Abdülkadir Ergin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.326
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çantada biraz güncelleme yaptım. Öncelikle solgun sararmış olan sabitleme demirini siyah plastidip boya ile boyadım. Sabitleme somunlarını kelebek somun yapıp yola dik şekilde sıktım ki aero olsun 

İkinci olarak çantanın üzerine kurutma amaçlı giysi bağlayabilmek için lastik monte ettim. Bunun için çantayı delip metal halkalar sabitledim. Bu şekilde bayağı şık oldu. Lastiklerin ucuna da makaron denen ve ısı ile daralan plastik taktım.

Son olarak parlak beyaz astar kumaşa bilgisayarda hazırladığım Castelli logosunu 3D yazıcı ile bastım. Hem araç farı vurunca beyaz arka plan parlar, hem de yalandan havamız olur
Birde test sürüşü yaptım, güzel yav. Bayağı işime yarıyor bu çanta.

İkinci olarak çantanın üzerine kurutma amaçlı giysi bağlayabilmek için lastik monte ettim. Bunun için çantayı delip metal halkalar sabitledim. Bu şekilde bayağı şık oldu. Lastiklerin ucuna da makaron denen ve ısı ile daralan plastik taktım.

Son olarak parlak beyaz astar kumaşa bilgisayarda hazırladığım Castelli logosunu 3D yazıcı ile bastım. Hem araç farı vurunca beyaz arka plan parlar, hem de yalandan havamız olur
Birde test sürüşü yaptım, güzel yav. Bayağı işime yarıyor bu çanta.