kemal bey ıhsan bey ıle bırlıkte gıtmeyı planlıyoruz.ozel arac veya otobus netlesmedı henuz.ozel arac yolculugu yorucu olacak dıye dusunuyorum ama Ihsan beyın fıkrını almadım henuz.sız ne dersınız?
En sonki Güzelçamlı turunda bisikletim İzmir'de kaldığından İzmir üzerinden gideceğim. Dönüşü isterseniz organize edebiliriz birlikte ama gidişimi İzmir üzerinden yapmam gerekiyor bisikletimi almak için. Biletleri önceden almak iyi olur bu arada. Karar veren var mı gidiş konusunda?
Merhaba Tolga Bey, katılmak istiyorum ancak liste dolu,yedek listeye yazılsam şansım var mı? tşk
Sevgili Arkadaşlar;
Geçtiğimiz yıl Marmaris Bisiklet Topluluğu olarak 1. si ni organize ettiğimiz ve Türkiye' nin birçok şehrinden ve yurtdışından 72 bisiklet severin katılımı ile gerçekleşen Karya Sahilleri Bisiklet Turu' nun 2. si ni 21-22-23 Ekim 2011 tarihlerinde Marmaris ve çevresinde ki parkurlarda organize ediyoruz...
Çağlar bey merhaba,
Yedek liste dahil kayıtlarımızı tamamladık. Üzülerek sizi kayıt edemeyeceğim.
Çünkü tüm hazırlıklarımızı 100 kişiye göre yaptık ve yapıyoruz.
Umarım beni anlayışla karşılarsınız.
Sonraki turlarda görüşmek ümidiyle...
Selamlar
ucakla bısıklet bıraz zor olacak o nedenle ben otobus ıle 19 ekım aksamı gıtmeyı planlıorum.20 ekımde teknık toplantı olacagı ıcın o sabah marmarısde olacagım.aksam da marmarısde otelde kalmayı planlıyorum.
Saygıdeğer arkadaşlar bu yıl da çok güzel kaliteli ve verimli bir Karya turu yaptık. Hatta ben hala etkisindeyim kendimi hala ramplara saldıracakmış gibi hissediyorum. Gerek parkur gerek organizasyon gerek katılımcı arkadaşlar gerekse geçtiğimiz harika manzaralar herşey ama herşey çok güzeldi. Devamını bekliyoruz. İnşallah bir gün GPA'ya da katılacağım.