Scudo Sports

kask aynası modifiyesi

nuruasakir

Forum Bağımlısı
Tepki
311
İsim
recep
Bisiklet
Salcano
dün aldığım ve aldığıma ğişman oldugum aynayı modifiye ettim
aynanın kendısı
indir.jpg
realden geniş acılı ayna aldım 4 tl çiftiP51206-001207.jpg

daha sonra yuvalak olan aynayı kırıyoruz ve bu şekile getirdik

P51205-234252.jpg

aldığımız aynayı da söküp orjinal aynanın çeçevesine yapıştrdıktan sonra fazla uzatmayalım
son hali
P51206-000033.jpg

evet aynabütün dünyayı gösteriyo tam istedıgım gıbı yan yoldan metrobus yolunu bile göreceğimi tahmın edıyorum :cool:

Scudo
kendi işini kendi görenlerin yaptıkları çalışmalar çok hoşuma gidiyor elinize sağlık:)

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
@ceyhunözkan sağolun orjınal olsun diye ayna aldık ayna cisimleri yakın gosteriyo minicik ayna hiç kullanışlı degıldı bu ayna her yeri gösteriyo şimdi

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
bir ara bende bu kask aynalarından almayı düşündüm fakat hem fiyat hem performans olarak cazip gelmediği için vazgeçtim

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
bu gun test etmek nasip oldu
—Aynanin gorus alani cok genis gidon ve on tekerlek dahil yolun tamamini gosteriyo
—Rahat bir gorus icin kafayi biraz sola cevirmek gerekiyor
Eksi yonleri
—xlc nin yaptigi eklem yerleri oynuyor ayna ayari sabit durmuyor
—omuz kontrolu yaparken tereddutte kaliniyo aynaya mi baksam omuza mi

Sonuc olarak boyle bir sey olsa da olur olmasa da olur bence bisiklette can alici nokta omuz kontrolu ve hissiyatlar ayna meraki olanlar icin ideal diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Bianchi tdl 1300
@nuruasakir Sadece bişeye dikkat edin, yeni taktığınız ayna cam ise düşmeniz durumunda Allah muhafaza büyük sorunlara sebep olur...Normalde bisiklet kask aynaları cam olmuyor çünkü bu yüzden...

dogru soyluyorsun bence plastik diger aynayi kirayim o zaman gerci takmayi da dusunmuyorum merakti istedigime ulastim gecti gitti omuz kontrolu en iyisi

@nuruasakir Yok canım kırmanıza gerek yok Allah muhafaza cam ayna ile düştü mü sıkıntı ben uyarayım da :) Bu arada ben zefalin kask aynasını kullanıyorum çok memnunum ufacık bişey ama dış bükeyliğinden memnunum

@Anonim saolun aklimda uyariniz gecen takla attigimda minibusin arka kapisina kafa atmistim aynayla dusundum acaba bi yerime girermiydi diye fazla aksesur dikkat dagitabiliyo

Geri