Scudo Sports

Kartepe Yarışı

fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum beni çeken iki, üç kişi olmuştu inşallah yayınlar

Scudo
@Fatih Özgenlik

fatih, master 3. olarak Borayı yazmışsın ama seramonide 3.lük kürsüsünde Hakan YAZMAN görülüyor, yanlışmı gördüm acaba?

@mystery of altar

evet kürsüde ki Hakan, bende şimdi gördüm. törene kalmamıştım yarış günü ama listelerde 3.bora yazıyordu belki diskalifiye edilmiştir, bilemiyorum.

@Fatih Özgenlik

resmi sonuçlar açıklanınca öğreniriz artık..

ben buna katılmıyorum abi...
TÜRKİYE Şampiyonası hariç, Federasyonun hiç bir yarışı üstlenmemesi gerekir diye sorarsan abi diger yarısları tbf. catısı altında duzenlenıyor.mademkı federasyon bisey yapmıyor ozaman istıfa etsin ozel yerel yonetım bunu daha iyi yapıyor belkı gonullüler daha basaılı olur.mesala sizz neden olmasın!? şimdiye kadar baskanı hic bir yarısta goremedik avr. şanpıyonası haric neden diyerlerındekı yarıslar üvey evlatmı? onlarda tbf.baglı yarıslar bu şekildemı acılacak dag bisikletin önü? olamaz!!! aglanılacak halımıze guluyoruz elin oglu isveç macar romenya israil den gelıyor biz kendi ulkemizde bazen burnumuzun dibindekı yarısa gitmiyoruz gidemiyoruz neden cünku federasyon da iş yok hep gonullülerin bir cabasıyla olmaz onlarda bu iş icin gönul vermısler ama emeginin karsilıgında huzunle karsilasıyor tepkım federayona sporculuk bu kadar ucuz olmamalı zaten zor yetışıyor ZATEN KIRKANAT GECİYOR maddıyat birde hayal kırıklıları bundan mahrum olmaya teşvık ediyor.ama gelgelim ulaşım konaklama federasyon devletten bütce alıyor almıyorum desede yalannn tabiki bunlar bizim işimiz degıl ama sporcuya barınma saglamalı dıye herkesle fikirim.yabancılar her yarısta ozel aracla yarısa gelıyor bu hizmet nıye mısafır mıs? misafir perverlıgimize laf yok ama türk sporcunun üvey evlat muamelesi gormesi zorumuza gıdiyor yanlışmıyım arkadaşlar .

• Beğen
Tepkiler: yedek
@bixekolikBizlerin katılıp katılmaması bir şey değiştirmez. Bu, tüm Dünya'da başarılı federasyonların uyguladığı sistemdir. Dünya Bisiklet Birliği de bu esaslara göre çalışır. Avrupa bisiklet birliği de!

Biz Türklerin yapısında var bu, evde annemizden, sokakta devletten, yarışta da federasyondan bekleriz. Onlar yapmayınca da isyan ederiz.

Unutmadan geçtiğimiz yıllarda incelediğim ABD Bisiklet Federasyonunun MTB Maraton milli takım seçme kurallarından alıntı yapayım;

"Federasyon milli takımı seçer, ancak Dünya Şampiyonasına gitmek için maddi destek vermeyecektir"

@Fatih Özgenlik

bora Tirki törene katılmadı o anda hakan Yazman orda uygun olduğu için kürsüye o çıktı yani 3. bora TİRKi'dir

Gürol Hocam, analiz olayı süper olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık. Ama umarız bundan sonra çipli sistemin en önemli avantajı olarak belirtilmiş olan "hemen sonuçları görme" avantajını da sporculara yansıtabilirsiniz. Saygılar.

(link)

21 dakikanın altında turu olanlar türk sporcular.

4 3 ELITE MEN 1 Bilal AKGUL 00:19:04.8
5 DNF ELITE MEN 10 Halil KORKMAZ 00:19:35.6
6 4 ELITE MEN 2 Kamil ALEV 00:19:52.5
7 5 ELITE MEN 3 Muammer YILDIZ 00:20:05.9
8 8 ELITE MEN 11 Serkan CALICI 00:20:06.8
9 1 JUNIOR MEN 171 Mustafa SAYAR 00:20:19.9
10 6 ELITE MEN 9 Yilmaz KANAT 00:20:28.6
11 2 JUNIOR MEN 143 Abdurrahman DANDAL 00:20:52.1
12 14 ELITE MEN 15 Gokay KONUK 00:20:53.5
13 11 ELITE MEN 7 Mehmet KURT 00:20:55.3
14 1 YOUTH MEN 60 Hamza KANSIZ 00:20:58.7

@bisikletletçi52

Link için teşekkürler de, duyan da fotoğrafları sen çektin sanacak :rolleyes:

Hasan Abi nerede ona +rep vermek lazım :):)

@bisikletletçi52

Ellerin dert götmesin, çok teşekkürler link için. Kimbilir ne zahmetlerle o linki buldunuz... +rep :D

not: Hasan Abi'ye çok teşekkürler...

Arkadaslar selam, adim yanlis yazilmis oncelikle. Erdem Erdağ olmasi gerekiyor.
Yerel gazetede yazilanlar abartilmis ve yanlis bilgiler iceriyor. Cok sukur hic bir yerimde kirik, catlak yok, hatta kol ve bacaklarimda siyrik bile yok. Foto Hasan'in sayfasinda dusme animin fotografimi gorduyseniz yuz ustu dustum ve dudagimin sol tarafi yirtildi. Iceriden ve disaridan dikis atildi. Bir terslik olmamasi durumunda Izmir yarisinda gorusmek dilegiyle.

Erdem ERDAĞ
ODTU Dag Bisikleti Takimi

@s-works

çok büyük geçmiş olsun diyorum yarışlara devam etmeniz çok güzel izmirde görüşmek üzere

@s-works

geçmiş olsun dostum, daha iyileşmeden sonraki yarışları düşünmen güzel izmir de görüşmek üzere....

@s-works

Erdem geçmiş olsun
Gerçekten yazılıp çizilenleri okuyunca korkmuştum, ancak şimdi senin cevap verip "İzmir'de görüşürüz" diyor olman mutluluk verdi. En kısa sürede iyileşirsin umarım.
Tekrar geçmiş olsun

@s-works

geçmis olsun erdem.

bende resimleri gördüm düsenin kim oldugunu merak ediyordum.kırık çıkık olmadıgına sevindim .tekrar geçmis olsun.

@Fatih Özgenlik
Selamlar.
Arkadaşlar Hakan Boranın terine vekaleten kürsüde idi.Seremoni saat 4.00 da yapılacak dendi fakat erken yapıldı.Bora o anda yukarıda takım arkadaşlarına yardım ediyordu.Dolayısıyla İstanbul bölgesinden biri gelsin dendi ve piyango Hakan'a vurdu.

Geri