcano
Beyler günlük 8-10 km falan yapıyorum 15 ede çıkıyor gerekirmi ki bu km için.Ama ara sıra caddeye çıktığım oluyor.Alırsam Sedona nın olanını alacağım :)

Scudo
kaskın ne zaman nerde hangi anda lazım olacağını bilemezsin bence al tak :D her ihtimale karşı kardeşim

Kaza dediğiniz olay 1 saniyede oluşan birşeydir ,8 km nin 1 metresinde yaşanır kaza.Hayatını tehlikeye atmaya değermi düşün sen karar ver...

evet çok haklısınız sedonanın mavi kaskını alacağım inşallah hepinize iyi geceler..Haa unutmadan birde dizlik ve dirseklik unutmayayım değilmi :)

onlara çok gerek yok bence sonuçta o kısımlar tam eklem yerleri ve pedal çevirirken sizi zorlar hareketlerinizi kısıtlar birde eldiven oldumu başka birşeye gerek yok bence

Dizlik dirseklik daha çok Downhill sporu için geçerli.Ona vereceğin parayı iyi bir jelli eldiven ve gözlük almak için bakarıdım.

şimdide eldivenim yok..yarın paramı alıcam inş bu gün kask yarın da eldiven..eldiven oda Sedona ama düşük modeli onla idre ederim diye düşündüm oda mavi beyaz internette vardır belki.

tekerlekler dönmeye başladığı an itirabir ile gereklidir kast

Geri