Scudo Sports

Kaş Mtb Yarışı-17 Mart

Pelin

Forum Demirbaşı
Tepki
452
Bisiklet
Felt
Gazeteciler Cemiyeti Beyhan Cenkçi Özel Kupası MTB yarışı duyurusu

Federasyonumuzun 2009 faaliyet programına 17 MART 2009 Tarihinde Antalya’nın Kaş ilçesinde Gazeteciler Cemiyeti Beyhan Cenkçi Özel Kupası MTB yarışı eklenmiştir.

2009 faaliyet programı güncellenmiş
(link)

Alıntıdır
(link)

Scudo
be ne ya 13 15 17sinde mtb var 20sinde yol yarışı var

Valla tarih çok kötü, zaten Alanya'daki yarışlar için okulu asıyorum 2 gün birde Kaş için asamayacağım malesef :(

• Beğen
Tepkiler: esbike_gokay
@cannon9

Adana ve Fethiye yarışlarının tarihleri değişti.

(link)

Değişiklik şu şekildedir;

Yarışın Adı Tarihi Yeri

K.A.P Fethiye Yol Yarışları 20 – 22 Mart 2009 Fethiye
K.A.P Adana Yol Yarışları 24 – 26 Nisan 2009 Adana

• Beğen
Tepkiler: hız ve sprint
alanyadan yasinin dediği gibi ayrılamıyacaz galiba 3 yarış birer gün arayla güzel günler bizi bekler arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: hız
bu ne ya ?! pelin olmasa hiç haberim olmıcak.. çok kötü bir tarih olmuş çünkü biletleri aldım ve zaten 13-15 marttaki yarışlar yüzünden 2 sınavı kaçırıcam.. bu yüzden de malesef sizinle yarışamıycam..

valla bız antalya ekıpı olarak butun yarısları kovalıyoz :D:D

Valla Alanya ile arada baya bi mesafe var. Katılmak isteyenler nasıl halledecekki acaba?

Hafta sonu yarışlarını anlıyorum ,

Bu hafta içi yarış nereden çıktı.!! Anlamadım.

Bu yarışa katılım bekleyen kişiler kim merak ediyorum.:boese157:

İyi güzel organizasyon ama tarih çok saçma.

Yine de katılacak sporculara başarılar.

@Bora TİRKİ
bora abi taktikleri her halde soğutmak püskürtmek bıktırtmak yıldırmak olsa gerek biisklet sporu yapmak istiyen kişilieri yazık gerçektende yazık

• Beğen
Tepkiler: esbike_gokay
@treks

Bu yarış için bu söylenemez hesapta olmayan bir yarış çünkü !

eee tabiki ayın 17 sine değilde sezon boşluğuna yapılsaydı çok güzel olurdu

Alanyada Teknik Toplantıda yetkililere söyleyin burdan kimse okumuyo kendi kendimizi yıpratıyoruz.Teknik toplantıda hep beraber tarih için konuşabiliriz ama kimse birlikte hareket etmediği için afedersiniz koyun gibi gidiyoruz yarışlara.Bayramda yapsalar gitmeye çalışıyoruz İnşallah teknik toplantıda konuşulur yada ortak bir tarih belirlenir hafta içi yarışmı olur herkesi işi var okulu var.

bende anlamadım.sanki başkaları için düzenleniyor.böyle olmaz kesinlikle bunu toplantıda dile getirmeliyiz.

Geri