Scudo Sports

Kartepe Savaşları Bitti....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
gergin olmadığın belli neyse boşa sinirimi bozmayımda şu güzelim tura ait notlardan sadece cımbızla seçer gibi aldığın kelimelerden senin neyin peşinde olduğunu çözmek zor ama beni forumdaki başka insanlarla karıştırmamanı tavsiye ederim sana

Scudo
@Süleyman Uzunköprü

güzel kardeşim benim bir daha özür dileyeceksin benden daha önce dilediğin gibi asla kibirli bir tavır içinde değildim şakalar yapılır bir iki amma senin derdin bu şakalardan bir anlam çıkarmaksa bak sana derimki bu forumda herkes davetlidir ve herkes ferdi gidebilir kartepeye derim bir gün sende inşallah oraya çıkarsın temennim o önce orda olacaksın ondan sonra konuşacaksın önce oraya bir çık sonra yaz derim olayı bir an önce yaşarsan iyi olur hatta boy boy resimleri koy bende sana burdan bol bol teşekkürlerimi edeceğim söz sana amma çıkacaksın oraya seni gaza getirdiğim yok arkadaşım orası benim tapulu yerimde değil amma orayı çıkmam gerekiyor sonra bu kadar büyütelecek bir şeyde değil diye yazarsın ben gene sana acaip teşekkür ederim olayı yaşamayanlara sivrinek vızıltısı gelir
dediğim gibi kibirli değilim asla kimseyi küçümsemedim şakalarım karşımdakini küçümsemek için değildir amma seninle çok çıkmak isterimdoğrusu oraya beraber yukarda çay içer sohbet ederiz fenamı olur ne varki bunda ben seni şimdi aşaladımmı sanki şu ölümlü dünyada

@kudu

Sayın kudu kartepeye bizim tırmanmadığımızı kim söyledi, 5 arkadaş tırmandık yine tırmanırız hiç problem değil, hatırlarsanız kartepeye tırmanırken yağmura yakalndığınız gün yanlışlıkla sizin trene binmiştik bisikleti indirirken bunla 1 haftada çıkarsınız tarzı bir laf etmiştiniz ama biz sizin beğenmediğiniz bisikletlerle kartepeye nasıl tırmanıyormuşuz sizde gördünüz, çok yokuşlar tırmandık çok yollar gittik yine gideriz, hiçbirzaman kimseyi küçümsemeyin alaya alıpta kendi çapınızda eğlenmeyin, ben çıktım sen çıkamazsın ben gittim sen gidemezsin falan gerek yok bunlara çok fazlada söze gerek yok yola çıkıldığı zaman herkes nekadar binici belli oluyor

@_Faruk_

hocam yol bisikleti ile yarıda kaldınız yanılmıyorsam 1330 de otelin orda değilmi yanılıyorsam söyle ben daha önce insanları uyardım yolla gelirken zorlanırsınız diye şimdi bu forumda çocukça savaşlar oluyor dağ bisikletlileri ile yolcuların savaşı kargalar bile buna güler be yahu hocam siz yolla kuzu yaylasından çıkarsınız amma nasıl bak sana anlatayım önce mıcır asfalt gelir sonra toprak yol ennnnnnnnnnnnnnnnnn
zoruuuuuuuuuuuuuuu daaaaaaaaaaaaaaaaaa
kayalıklı offroad toprak yoldur ordan yarış bisikleti ile gidebilmen
iççççççççççççççççççççççççinnnnnnnnnnnnnnnnn
ne yapacaksın sana söyleyeyim bak kardeşim yolun sağ solunda sertleşmiş topraktan çıkacaksın eğer başarabilirsen sana şimdiden helal olsun derim

bilmeyen arkadaşlar için
1-kartepe 1640 dadır
2- 1300 otelin orası zirve değildir
yarışla gidenler 7 km lik offroad yolda zorlanabilirler rampa tırmanışıdır
3-evet kartepe benim ve de kimsenin tapulu malı değildir
4- iki çıkış vardır kartepeye çok çetin olan suadiye çıkışı yarış bisikletleri ile çetin olur
diğeri maşukiyeden kuzu yaylasından takiple 1640 a

@kudu

Bu ne çeşit bir yazı modeli?

1330m yolun yarısı mı? 1600 küsür değil miydi kartepe! ne çeşit bir hesap modeli böyle? Adam yol bisikletiyle 1300 küsüra gelmiş, daha yol olsa onu da çıkacak heyecan var içinde -ki zor tuttuk kendisini- siz hâlâ yarıda kaldın, çıkamazsın, çıkamadın muhabbeti yapıyorsunuz...

Kudret bey, yaşınız yeteri kadar büyük... Bırakın biz çoluk-çocukla muhaattab olmayın, yaşınıza hürmeti kaybediyorsunuz...

Kendimce takdir edilecek bir yönünüz var ki, yaşıtlarınız torun sevme moduna geçmişken siz bu yaşta oralara pedal basıyorsunuz. Yine kendimce; bu kariyer ve seviyenizi, boş muhabbetlere girerek düşürmeyin. Çünkü konuştukça bu başarılarınız gölgede kalıyor...

@cedrick41

şenol harbi hortladı hay sen yaşayasın acaip gülüyorum şimdi iyimi ya sen bir tanesin hoca bu arada senden ricam bir an önce iyileş seninle olacağız
ona göre 1640 dan aşağılara bakarız efkar dağıtırız hoca

@nuhcan

hocam yarıda kaldılar çıkamadılar olay bu sende 1640 a çık senide alkışlarım 4 defa çıktım gerekirse 100 kez oraya çıkarım o kadar
artı yol bisikleti ile oraya ilk çıkan adamı bizzat ben buradan takdir edeceğim
bu meydan okuma değil amma yolla bu kartepeyi 1640 a kadar biri topuklamalı

İstanbul'un en iyi pedalşörlerini burada birbirini hırpalamasını eshefle karşılıyorum:(

kusura bakmayın sevgili dostlar ama şu mübarek ramazanda bir kartepe için bu tür tartışmalara değmeyeceği düşüncesindeyim kartepe bizim tapulu malımız değil isteyen 1000 kere çıksın ama bu foruma yazarken kimseyi incitmemeye özen gösterelim derim kudu abi bir çift lafım da sana gezgin 2 denen şahsın gazına gelip lütfen bu işi sen ben kavgasına dökmeyelim biz oraya takım olarak gittik dışarıdan bir şahsın bizi eleştirmesini hiç çekemem çok meraklı olan benimle bir daha gelir kartepeye tırmanır zirve görür ve çevirerek geri döner km saatide 275 i gösteriyor ise ve yollarda bilhassa dönüşte bizim yaşadıklarımızı yaşarsa o zaman yorum yapar ama burada bu kadar güzel ve şaka dolu sözler yazılmışken cımbızla aytekinin iki tane lafını alıpta gözüme sokar gibi ünlemle yazarsa o zaman çıldırırım işte

@kudu

Ne sizin için çıktım, ne de tekrar sizin için çıkarım...

Ne ben ne faruk sizin takdirinizi beklemedik, bundan sonra da beklemeyiz...

Benim Kartepe'ye çıktığım hususunda bir tek yazımı bulamazsınız, bir tek kare resmimi de... Ki, o gün siz yağmurda çıkarken, Yol kenarındaki TIR'ın arkasından sizi seyrediyordum... Bu gününe kadar bunu da yazmadım, ilk defa yazıyorum.

Ne yaptıysam kendim için yaparım, kimseden de takdir beklemem...

Siz de isterseniz 1000 defa çıkın, zerre kadar alakadar etmez...

değil 1640m'ye, merdiven koyup 1650m'ye, oradan da göğe yükselseniz yine alakadar etmez...

sana başarılar hocam hayatta

yağmur çamur demeden
5 temmuzda 1640 çıktım helal olsun baba 52 lik bu moruğa

@kudu

Doğru ben yokuşu tırmanıp otelin orada 45 dakika bekledikten sonra geçtiniz yanımdan, isterseniz sizede ayarlayalım bir yol bisikleti veya benimkini vereyim bakalım kaç metre tırmanabileceksiniz, yol bisikleti haricinde 2 tanede dağ bisikletim var benim, yol bisikleti ile tırmanamayacağım yerlere onlarla rahat rahat tırmanıyorum siz hiç merak etmeyin, otele kadar tırmanmamın sebebi yorgunlık bitkinlik değil yolun geri kalan kısmının yol bisikletine müsait olmamasındandır.

hocam bunları zati biliyorumda siz genede yol bisikleti ile bu işi başarmalısınız
şimdi yolla biri gelecek 1640 a ve hazırlanıyor çok hırslı

30 Ağustos Kartepe turunu bu şekilde seviyesiz bi muhabbete getirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.......

Madem şakalaşmayı kaldıramıyosunuz yapmayın o zaman.Daha neyin çekişmesini yapıyosunuz?Hangi pastayı bölüşemediniz anlamış değilim.Tur geçti bitti.Başaran oldu.Başaramıyan oldu.Kimse kimseyi zorlamıyor.Birlikte pedal çevirmekten mutlu olmayan arkadaşlar tekrar bir araya gelmez olur biter.Kimse kimsenin hocası değil burda.Hepimiz spor yapmak ve sosyalleşmek adına bu turlara iştirak ediyoruz.Ben işin sosyal yanıyla ilgilenmiyorum diyen arkadaşlar parkurlara çıkıp performans denemesi yapabilirler.Madalya için yarışabilirler.Ama yok ben aynı zamanda sosyal olarakda ilgileniyorum diyosanız o zaman lütfen bunu bir yarış haline çevirmekten vaz geçin.

İnsanları şahsen tanımadan onlar hakkında sadece burdan yazılan yazılar ile fikir sahibi olmanız imkansız.Çok basit esprileri gerçek olarak alıp bunları yarış haline getirmeniz bu konuyu bu hale getirmiştir.

270 küsür km. yol yaptık.Başarmış olmanın keyfini çıkarmak varken hala sidik yarışı devam ediyor.

Alakalı alakasız herkese teşekkürler.

Evren

@porter3434

doğru lafa ne denir aslanım benim 270 helal olsun sana

arkadaşlar selam....
bir şeyi yazmayı unuttuğumun farkına vardım yada sizler anlayamadınız önceki yazılardan yada ben anlatamıyorum....
Bu kartepe yazılarını konularını baştan takip edenler ve ortalama bir akıla sahip olanlar için pek bir şey söylemeye gerek yoktur onlar zaten çözmüşlerdir olayı
şimdi biz bu tuturn kötü yada kavga gürültülü olduğunu söylemiyoruz bilakis herkes çok eğlendi belki Süha Onur ER YÜRÜYEREK ÇIKMASININ büyük bi hata olacağını kestirememişti aklım hala almıyor çok güçlü genç bir sporcu vede çok efendi ve akıllı bi çocuk nasıl böyle bi hata yaptı neyse
birde bazıları beni eleştirmiş olabilir kimse dört dörtlük değildir ama inan bilader eleştirinde elle tutulur bi taraf yok lütfen senden ricam bir topik aç ve oraya beni tanıyıpta nasıl kötü biri olduğumu yazsınlar kime terbiyesizlik yapmışım kimi aşağılamışım kimi kıskanmışım vesaire Avrupa Yol Bisikleti Gurubuna üyeyim ve gurubumuzda 9.9 trek marka (5000€) bisikleti olandan çift amatisörlü basit bisikletlilerde var hiç bir zaman senin bisikletin şöyle sende performans yok falan filan kimseye dememişimdir sadece insanlara naçizane edindiğim bildiğim şeyleri anlatıyor ve uygulamalarına yardımcı olmaya çalışıyorum....
kaldıki Kartepe olayında benim eleştirilecek bir yanımyoktur beni gözlemci olarak çağırarak onere etmişlerdir ben orya defalarca çıktım ve daha fazla mesafeyi bundan daha iyi derece ile yaptığımı herkes biliyor benim zoruma giden şudur ben o gece parklarda yatım sadece 1 saat uyku ile sizin davetinize cevap vermeye çalışıyorum sizin hatrınızı kırmıyorum bu kadar özveride bulunuyorum ama sonuç olarak bana saçma sapan şekilde yakıştırmalar yapılıyor pro ymuşum bakın tekrar söylüyorum amatörlük ve amatör ruhun savunuculuğunu o topikte ben yaptım bana bu silahla saldırmayın
ve kudu yu en çok takdir edenlerden biiriydim
devamlı bisiklet camiasında yapmak istediklerinin bazen anlaşılmadığını ama uzun vadede insanlar onu anlayacak gibi yorumlar yaptım
bana Bilal le yarış diyor benim yarışmadığımı ve yarımanın felsefeme ters olduğu bu forumda mutlaka bi yerde yazılıdır
ama illa çok isterse Bilali bulsun getirsin yarışırız ben buradayım...
neyse dediğim gibi ortalama bi akıla sahip olan herkez durumu çözmüştür bundan sonrada fazla konuşmaya gerek yoktur Kartepe orada duruyor isteyen istediği gibi çıkar
herkese selam....
bi yanış tavrımız olursa lütfen uyarın...
K.Çekmece Bisiklet Gurubuna üyeyim

@Aytekin Erzan

aytekin üzülerek belirtirimki dostluk bitmiştir artık bu topiğede uğrayacağımı zannetmiyorum beni bekleyen beni isteyen insanların turlarına hem arka takım kaptanlığımı yapacağım hemde kendi turlarımı organize edeceğim bu forumda seksen yaşıma kadar burdayım tabi sağlığımız el verirse sana yaşamında başarılar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri