Scudo Sports

Kartepe Savaşları Bitti....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
biz herkesi tebrik ettik sadece başaranları değil gebzeden geri dönen arkadaşı bile tebrik ederiz çünkü bir cesaret olayı var görünmeyen bu tura geleceğini söyleyipte gelmeyenlerde var yada gelemeyenler
fakat bence sadece sabahın 04.00 da orada hazır bulunup tura başlamak bile az buz bişey değildir evet bazı arkadaşlar hakikaten çok üstün gayretlerle başardılar 270km boyunca sele üzerinde durmanın ne demek olduğunu ancak yapanlar bile bilir bununayrı bir tebriği gerekir ve başaranlar tabiki bu başarılarının keyfini sürmeye hak kazanmış ve takdir edilmeyi beklerler bu çok normaldir.
ama asılsız iddialarda insanın gözünü karartıyor ve çok üzüyor...

bende bir arkadaşımızın dediği gibi Kudunun yaşına göre üstün performansa sahip olduğunu düşünüyor ve takdir ediyorum ben kendimi kesinlikle onla bir tutmadığım ve yarıştırmadığım halde bana ( henüz 16 aylık bir bisiklet sürücüsü ) bilal le yarışmamı öneriyor evet Bilali bul getir yarışmazsam ozaman konuş....

Vuralın hatırlatması üzerine yine tüm katılımcıları kutlar başarılı olanları tebrik ederim...
( Vural ın performansıda çok iyi id buarada ) duyduğuma göre Esenköy taraflarında antreman yapıyormuş oralara gitmeyi çok isitiyordum bi ara bi organizasyon yapabiliriz Esenköy taraflarında...

Scudo
Sayın Kudu kimse size niye çıktın, niye tur düzenliyorsun demiyor. Aksine herkes yaşınıza rağmen bisiklet adına yaptıklarınızı takdir ediyor. Ben sizden çok daha küçüğüm, ama şu ana kadar olanlardan gördüğüm kadarıyla, nasihat olarak algılamayın, tavsiye olarak düşünün;

-İnsanlar sizin espiri veya şaka adını verdiğiniz şeyleri kaldıramıyor. Bence siz kimseye şaka yapmayın, çünkü sizin yüzünüzden bir çok kişi bu topikleri takip ediyor ve zaman harcıyor.
-Kimseyi düelloya davet eder gibi, davet etmeyin. Siz yapabilirmisiniz ki, tarzı sözler ile insanları gaza getirmeyin.
-Yaptığınız işleri büyük görmeyin, kibirlenmeyin. Ya da büyük görmeseniz bile yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor.
-Yağmur çamur demeden 5 temmuzda 1640 çıktım helal olsun baba 52 lik bu moruğa sözünden kibir damlaları süzülüyor, bu söz size ait. Bunun gibi yüzlerce sözünüz var.
-Bu sözüm en başta kendi nefsime olmak üzere hepimize; Ne kadar iyi olursak olalım, bunu kibir meselesi yapmaylım. Her zaman bizden daha iyileri çıkacaktır.
-Siz bu konularda ben şaka yaptım deyince ben alttan aldım ve sizden özür diledim. Gerekirse binlerce kez özür dileyim. Ama sizin şaklarınız bu topiktende anlaşılacağı üzere bir çok insanı kırmış ve ciddiye almışlar. Gerektiği zaman alttan almasını bilmelisiniz. Bence tam zamanı.

(link)

Sevgili Aytekin..
Sana çok kızdım.Neden böyle yapıyorsun?
Başkalarının yumruğunu yemeyen,kendi yumruğunu balyoz zannedermiş ya..
Balyoz zannedilenin balyoz olmadığını böyle ilan etmek hiç yakıştı mı sana?
İnsanlara tepeden bakan,hakir gören,sidik yarıştırmıyorum deyip,sürekli sidik yarışı yapan, kendisine rambovari sıfatlar yakıştıran,
sağlam bisikletçileri masturbasyon yapmakla suçlayan ama Kartepe denen bir tepeyle sürekli masturbasyon yapan birinin elinden oyuncağını almak çok ayıp.
Sana hiç yakıştıramadım dostum.
Bisiklet özgürlükse bırak isteyen istediği güzergahı kendi tapulu güzergahı bellesin. Ne çıkar?
Türkiye kocaman bir ülke ve asla Kartepeyle sınırlanamaz.
Bütün yollar,bütün rotalar yüreğinde bisiklet sevdası olan tüm bisikletçilerin..
Şu anda pek çok dost, ülkenin çeşitli rotalarında cirit atıyor. Yüreğini avuçlarına almış, Heybelerindeki kamp yüküyle özgürlüğe doğru pedal basan tüm dostlarla gurur duyuyorum. Hepsine buradan dostluğumu gönderiyorum. Onları çok seviyorum.
Aytekin dostum..
Yaşamım boyunca dağlara ve bisiklete küçücük sempati duyan genç yaşlı tüm dostları yüreklendirmeyi ilke edindim. Hiç kimseye sen yapamazsın..Sen çıkamazsın vs vs. sözler söylemedim. Söyleyeni de hiç sevmedim. Sevemedim..

Sana kızdım galiba yukarıda ama seni çok sevdim be Aytekin..

bu mesajımın ardından tartışmak yerine kenetlenmek üzere, kurallarımıza sahip çıkarak paylaşım yapmak üzere herkesten sevgi dolu mesajlar yazmasını rica ediyor ve işi tatlıya bağlayalım diyorum, çok sevdiğim bu beyaz gülü tüm dostlarıma gönülden gönderiyorum...sevgi ve saygılarımla

(link)

@Süleyman Uzunköprü

insanlardan ricam küçük çaplı şakaları kaldırsınlar amma sürekli şaka yapmam
yalnız bir şey varsa o da şudur bazı insanlara bu forumda şaka yapilmayacağını anladım kibir anlaşılmasın sözlerden birde lütfen hocam senden dileğim benim topikteki arkadaşlara olan samimiyeti bilmediğin için biz aramızda bundan sonra takılabiliriz olurda senin gözüne takılır bu nasıl iş deme lütfen insanlar benim topiğime girerken daha saygılı girsinler önceki olaylardan bahsediyorum
evet tekrarlıyorum yağmur çamur demeden çıktım 52 yaşındayım benim yaşındakiler evlerde kusura bakmayın kendimle övünürüm vede kendimi severim beni böyle kabul edin ha birde sanki bu forumda dağ bisikletlileri ile yolcular arasında savaş varmış gibi bir intiba seziyorum çok komik bu şimdi bu turda kesildim çünki 240 km fazla geldi amma başaranlara saygı gösteririm yalnız en aşağıdaki maddeleri tek tek okursan ne demek istediğim bu turda anlarsın ben ali emre nin başaracağından zati emindim ona şaka yollu takılma olmuştur onuda asla aşalamadım şimdi benim uslubum bu hepinizi burda not ettim isimlerinize kadar kime şaka yapılır kime yapılmaz bundan sonra adımlarımı ona göre atacağım haaaaaaaaaaaaa kartepe rezervasyonlarına talep oldukça 6 şar 6şar gideceğiz duruma göre ben hep gideceğim o tepeye canım sıkılmadı benim kartepeden en üzücü olay aytekinle dostluğu bzzt ben bitirdim üzücü olan budur 1640 a çıkmak önemlidir benim onu kendime hedef beirledim amma 4 kez çıktım daha çıkmak isterim şimdi katılım olursa arkadaşlarımı bekleyeceğim onların başarması için onları gaza getireceğim ben böyle bir adamım hırslı ve deli ne dedim ben bütün istanbulu çıkarırım kartepeye
evet aşağıdakileri okurmusun lütfen

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif karpede savaş yoktu
olmayan bir savaş mı varki kartepede savaş deniyor vede bitti deniyor
1-takım kaptanlığı sorumluluk getirir sabaha kadar uyumamış çocukları tura getirip ondan sonrada bu onların suçu deyip onların üzerine yapıştırmak doğru değildir herkesi uyardım uykunuzu alın diye
2-turun başlangıcında serbest sürüş olmayacak dedim nedense bazı adamlar aldı başını gitti zati bu tur turluktan çıkmış amacından sapmıştı olayı protesto nezdinde görmeyenler olayı sidik yarışına getirmişlerdir benim kimse ile sidik alışverişim yoktur
3-pro anlayışında sürmek isteyenler amatör grupların turlarına katılıp mastürbasyon yapmamalıdır
4-ben ortalama 20 ile gidilecek dediğim halde buna uyulmamıştır ben gece yarıları dönmeye kararlıydım baştan buna itiraz edip gelinmeyebilirdi
5-suadiye çıkışı son derece ters olmuştur bu oldukça bozuk yolu bilmediğim için arkadaşlarımın bazıları telef olmuştur
6-maşukiye son derece düzgün asfalttan oluşur sadece 7 km lik offroad yol vardır
7-baştan kopuk giden tur sondan da zati kopuk gitmiştir bu tur değildir grup disiplini sıfırdır yardımlaşma hiç olmamıştır
8-yardımlaşma asla olmamıştır suadieyeden girdikten sonra anam ağladı herkese adres sormaktan yanlış yola girmemizi hakan dostum geriye dönerek beni ikaz ederek uyarmıştır
9- amatör arkadaşlar kartepeye çıkacaktır ve maşukiyeden çıkılacaktır her ay yapılacaktır rezervasyon bundan sonra kartepeye hiç çıkamayanlar içindir amacım tüm forumdaki arkadaşlarla zirveyi kucaklamak
10-bireysel başarıların benim gözümde önemi yoktur önemli olan bisiklet turlarında bireysel başarılar değil birlikte ki başarılar söz konusur
bunu asla aklınızdan çıkarmayın
11-isim vermeden konuşurum bu forumda bazı arkadaşlar hiç bir şekilde amatör arkadaşların turlarına katılmasınlar amma illaki katılmak isterlerse serbest sürerek gruptan ayrı topuklasınlar
12- burdaki pro geçinenleri türkiye birincisi bilal le takışmaya davet ederim madem o kadar iddalısınız vede sidik yarıştırmak niyetindesiniz hodri meydan bisiklet yarışın da bilalle takışın derim yanlış yerlere takılmayın mastürbasyon yaparsınız
13- bilal arkadaşı seyrettiğimde ağzım açık kaldı polinez yarışlarında ben böyle mükemmel bisiklet
süren adam görmedim bence gerçek pro o onun dışındakiler havagazı produr
14- tur organize eden bir kişi olarak turları ben yönetirim benim dediğim olur sürüş şekli olarak serbest sürüş şekli benim turlarımda yoktur bu biline
15- pedal sesindede organizasyonum var sadece bu forum değil organizasyonlara devam hatta başka arkadaşlarımında organizasyonlarına destek olacağım arka takım kaptanlılğı yapacağım dayig e yaptığım gibi merte yaptığım gibi
16- mert arkadaş sağolsun hepinizden fazla çalışmıştır 5 yıl boyunca tur organize etmiştir ve ona tam bir yıl arka takım kaptanlığı yapmışımdır
17-tur organize etmek hemde sürekliliğini kazandırmek sempati toplamak kolay iş değildir
18- kontenjan yanı var olayın nedeni
a-doğu ekspresinden yük vagonları kaldırıldı 50 bisiklet sığardı adapazarı treninde yük vagonu küçük yetkililerle görüştüm en fazla 6 bisiklet alıyor önceleri 15 kişilikti kadro yük vagonuna sığıyorduk öyle 15 şer 15 şer çıkacaktık şimdi suya düştü 6 şar 6 şar çıkacağız bundan sonra
b- ister duysunlar isterse duymasınlar bu protestoyu baştan beri öyle düşündüm
19-genç olmanın ön koşulu idealizmi savunmaktır
20-hiç bir şey yapmamaktansa protestomu yaptım işin ilginç tarafı kondüktör bizden 4 ytl bisiklet parası aldı bu size kıyağım dedi çok hoşuma gitti
21- bundan sonra turlarıma katılmak isteyen pro takılanları ikaz edeceğim gruptan ayrı takılacaklardır grubun motisvasyonunu kimsenin bozmaya hakkı yoktur
22- bu forumda pro takılanlar azınlıktır yada kendini öyle zannedenler çoğunluğun sesine uyarım tam 21 kişiyi 1640 çıkardım daha da çıkarırım kızdırırsanız bütün istanbulu dikerim oraya

@Nedret Günaydın

evet nedret hoca insanların beni anlaması için devam edeceğim gelen mesajlardan amma kırıcı olmam asla sana bir gül uzatayım dostum

@dagci_gezgin

Merhabalar. Söylemeden edemeyeceğim. Aytekin abi de demekki sizden almış bu özelliğini. Ben onun grubundan genç biriyim ve onu kendime gerek biniciliği gerek kişiliğiyle örnek alıyorum ve üzerimizde büyük emeği vardır. Grubumuz gittikçe büyüyor. Bu arada grup diyorum hani amacımız gruplaşma yapmak değil sadece dağınık olan insanları toplamak. Her hafta haftaiçi 2 akşam buluşuyoruz ve gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz çok hoş dostluklar edniyoruz ve hoş sohbetler kuruluyor. Haftasonları da elimizden geldiğince uzun çeviriyoruz. Turlarınızı takip ediyorum anladığım kadarıyla bisiklete gönül vermiş bir insansınız. Siz de bizlere örnek teşkil ediyorsunuz. Teşekkür ederim. Herkese bol pedallamalar.

Sevgili Aytekin..
Sana çok kızdım.Neden böyle yapıyorsun?
Başkalarının yumruğunu yemeyen,kendi yumruğunu balyoz zannedermiş ya..
Balyoz zannedilenin balyoz olmadığını böyle ilan etmek hiç yakıştı mı sana?
İnsanlara tepeden bakan,hakir gören,sidik yarıştırmıyorum deyip,sürekli sidik yarışı yapan, kendisine rambovari sıfatlar yakıştıran,
sağlam bisikletçileri masturbasyon yapmakla suçlayan ama Kartepe denen bir tepeyle sürekli masturbasyon yapan birinin elinden oyuncağını almak çok ayıp.
Sana hiç yakıştıramadım dostum.
Bisiklet özgürlükse bırak isteyen istediği güzergahı kendi tapulu güzergahı bellesin. Ne çıkar?
Türkiye kocaman bir ülke ve asla Kartepeyle sınırlanamaz.
Bütün yollar,bütün rotalar yüreğinde bisiklet sevdası olan tüm bisikletçilerin..
Şu anda pek çok dost, ülkenin çeşitli rotalarında cirit atıyor. Yüreğini avuçlarına almış, Heybelerindeki kamp yüküyle özgürlüğe doğru pedal basan tüm dostlarla gurur duyuyorum. Hepsine buradan dostluğumu gönderiyorum. Onları çok seviyorum.
Aytekin dostum..
Yaşamım boyunca dağlara ve bisiklete küçücük sempati duyan genç yaşlı tüm dostları yüreklendirmeyi ilke edindim. Hiç kimseye sen yapamazsın..Sen çıkamazsın vs vs. sözler söylemedim. Söyleyeni de hiç sevmedim. Sevemedim..

Sana kızdım galiba yukarıda ama seni çok sevdim be Aytekin..

cevap---------------------
dostum kartepeyi sınırlandıran yok orası benim tapulu malım da değil dediğin gibi insanlar istediğini yapar
bak şimdi sana bir olayı anlatayım 2 ağustosda 14 km lik rampada gençlerle kapıştım 52 lik moruk ne oldu biliyormusun bak sana anlatayım 1 saat 27 dakikada altında ümit bisikletle hasan çıktı toplam ağırlığı 20 kiloydu artı
1 saat 28 dakika ile kenan arpaç geldi ve 1 saat 48 dakika ile bülent bayer ve sonra 1 saat 53 dakika ile sonuncu oldum ve gençleri kutladım şimdi beni tanıdın değilmi ben kendimi balyoz gibi görmem gençlerle rampada kapışırım yenildiğimde gençleri kutlarım ha bu 30 ağustosda tur turluktan çıkmıştır en aşağıdaki maddeleri lütfen okurmusunuz olayı organize etmeye devam ediyorum ve herkesi oraya çıkaracağım kimse karışamaz isteyen ferdi çıkar onuda kutlarım dediğiniz gibi bisiklet özgürlüktür isteyen istediğini yapar organizasyonunuda yapar evet öyle olacak
şahsıma bundan sonra gelecek her türlü beni eleştirme de dahil cevap vereceğim hepinizi seviyorum

karpede savaş yoktu
olmayan bir savaş mı varki kartepede savaş deniyor vede bitti deniyor
1-takım kaptanlığı sorumluluk getirir sabaha kadar uyumamış çocukları tura getirip ondan sonrada bu onların suçu deyip onların üzerine yapıştırmak doğru değildir herkesi uyardım uykunuzu alın diye
2-turun başlangıcında serbest sürüş olmayacak dedim nedense bazı adamlar aldı başını gitti zati bu tur turluktan çıkmış amacından sapmıştı olayı protesto nezdinde görmeyenler olayı sidik yarışına getirmişlerdir benim kimse ile sidik alışverişim yoktur
3-pro anlayışında sürmek isteyenler amatör grupların turlarına katılıp mastürbasyon yapmamalıdır
4-ben ortalama 20 ile gidilecek dediğim halde buna uyulmamıştır ben gece yarıları dönmeye kararlıydım baştan buna itiraz edip gelinmeyebilirdi
5-suadiye çıkışı son derece ters olmuştur bu oldukça bozuk yolu bilmediğim için arkadaşlarımın bazıları telef olmuştur
6-maşukiye son derece düzgün asfalttan oluşur sadece 7 km lik offroad yol vardır
7-baştan kopuk giden tur sondan da zati kopuk gitmiştir bu tur değildir grup disiplini sıfırdır yardımlaşma hiç olmamıştır
8-yardımlaşma asla olmamıştır suadieyeden girdikten sonra anam ağladı herkese adres sormaktan yanlış yola girmemizi hakan dostum geriye dönerek beni ikaz ederek uyarmıştır
9- amatör arkadaşlar kartepeye çıkacaktır ve maşukiyeden çıkılacaktır her ay yapılacaktır rezervasyon bundan sonra kartepeye hiç çıkamayanlar içindir amacım tüm forumdaki arkadaşlarla zirveyi kucaklamak
10-bireysel başarıların benim gözümde önemi yoktur önemli olan bisiklet turlarında bireysel başarılar değil birlikte ki başarılar söz konusur
bunu asla aklınızdan çıkarmayın
11-isim vermeden konuşurum bu forumda bazı arkadaşlar hiç bir şekilde amatör arkadaşların turlarına katılmasınlar amma illaki katılmak isterlerse serbest sürerek gruptan ayrı topuklasınlar
12- burdaki pro geçinenleri türkiye birincisi bilal le takışmaya davet ederim madem o kadar iddalısınız vede sidik yarıştırmak niyetindesiniz hodri meydan bisiklet yarışın da bilalle takışın derim yanlış yerlere takılmayın mastürbasyon yaparsınız
13- bilal arkadaşı seyrettiğimde ağzım açık kaldı polinez yarışlarında ben böyle mükemmel bisiklet
süren adam görmedim bence gerçek pro o onun dışındakiler havagazı produr
14- tur organize eden bir kişi olarak turları ben yönetirim benim dediğim olur sürüş şekli olarak serbest sürüş şekli benim turlarımda yoktur bu biline
15- pedal sesindede organizasyonum var sadece bu forum değil organizasyonlara devam hatta başka arkadaşlarımında organizasyonlarına destek olacağım arka takım kaptanlılğı yapacağım dayig e yaptığım gibi merte yaptığım gibi
16- mert arkadaş sağolsun hepinizden fazla çalışmıştır 5 yıl boyunca tur organize etmiştir ve ona tam bir yıl arka takım kaptanlığı yapmışımdır
17-tur organize etmek hemde sürekliliğini kazandırmek sempati toplamak kolay iş değildir
18- kontenjan yanı var olayın nedeni
a-doğu ekspresinden yük vagonları kaldırıldı 50 bisiklet sığardı adapazarı treninde yük vagonu küçük yetkililerle görüştüm en fazla 6 bisiklet alıyor önceleri 15 kişilikti kadro yük vagonuna sığıyorduk öyle 15 şer 15 şer çıkacaktık şimdi suya düştü 6 şar 6 şar çıkacağız bundan sonra
b- ister duysunlar isterse duymasınlar bu protestoyu baştan beri öyle düşündüm
19-genç olmanın ön koşulu idealizmi savunmaktır
20-hiç bir şey yapmamaktansa protestomu yaptım işin ilginç tarafı kondüktör bizden 4 ytl bisiklet parası aldı bu size kıyağım dedi çok hoşuma gitti
21- bundan sonra turlarıma katılmak isteyen pro takılanları ikaz edeceğim gruptan ayrı takılacaklardır grubun motisvasyonunu kimsenin bozmaya hakkı yoktur
22- bu forumda pro takılanlar azınlıktır yada kendini öyle zannedenler çoğunluğun sesine uyarım tam 21 kişiyi 1640 çıkardım daha da çıkarırım kızdırırsanız bütün istanbulu dikerim oraya

--------------------------------------------------------------------------------

Ne diyeyim hocam
Sen en büyüksün..
Allah dağına göre kar versin..
Fakat kullandığın üslup benim üslubum değil.
İki de bir yaştan bahsediyorsun.
Ben de 49 yaşındayım.
Bu forumda gıpte ettiğim daha büyük abilerim de var. Foruma girmeyen abilerim de..
82 yaşında Faruk Sükan'ı duydunmu sen?
Senin yaptığınm gibi kibirle konuşmak yerine.Atlıyor bisikletine hem uzun yol yapıyor.Hem de güzergah üzerindeki okullara uğrayarak (kendisi emekli öğretmen) öğrencilere doğa ve bisiklet sevgisi aşılamaya çalışıyor.Çevreyle ilgili konferanslar veriyor.
Allah dağına göre kar versin hocam

Gençlere iyi örnek olmak ta görevimiz değil mi?
Ama bu üslupla çok zorr..

@dagci_gezgin

benim şaka yollu takılmalarımı kibirle karıştırılmasın müzisyen adamlar biraz farklıdır hocam ben farklı bakarım yaşama bisiklete ağbim nuri kurtcebe de öyledir onunla övünürüm iyi bir yaratıcı karikatüristtir artı ben burdan aleddin babayı tanırım 75 yaşnında günde iki paket sigara içer amma fişek gibi rampaları çıkar ben 20 lerimde çokkkkkkkkkkk takıldım sırt çantası ile çadırlı muhabbete amma artık rahatıma düşkünlük başladı günü birlik turlar düzenliyorum gençlere en güzel örneği 5 temmuzda 14 km lik rampada verdim sonuncu oldum amma 1 saat 53 dakika da çıktım ve gençler beni alkışladı bak iyi örnek olmuşum değilmi

@Nedret Günaydın

evet nedret dostuma katılıyorum hepinize sevgi dolu sevinç dolu günler diliyorum hoşcakalın

Hocam
Fotoğraflarından aramızda epey bi yaş farkı var gibi durduğundan,Yaşa hürmet polimik olmasın diye hep ya sabır çektim.
Bak yaşıt sayılırız.
Yaptığın hareketler ve sarfettiğin sözcükleri bisiklete binen 14-15 yaşında çocuklar bile yapmıyor..Kendine deli diyorsun.Bunu şaka olarak algılamak istiyorum.
Bak dostum. Koy kepi önüne ve bu güne değin forumdaki tüm yazılarını satır satır oku.
İnsanları nasıl tahrik ettiğini kendin gör.
Megolomaniyi kendin tespit et.
Bu forumda yüreği bisiklet aşkıyla yanan her yaştan binlerce bisiklet sevdalısını hangi sözcüklerle nasıl kırmış ve üzmüş olabileceğini bir tart bence üstat.
O puntolarla bisiklete yeni başlayan kaç gencin umudunu kırdığını bir düşün.
Sonra sen bilirsin ne istersen öyle yap..

Kendi adıma söylüyorum ki.her kelimeyi ölçüp biçip kullanmaya çalışıyorum.Ola ki bir genç kardeşimin hevesi kırılır diye..

onbeş yaşında iki genç arkadaşımın 30-40km. yol yapıp dedesinin yaşadığı köye gidip,el öpüp dönüşünü ve bu bisiklet serüvenini bu forumda yazı ve fotoğraflarla paylaşma heveslerini önemsiyorum..
Kudu'nun büyük puntalarla bilmem kaç km.leri inan umurumda bile değil.(çünkü her zaman daha çok km.yapanlar var. ve olacaktır...) inan kimselerin de umurunda değil.
Bırak yaptıklarını başkaları taktir etsin. Diğer türlü kendin pişir kendin ye gibi bi durum oluyor ki bence bunun Türkçe'deki karşılığı "Gülünç"tür.
Forumda bu tarz bir yazı yazacağım aklıma bile gelmezdi.

@dagci_gezgin

Bir kaç cumle yazmak istiyorumda.
Senin için uzgunum. Lutfen dostumun mantalitesini zorlamayınız.
Yarın dahada uzgun olacak eminim. Belki sabah ilk işi beni aramak olacak.
İstemesenizde bazen içinde oluyorsunuz olayların.
Hepinize iyi geceler diyeyim. Yarına dek dusunun eminim daha mantık hakim olacak.

@kudu

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama, bir şile süpersonik rampa turunda başına buyruk davranıp kimseyi beklemediğin için tartışmamış mıydın? Hafızam yanıltıyor olabilir ama ben boyle bir şey hatırlıyorum. Sanırım hatta beklemediğin arkada kalanlardan kaza yapıp düşen olmuştu.

https://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-top-left.gifAlıntı:https://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-top-right.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-by-left.gifNedret Günaydın tarafından gönderildihttps://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-by-right.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-top-right-10.gifbu mesajımın ardından tartışmak yerine kenetlenmek üzere, kurallarımıza sahip çıkarak paylaşım yapmak üzere herkesten sevgi dolu mesajlar yazmasını rica ediyor ve işi tatlıya bağlayalım diyorum, çok sevdiğim bu beyaz gülü tüm dostlarıma gönülden gönderiyorum...sevgi ve saygılarımla

https://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-bot-left.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-bot-right.gif

evet nedret dostuma katılıyorum hepinize sevgi dolu sevinç dolu günler diliyorum hoşcakalın
https://www.bisikletforum.com/images/statusicon_mns/user_online.gif

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri