teşekkürler hüseyin,
anladığım kadarı ile hüseyin kartepede olacak ,
kerim inşallah yetişecek,
erkan pazarada varım dedi,
hakan kesin ifade kullanmadı ,
çağrı ölümüne gidilecek ise pazar gitmemeyi öngördü,
korcan bu pazar desem aynen basar hüseyinde,
furkanın teknik arızalar yaşaması iyi olmadı ,bunu bu pazar telafi etmesi gerekecek ayrıca işi sağlama almak istiyor ise 28 eylülde bi tane daha göçbeylide olacak ,
kenan beyin diğer topikte kendine güveni tam ama biliyorsunuz iş sahada çözülür,58 km de 2 saat 21 dakikada olanların kartepede şansları fazladır ama 16 km eğim, işi zorlaştıracaktır,çağrının ferdi takılmaması akabinde bu pazar gelmemesi iyi olmadı bu pazar ferdi çalışır ise iyi olur ve 28 'inde bize dahil olması gerekecek, 49.5 km 'de ,evet çağrının teknik hatası, su almak için durması, akabinde ne oldu 3 adam ona 19 dakika takdı, bir su molası ,bu şu demek eğer çağrı topçular-suadiye köyü arası 58 km su almak için mola yapar ise grup 19 dakika takar belki daha fazla ve grup suadiyeye vardığında 15 dakika dinlenir ve tırmanışa başlar çağrı ise geride kalır ,çağrı için bu sorun değil ise tek olarak göğüsler eğimleri ve zirveye çıkar ,burada kimse bana gocunmasın bu iş düz sahilde sürmeye benzemez burada ciddi iş yapıyoruz , kartepe serttir koşullarda aynen sert olacaktır bunun göğüsleyenler gelir göğüslemeyenler ise işi aynen bırakır .
hakan dostuma gelince arkadan bazı hataları gördüm bunları yazacağım ,evet eğimde zigzag olmaz aynen yorulur insan kartepe eğimlerinde 16 km zigzag çizerek gitmek mantıklı değil,evet kartepe eğim çıkış tekniği araç olmadığı zaman- zati yok araç fazla- sağa dönerken eğimin sert olmadığı soldan alınacak sola dönerken ise tersi olacak ,inişte sağa dönerken soldan dikkat edin araç geliyormu diye ,evet bu pazar hüseyin ve hakan yoklar ama çalıştılar ,artı hanelerine yazıldı geçen pazar su molası vermese idi hakan ekip ile aynı saatte alacak idi.benim derdim 5 adamın aynı anda suadiye köye varmasıdır bunun için çalışılacak idi ama olmadı sağlık olsun ,ekip çalışmasıdır önemli olan ferdi öne çıkış hikayedir ekip başarır işi.
evet furkana gelince arkadan onuda izledim sanki, düz yolda düşük kadans yapıyor gibi geldi bana ya da yalnış vites olayı,
düşük kadans olayı antreman harici olabilir,evet furkandan bu pazar iyi bi derece bekliyorum ,,
hiç belli olmaz 5 ekim kartepe derim ona göre hazır olun yeterki havanın performansı iyi olsun ,,