Scudo Sports

Kartepe zirve 11 nisan

Murat İçlek

Forum Bağımlısı
Tepki
1.048
Çok harıka bı kartepe gezısınıde son bulundurmus olmakdan mutluluk ve heyecan doluyum . Hava kapalıydı neseki yağmura yakalanmadık . Offroad yol çok çamurluydu oldukca soguk ve yer yer karla kaplıydı herşeye rağmen harika bi gezi oldu . Gönül isterdiki hep beraber zirvede olalım ama olmadı . Adnan abimiz yolun yarısında bıraktı bayragı semih kardesımızde kuzuyayladan sonra offroad yolda yoruldugunu solıyerek geriye döndü . Hasan abi ile sislerle ve çamurla mucadele ederek zirveye ulaştık görüş mesafesi çok düşüktü aramızda 10 metre olsa bırbırımızı arar oluyorduk o derece sisliydi .Buyrun sızı resımlerle başbaşa bırakıyorum zirvenin tadını çıkarın :) Bu harıka gezıde bana eşlik eden Semih kardesıme Hasan abime ve Onursal konugumuz Adnan abiye coook tesekkur ederım :)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

(link)
(link)
(link)

Scudo
merhaba arkadaşlar.
Yahuuu Hasan, bir korsan:Skull-175 oluyorsun bir apaçi , aslında senin için bir anket düzenlemem lazım, Hasan kardeşime en çok korsanlıkmı,apaçilikmi yakışıyor diye!
Neyse bu tura katılan tüm arakadaşlara teşekkür etmek istiyorum,zaten fazlasıyla üşümüşe benziyorlar.Umarım hasta olmazlar.Sanırım evdeki hesap çarşıya uymadı, rakım farkından doğacak iklim değişikliğinin bu kadar hissedileceğini hesap etmediler galiba.
Ayakalrınıza sağlık arkadaşlar yüreğinize sağlık.Paylaşımı küm yapmışsa onada teşekkür ederim.Bol pedallı günler.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
evet dostlar tebrikler
kartepe yine alındı zirve gene alındı karlar ve sis
tam bir gizem
orda olmak isterdim evet bütün nisan ayı ordan kar eksik olmayacak ve hatta mayıs ayının sonuna kadar tepede kar olacak bizi 16 mayısta zirvede kesin kar bekleyeceğini tahmin ediyorum ama bu yoğunlukta olacağını zannetmiyorum
semih arkadaş bir dahaki sefere o tepeyi alacağından eminim
adnan dostumuda kutlarım
bu arada murat ve hasan işi bitirmenin zevkini artık tadın
artık hasan korsan değil gördüğüm kadarıyla artık bir adet geronimo olmuş evet dumanlı dağların efendisi geronimo

:in: :in: :in:

Ayaklarınıza sağlık Murat. Harika olmuş. Soğuktan tüylerim diken diken oldu burda ya:=) Gerçekten çok güzel olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

Tura katılan tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim..Onursal konugumuz adanan abi yaşına rağmen vazgeçmedi sisli vadiye kadar ulaşmayı başardı..Çok eğlendik ve zirveyi göremesemde kuzu yaylasına kadar görmeyi başardım :) Kudret abinin içindeki KARTEPE coşkusunu sımdı daha iyi anlayabiliyorum ;) Hepinizin ayağına sağlık

Dağ bisikletleri kar bisikletleri oluvermiş Kartepe sırtlarında. Dolu dolu bir tur olmuş. Turda adeta yok yok. Kostümler her zaman ki yaratıcılık sınırlarında.
Paylaşım için teşekkürler...

süper tur, kar sis patlak teker her şey var. katılan herkesin ayağına sağlık.

hasan senin kasktan aradım nette ama bulamadım galiba özel yapım :D her şekle giriyor :)

bir gün bizde kartepe fethedicez de artık kısmet ne zaman acaba :)

güzel paylaşım için de ekstradan teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
Geri