Scudo Sports

Kartepe 14. sefer

(link)

Eyl 28

Kısmen güneşli28°En Düş.16°

61 km rüzgar ciddi bir rüzgar

(link)

Eki 5

Yağmur ihtimali18°En Düş.15°

5 ekim mecburen 28 eylül

(link)

Eki 11

Az Güneşli21°En Düş.15°

11 ekim ct koşullar iyi değil 34 km rüzgar,istanbul işi bozuyor,yüzde 40 sağanak,

(link)

Eki 11

Güneşli22°En Düş.15°

kocaeli-izmit 24 km ani rüzgar koşullar iyi,

Scudo
yukarıdaki durum değişebilir,11 ekim istanbul için 3 mm lik yağmur olması şu an erteleme,izmit tarafı iyi,accu tahminleri yüzde 90 şaşıyor,

öneri-b-plan,istanbulda hava 12 ekim pazar mükemmel,

(link)

Eki 12

Güneşli21°En Düş.15°

fakat herkes çalışıyor pt işe gidiyor,hava 11 ekim ct ' si iyi olmaz ise üstelik erkana göre ayar yapıyoruz b-planı devreye sokmak istiyorum evet düşünceleriniz nedir ?

(link)

Eki 12

Güneşli22°En Düş.14°

evet koşullar izmitte iyi 12 ekim pazar kartepe ne diyorsunuz durum istanbul için değişir ise 11 ekim şu an erteleme 12 ekim pazar,

erkan 25 ekim ct çalışmıyor ama 25 ekime bu işi bırakmak istemiyorum süre uzadıkça motivasyonum azalmaktadır .

Ölümüne yorulacaksak Pazar olmamasını tercih ederim ben. Hiç gitmediğim için bilemiyorum. Gidenler yazsın. Ne kadar yorulacağız? :)

@Çağrı Soylu

2009 dan beri bu kartepe ilk başta tren olduğu vakit kolay idi 30 ağustos ilk 270 km denemem başarısız oldu,
bostancı çıkış 04.30 suadiyeye izmit istikametten aldık yani kuzey yolu herekeden,26 jant idi bisiklet spd yok idi, suadiyeye vardık ısı 40 derece ve direk 1640 ' a çıktık ama yolu bilmediğimden 800 metre omzumda bisiklet ile antenlere ulaştım suha ile çıktık,evet maşukiyeye indiğimizde ben bitmiş idim tren ile döndüm,en kolay etabın sonunda güney yolu olduğuna karar verdim,güneyden iş kolay ama hali ile herkes yorulacak,11 ekim ct sağanak hali olmaz ise ve rüzgar 34 km olmaz ise gidilir,aksi olur ise 12 ekim saat 04.30 da bostancıya kim gelir ise o gün kartepe alınır.

(link)

bu durum değişmez ise aynen 12 ekim pazar,hiç kimse gelmez ise tek başıma alırım o kartepeyi ,son ana kadar bekleyeceğiz inşallah düzelir,wundere ve windguruyada bakacağım
hiç belli olmaz flash back yaparım 5 ekime alırım kartepeyi yeterki aşağıdaki koşullar olsun

1-rüzgar 6-13 arası ya da en fazla 16 km
2-ısı 25 derece en çok
3-yağmur asla olmayacak

[h=3](link)[h=4]Eyl 28
Ara ara sağanaklar15°En Düş.13°

antreman suya düştü :):eek:ha::eek:ut::evil:

[h=3](link)[h=4]Eki 5
Yağmur ihtimali18°En Düş.15°

5 ekim berbat hava diyorki antreman yapmayın kartepe için yeterli kondüsyonunuz var diyor
:):D

Haftaya fırsat olursa, yol bisikletim ile Maşukiye'den çıkıp, aynı yerden inmeyeyim diye Suadiye'den inmeyi planlıyorum ama dönüşteki yol konusunda çekincelerim var. Pek bir bilgi de bulamadım sizin resimlerinizden ve yazdıklarınızdan başka. Hiç asfalt olmayan yerler var mı acaba?

@Oğuzhan YAVUZ

yol ile çok rahat maşukiye çıkış asfalt iyi,otelin arkasına ineceksiniz ,teleferiklerin oradan arka kapı çıkışı var zemin kötü yer yer sağda solda çukurlar ,mıcır asfalt ,finale doğru toprak yol uzun değil ama suadiye köy içine gelirken kaya taş yol kısa ,

@Oğuzhan YAVUZ

hiç düşünme bile çıktığın yerden in derim böyle rezil bir yol yok fazla kullanılmadığı için bakımsız yol berbat bir durumda eğerki inerim dersen yavaş inicen hızlı inersen ormana uçabilirsin :D

vakit yetersizliğinden okuyamadım kudret abi
Tarih ne zaman.
Haftasonu ise 100% geliyorum :D

@Anonim

dersler öncelik ikan ,11 ekim hava muhalefeti olur ise aynen 12 ekim pazar saat 04.30 bostancı yalnız 160 km çalışma yap,

@Anonim

ikan ,28 yağmur 5 ekim yağmur sen 21 eylülde ferdi bi çalışma yap ,,artık bi şey kalmadı süre uzamayacak 11 ekim yada 12 ekim iş bitecek ,,

hüseyin,kerim,hakan,furkan,erkan korcan bi görüş belirtmediler 12 ekim pazar için,11 ekim sağanak istanbulda ve yalovada ,kocaeli temiz 40 km rüzgar, şartlar olumsuz,bu işi ekim sonuna bırakmayı düşünmüyorum,havalar çok soğuyacak çünki ,kasım da kartepe yapmış idim 1300 rakım sibirya soğuğu idi,1640 daha beter idi, bekçinin orada durduk, dışarısı adamın içine işleyen soğuk idi ,çok pahalı malzemeler lazım -20 derecede dondurmayanda buna gerek yok,
b-plan devreye girebilir accunun tahmini çıkar ise.

Kudret abi, Tarihi çokta ertelememek lazım. hava gittikçe soğuyacak. Artı o rakımda dediğin gibi dondurucu soğuk olacak.
Benim için bu pazar bile uygun kartepe :). Gidelim dediğinizde hazırım.

pazar biraz zor cumartei olursa sevinirim kudret abi

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi bu hava tahminlerine net bir şekilde güvenilmiyor, artı olarakdan da 24 günlük gibi bir süreç var ve hava tahminleri değişebilir. Yola çıkarkenken olsun, tırmanışa başlarken olsun yağmur olmassa o zaman bana kalırsa sıkıntı yok. Çünkü yağmur kişininin motivasyonunu azaltıyor. Söylediğin gibi abi zaman geçtikçe hava durumu daha sertleşecek bu sebebden dolayı planlanan 11 yada 12 Ekim'de "Kartepe Ekşııın" başlamalı :)

bana her türlü uyar abi ayarlarız, bu pazar ve haftaya pazar hava iyi olursa çalışacağım, bi teke yapıp bu pazar açılayım :)

Geri