Scudo Sports

Kartepe bisiklet takımı 2015-2016 genel topiği.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe istanbulla sınırlı kalmaz, biz insanoğlu olarak doğayı mahvetmekle ustayız, zamanla yalovadada bir şey kalmayacak gibi abi.

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Kudret abi,

Kuzu-Pirzola turu harika bir tur bence :) araçlar içinde uludağa tırmanmaktansa araçsız kartepeyi tercih ederim. Çünkü çıkıştan çok iniş daha tehlikeli olur araç trafiğinde..

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi,

Kuzu-Pirzola turu harika bir tur bence :) araçlar içinde uludağa tırmanmaktansa araçsız kartepeyi tercih ederim. Çünkü çıkıştan çok iniş daha tehlikeli olur araç trafiğinde..

(link)

accuya güven olmaz ama genede bi bakalım dedik,10 ekim erkan çalışmıyor,erkan bende kalacak,bizden saat 04.00 'de çıkacağız,43 km rüzgar deniyor ama zannetmiyorum,iş dolayısı ile korcan gelemeyecek,keza bahtiyar,kerimi bilemem,16.sefer kapıda,bu arada benim evin elektriklerinin kesilmesi ekim sonuna kayabilir yada 15 'inden sonraya ,furkan kuzey yolundan alacak erkan ile ,
güneyden ben,
06.45 'de topçulardan çıkış yapacağım ,bu arada 45 dakika benden ileri olacaksınız,bilemedin 1 saat,benden önce zirveyi alın çok vaktiniz olacak dönüş için ,erkan ile gittiğimizde 58 km 'yi 2 saat 25 dakikada almış idim ,yalnız ayna kol 44-32-22 idi şimdi 50-34 olduk,eski saate göre hesap yapar isem,saat tam 09.'10 da bilemedin 09.15 'de suadiye köydeyim,15 dakika mola,en kötü çıkış 3 saat olsa ,12.15 'de ya da 12:30'da kartepe oteldeyim,zati dönüş mecburen güney yolu,15 km suadiye köye iniş 16.00 çıkış yapmış idik 2 saat 45 dakikada 72 km gitmiş idim,bu sefer çıkış saati 15.00 olur.suadiye köyde et lokantasında et yiyeceğiz tabi.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/11996917_1040585682640672_4888408634870890582_n.jpg?oh=3baa90340630c5da39b075e9d3a0789e&oe=5664C041&__gda__=1449934200_68bb03bce2b70ff2b3127b5628bafdfa

furkan bi öneri
ilk çıkış için iyi derece aldın,31 km eğimde 2 saat 37 dakika son 10 km 'in 3 km 'sinde yol bozuk olmasına rağmen,bu işi 2016 nisan sonuna bırakma olayı ,böylelikle son 10 km yolun 3 km 'si tamamlanmış olur genede sen bilirsin.

güncelleme,

20 ekim,hekimbaşı saat 10.00

kesin buluşma yerleri

1-güray ile ben 08.30 bostancı
2- beylerbeyi karakolda furkan bekler, 09.30 çıkış yapacağız
3-erkan 10.00 da hekimbaşında olur.
4- korcan direk bostancıya gelir,saat en geç 08.35 hareket olacak ya da minibüs yoldan beylerbeyi yapar furkan ile buluşur

@Erkan Közen
furkandan ses yok kaza felanmı geçirdi,uğramamazlık etmezdi ,yarın korcan için beş dakika bostancıda bekleriz güray ile ,fuatta geliyor,08.35 hareket furkan içinde beş dakika bekleriz 09.35 hareket,saat 10.15 de erkan senle hekimbaşında oluruz.

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs10.postimg.org%2Frch8kce55%2FIMG_1576.jpg&hash=7c720e90b2200a9fbeff47b9d6ae443b

yarın sıkı bir çeçenistan eğimi var ,yukardaki eğim aydos idi, buradan oldukça sert ve hatta çekmeköydende sert

güncelleme,

kartepe bisiklet takımının kuruluş amacı

formalara hak kazananlar ,ist-kartepe-ist etabını bi günde alanlardır,
15 tur düzenledim ,ama en zoru 218 km 'lik kartepe etabı idi,bu 2 inci dereceden idi 1.inci dereceden olan ise kuzeyden maşukiyeden kartepe oteli almak ve sudiyeye inerek yalovada bitirmek idi,

2. dereceyi başaranlar ve formayı hak edenler

1- kudret
2- erkan
3- bahtiyar
4- furkan
5- korcan

iki kez etaba gelmiş olan kerim aksilikler yüzünden zirvede olamadı,ama idmanlarda üstün başarı gösterdiği için formaya hak kazandı,epey çalıştık biliyorsunuz yeri gelir lay lom lom da yaparız ama yeri gelir performansta yaparız,

amaç zoru yenmektir,99 km gidip 15 km eğim çıkmak (17-15-11-9-7 eğimleri ezmek)15 km aynı yerden inip dönüşe 72 km basmaktır toplam 201 km
pendik-bostancı zati düz yol ,ora zati angarya, saat, zamanlamaya dahil olmuyor dönüşte.
kartepeyi istanbuldan alıp tekrar istanbula döndüğümüz için takımın adı karbis-kartepe bisiklet takımıdır,başka takım var ise bilemem bu etapta demirbaş bulunan.
performanstanbulu kuran aytekin erzan kartepe fatihidir ,avrupa yakadan çıkmış recep bozkurt ile izmit yapmış maşukiye eğimini 2 kez alıp kuzey yoldan avrupa yakaya dönmüştür,bu rekoru başka yapan var ise bilmiyorum

bu takım kartepeyi almaya devam edecektir ,sıçrama tahtası uludağ olmaya devam edecektir ekipte çoğunluk orayı istiyor,kaptan olarak kesin çoğunluğa uyarım ama 2016 nisan sonuna .

:eek::pGüray dostum o ne eğimdi yahu

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/image-jpg.35988/

(link)
ekip kararına uyularak 11 ekim pazar günü kuzey yolundan gidiyoruz,111 km tam eğimin başladığı nokta,17 km rampa ,15 km iniş suadiye ,köyde yemek mola dönüş topçular ve yalova,
ben 205 km 'de kalacağım dönüş topçular

(link)

sağanak 18 'ine sarkabilir,

@bahtiyar közen

bahtiyar senin geçen pazar bi önerin var idi,riva diye,yalnız bayram dolayısı ile sahil taraflar bence dolu,işin doğrusu şuki okullar açılınca trafik rahatlar,temmuz-ağustos-eylül bu 3 ay saat 06.00 çıkıp 09.00 da işi bitirmenin mantıklı olduğu bi kez daha anlaşıldı,yol grubu var onlar ile bu hafta sonu erkenden çıkacağım içlerinde sevdiğim sağlam bir dost var sinan,ct -pazar erken çıkıyorlar kısa yapıp dönüyorlar, bu hafta sonu onlar ile kısa mesafe yüksek tempoya soyunacağım sonuçları yazarım,50 yaş üstü grubun kaptanı var valla benim bisiklet fakir kaldı, hepsinde 53-39 ayna kol altlarında pinarello-dogma colnago ,yandık gitti:komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:

bisiklet forum yöneticilerine ,admin dostlarıma,çok uzun zamandır burada bulundum ve bir çok aktivitelerde bulundum organizasyon yaptım,bu gün gelen haber ile eylül sonu evin elektrikleri kesilecek su-gaz keza,önümüzdeki hafta taşınacağım bayağı işler beni beklediğinden bu topiğide takip edemeyeceğim,heybeli adaya taşınacağımdan benim için aktiviteler sadece ada ile sınırlı kalacak malesef,adadan git gel açıkça zor olacak, bu nedenle bu topiğin kapatılmasını talep ediyorum,1 yıl boyunca adada olacağımdan foruma eskisi gibi uzun süren topikler açamayacağım,

ekip dostlarıma gelince artık ayrı kalacağız ekimde yokum,ekim ayı uludağ etabında başarılar dilerim ,ekip bensizde toplanır ve işi bitirir ,çok uzun birliktelik sonu artık bu gün kesinleşen haber ile eylül sonu binayı terk etme zorunluluğu var,özel topikten ekip ile haberleşiriz.kartepeyide bensiz alacaksınız öyle gözüküyor arkadaşım seyahat nedeni ile gelemiyor,

eagle dostum,edip ve baki admin dostlarım sizlen kışın bi heybeli turu yaparız,
heybeliye sizleri ve tüm dostlarımı beklerim,

tüm bisiklet forum camiasına selam olsun der çok uzun zaman beraberliğin sonuna geldiğimizi üzülerek belirtirim

hoşçakalın.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri