Scudo Sports

Kartepe Yarışı

@s-works

tekrar gecmiş olsun cok şükür fazla bir şeyin yokmuş izmirde görüşmek üzere

Scudo
Erdem hala ben olayın şokundayım yarışta bile senin o düşme anındaki görüntün ve sana ilk yardım yaparken ki görüntün gözümün önünde sağ salim haberini aldım ya başka bişey önemli değil çok korktum sana yardım ederken ama soğuk kanlı olarak şurunu falan yerinde tuttuk bayılabilirdin hatta bi ara ben devam etcem dedin.Dudağın inşallah kısa sürede iyileşir.Tekrar çok geömiş olsun 2 tane mataran bende İzmir yarışında benden alırsın.

BEnde bi tane düşme anından sonra bir fotografın var onu maille atabilirim.Hala baktıkça tüylerim diken diken oluyo yarışta beni çok etkiledi midem alt üst oldu Erdem ama orda sana yardım etmesek üstünden tüm yarışçılar geçerdi birde ambulans çağırdık seni almaya bile naz ile geldiler.Boyunduruk takmadılar.Bir sürü eksikleri vardı.Senden sonra orda biri daha düşseydi fiyasko olacaktı o yüzden herkesi o bölgede yavaşlattık.Bu konuda biraz daha hassas olsalar iyi olcak.Sağlığın yerinde olsun benim için yeterli Erdem.İnan çok etkiledin bizi.Şimdi rahatladık sesini duyunca.

Cumartesi beraber turladık resimleri görene kadar başkası zanediordum valla büyük geçmiş olsun...orada kimse olmasaydı heralde çok vahim bi durum olacaktı..Allaha şükür korktuğumuz kadar yaralanma olmamış .. .Bendede abimin çektiği video görüntüleri var izlerken çok kötü oluo insan...

fotohasan abimizi yaşlı biri sanıyordum :D ama maşallah hasan abi çok dinamik ve çokda yetenekli fotolar haarika sitesi çok hoş :D

arkadaslar tekrar merhaba,
Ben Erdem ERDAG (111) = dusen vatandas!
onceki yazdiklarim arkadasin hesabindandi.

oncelikle olay aninda yardim eden-etmek isteyen, telkin eden-etmeye calisan herkese tesekkuru borc bilirim! Tum gecmis olsun dilekleriniz icin de ayrica tesekkur ediyorum. yarisin (kazanin) uzerinden 1 hafta gectikten sonraki halimden bahsedeyim. malum ankara'da sular kesilip durdugu icin yuzumdeki yara(sandigim seyler)lar 2 gun oncesine kadar yuzumdeydi. fakat hepsinin, dikisler atildiktan sonra surulen merhemin izleri oldugunu; 2 gun once bol suyla aldigim dusta anladim. trasimi da olduktan sonra yuzumdeki tek yara goruntusu dudagimdaki dikisler olarak kaldi. 1-2 gun icinde dikislerimi de aldirdiktan sonra bir seyim kalmayacak insallah.
daha once yazdigim gibi ne kollarimda; ne de bacaklarimda _ben de cok sasiriyorum ama_ siyrik dahi yok! hasan abi'nin cektigi fotograflarda da goreceginiz uzere ilk agir darbeyi yuzume almisim. bu arada hastanede sedyede yatarken gelip fotograf ceken muhabir, yanima gelip adimi, takimi sordu. ben de dudagimin henuz dikilmemis olmasina ragmen, bilgilerimi verdikten sonra "umarim abartmazsiniz!!!" dedim. hatta kocaeli'nin yerel gazetesinden ve cumhuriyet gazetesinden oldugu ogrendim. "cumhuriyet'te cikmaz herhalde" dedi. fakat o halde dahi yapmis oldugum uyariya ragmen, durum ortada: "durdurulamayan burun kanamasi, kol ve bacaklarinda catlaklar, yok kafasi koptu diktik...". bir kere kartepe'den hastaneye kadar ambulansin kac dk'da gittigini tahmin edin! o kadar sure burnum kanasa herhalde baya bi kansizlik cekerdim. halbuki yolda doktor abiyle koyu bir sohbete bile girdik giderken. hastaneden sedyeler arasi gecislerde de kendim kalkip yuruyordum ve yatiyordum. ek olarak komik bir ayrinti daha: formami keserek cikarmak istediler fakat ona da izin vermedim ve kendi ellerimle yardimsiz sekilde ust ve askili olan alt formami cikardim:) bu durumu ne kadar abarttiklarini goruyorsunuz ve medya denen illetin daha neler yapabilecegini tahmin edin!

ONEMLI NOT: 1) "yarisa devam edicem" gibi seyler soylemisim :) cok guldum kendi halime. baska neler soyledim ya da sacmaladim yazarsaniz cok sevinirim.
2) KAZA ANINDA VEYA SONRASINDA CEKMIS OLDUGUNUZ FOTO-VIDEO'LARI OZELDEN MAILIME ATARSANIZ COK SEVINIRIM.
o anda anlik bilinc kaybi yasamisim ve hayatimda ilk kez basima gelen bir sey. bu acigi(!) foto ve videolarla kapatmaya calisayim :)

eerdag@gmail.com

Erdem ERDAG
ODTU MTB TEAM

Tabi bisiklet sporunu medya kötüleyecek ya.. Abart babam abart.. Özgür Kocaeli gazetesinin yetkililerine haftasonu soracağım ben onu.. Aaaa.. Yeter..

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
her ne kadar videolar bölümünde olmasada sağol , yarışta hiç kimse çekmedi sanmıştım bende video için teşekkürler :)

Ya şu sahneyi görmeyim ya şoka giriyom erdemin düştüğü sahne.Orda koşanda benim zaten babamda gelenleri yavaşlatıyo klipte.Çok kötüydü ya.

Bugün elit a grubunuda ekliyecem ama iniş sahnesi malesef çekemedik...

Geri