Scudo Sports

kask fiyatları

Sercan Sözer

Forum Demirbaşı
Tepki
391
İsim
Sercan S.
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Katlanır
arkadaşlar ben istanbul tuzla da oturuyorum kask almak istiyorum ne kadardır ve bildiğiniz yer var mı

Scudo
@Kutay Han

Migros'ta satılan kaskları İstanbul'da +1,50 TL ile adresinize kadar almanız mümkün. [Moon Mv26 modeli bildiğim kadarı ile.]

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt Kılıç
avatar'ımda gözüken siyah üstüne kırmızı-gri'li kaskı 20-25tl civarında aldık 1 ay kadar önce.. gayet memnun kız arkadaşım.. ben de memnunum tabi =) bu modelin aynısını performans bisiklet gittigidiyor üzerinden acık arttırmayla satmıstı kargo dahil 14.50TLye satılmıstı.. belki sadun abi'nin elinde baska varsa uygun fiyata size gönderebilir, kendi sitesinden iletisim adreslerine ulasabilirsiniz.. bir bakın derim..
(mavi olan da benim kullandıgım 20tl gibi bir fiyata almıstım 1,5 yıl önce cok memnunum, zamanının yaygın kasklarından, görürseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...)

@Kutay Han

Az önce aldım kaskı. Bursada oturuyorum. Fiyatı 24.9tl ve markası Moon. Ben beğendim kaskı. Diğerlerinden eksik kalan pek bir yanı yok. Bir tek renk olarak fazla beğenmedim ama sonuçta işlevine bakmak lazım. Bu ara uygun fiyatlı bir kask arıyordum zaten burada belirmen iyi olmuş dostum saol.

Geri