Scudo Sports

Kartepe inişinde ağır kaza

geçmiş olsun ; sanırım aşırı hızlıydın ve lastiklerde dişsiz olduğu için sonuç kaçınılmaz..

Scudo
@sapienza dostum aldığın yere gidebilirsin üst katta servisi var hertürlü yedek parçada var resimlerde gördüğüm kadarı ile arka aktarıcı,kadro kulağı,iç lastik,lastik,gidon bandı hasarlanmış vites kolunu düzeltirler vidasını söküp

@macasxxx evet yeri değil :D... Kasksız ve eldivensiz çıkmıyorum kesinlikle. En kısa zamanda kasklı eldivenli eklerim bir tane, kafanda soru işareti kalmaz böylece :)

Geçmiş olsun , Allah şifa versin.

Fakat yanlış ders almışsın bu kazadan , kazanın sebebi kask takmaman değil aşırı ve kontrolsüz hız yapmanmış anladığım kadarıyla.Kask takarak kazayı önleyemezsin , önce kazayı önlemek için tedbir,ekipman sonra kazada koruyacak tedbir ve ekipman.

@ieycl
Yok estağfurullah soru işareti değil de o yorumunuzu profil fotonuzla görünce paylaşmadan edemedim :D

@Melih Çolak Aldığım yerde biraz pahalıya geleceğini düşünüyorum.

çok geçmiş olsun kardeşim. Bence bisikleti toplamak için enazından 1-2 hafta kadar bekle, aileninde endişesi büyümesin.. Bisiklet sporu korumaya dikkat edilmediğinde gerçekten çok tehlikeli bir hâl alıyor.. iyileştiğin zaman bisiklet üzerinde sen keyifle pedallarken ailen acaba çocuğumun başına bir sıkıntı mı geldi diye endişe edicektir (umarım etmezler) onları güzelce ikna etmeden bence bisiklete binmemelisin...

@Osman Almalı Tabikide bisikleti toplamak ikinci planda suan ılk olarak korumalarım almayı ve aiilemi ikna etmeyi dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: oalmali
Öncelikle geçmiş olsun, sanırım bisikleti yeni de almış olmanın verdiği bir heyecanla çok hızlı kullanıyorsun gibime geldi, bu normal bir şey hepimiz öyle yapıyoruz ama bunu bayır aşşağı yapmak çok tehlikeli abilerimiz neler yapman gerektiğini açıklamış zaten, öncelikle sen bir süre bisiklet olayından uzak dur, aileni ikna etmeye falan da çalışma çünkü geri tepecektir, ben olsam ben de çocuğumun tekrar binmesini istemem, zamanla onlar da izin verecektir, bu 2 ay olabilir 3 ay olabilir, onlara biraz zaman tanı sonuçta sen çok ağır bir kaza atlatmışsın ama bu ailen için çok daha büyük bir travma düşünsene seni arıyorlar ''oğlunuz kaza yaptı, hastaneye gelin'' diyorlar, gelirken akıllarından bin bir türlü düşünce geçmiştir. Ayrıca çok geç çıkmışsın saat 19:00'da evinden 70-80km uzakta olmak pek iyi bir durum değil keşke sabahtan gitseydin, neyse olan olmuş; sana tek söyleyeceğim aileni ikna etmeye çalışma yoksa bir daha hiç bisiklete binemeyebilirsin :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
hatırladığım kadarı ile manzara cafe nin önü açık. viraj yok. frene basmaya gerek yok ve hızın çok arttığı bi yer. önünüze araç çıkmış olabilir cafeden. ani bir frenle takla. ya da lastik patlamış olabilir. geçmiş olsun. çok daha kötü sonuçları olabilirdi.

bisiklette pek bi hasar gözükmüyor. sargı bezi değişir. ön tekere akord yapılır. başka bir sıkıntı yok gibi.

• Beğen
Çok çok geçmiş olsun. Belki sırası değil ama Atalar derken boşa dememiş "bir musibet bin nasihatten evladır".

@tuna karahan Kafede çaısanlar o sırada top oynuyorlarmıs zaten benım dusmemıde o sayde gormusler ben belkıde onları gorup tereddut edıpyanlışlıkla frene basmıs olabılrım bende gıttıgımde en dusulmıcek yerde dustugumu farketmıstım
Bisiklette jantların kenarları aşınmış belkı onlarıda komple jant lastık ıclastık degıstırmek gerekır
Belkide zımpara ıle jantlar duzeltılebılır bilmiyorum

• Beğen
Çok geçmiş olsun kardeşim. Verilmiş sadakan varmış gerçekten. Bence de böylesine ciddi bir kazadan sonra biraz kendine zaman ver. Bu arada başka sporlar yaparsan hem zinde kalırsın hem de yeni bakış açıları geliştirirsin. Bisiklet özel bir spor tutkunu anlıyorum ama şöyle düşün 50 yaşına geldiğimizde bile bu sporu yaşıyor olacağız bence hiç acele etme derim @taner07 dediği gibi.

@sapienza Gecmis Olsun...Dünde Bisiklet yolunda biri önüme atladık adama vurdum Moon ön farım Fail oldu...Adam özür diledi sucluydu bı sıkıntı olmadı..Ama sızın daha Fena olmus hocam iyi atlamıssınız ..Verilmis sadakanız felan varmıs..Hasarınıza üzüldüm arka özellikle ama saglık olsun alınır..Size bisey olmasın..Keske kask olsaydı bısey olmazdı yuzunuze bende takmıyorum suan korktum inan ki

Geçmiş olsun Allah c.c. beterinden saklasın acil şifalar.

geçmiş olsun... bu kazadan çıkartmanız gereken dersleri çıkartmışsınızdır diye düşünüyorum... sınırları zorlamamak, yorgunken daha dikkatli olmak vb dersler... kaskın, düştüğünüzde koruma ihtimali vardır, korumama ihtimali de vardır. siz düşmemeye bakın.

• Beğen
Tepkiler: sapienza
Çok geçmiş olsun kardeşim, Allah acil şifa versin.

çok büyük geçmiş olsun daha kötüsü olmadığı için yine de şanslı olduğunuzu düşünün bence

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Geri