Scudo Sports

Kartepe 14. sefer

Kudret bey, bu forma ile Mc Donalds ta menüler bedava olurdu, keşke oraya takılsaydınız :p

Scudo
kudret abi güzel bi gün olmuş özel işlerden kaçırdık, gerçi gene o meşhur yağmura yakalanmışsınız gelememem iyi olmuş pek non stopta olmamış haftaya okullar açılıyor 21 eylülden itibaren sizinleyim :in:

@Kerim A.

kerim anladım zati,,,,:)
şimdi herkesin bayağı süresi var tam 14 gün sonra dananın kuyruğu kopacak,bu 58 km non stop niye önemli, çünki topçular-suadiye arası 58 km ,burayı en kısa zamanda alıp 16 km eğime dalmak,evet erkan bende kalacak saat 04.30 da bostancıdan furkanı-korcanı-ve seni ve çağrıyı alarak bu zor etabı yapacağız 11 ekim ct kesindir

antreman tarihleri,,

21 eylül dudullu çıkış varış teke köyü 58 km nonstop,,,,saat 08.00 bostancı saat 08.45 dudullu,,,

5 ekim aynı güzergah non stop olacak,,,

11 ekim ct kartepe saat 04.30 bostancı,,,

jant teli pes eder
anadolu performans etmez

https://i.hizliresim.com/rYAPyV.jpg

anadolu performans elemanlarının sürüş disiplini

evvelki ve dünki çalışmalar sonucunda izlenimlerim

1- erkan her zamanki gibi disiplinli sürüşlerini devam ettirmekte
2- furkan aynı şekilde,
3- korcan sola kaçış fazla yapmayacak,ve tabi winston churçil ile fazla teşviki mesai iyi değil:)
4- çağrı dün etabı çözdü çağrı disiplinli .

@özer çankaya

vay özer,
kurtdoğmuş evet oraya çatal ile girmiş idim ,şimdi şu kartepeyi bi alalım,ekipte mtb yok ,sadece kerim ve sinan gelir ve hatta korcan onun mtb' si var evet hasana haber et bence ondada mtb var,sen hasan gelirsiniz biz buradan kerim korcan sinan gelebiliriz furkanda city -bike var gerçi ama ora tam mtb' lik sen bana bakma ben gene dalarım oraya evet kartepe sonrası olur,

@Çağrı Soylu

çağrı kışın dalacağız oralara,bostancı-kurtdoğmuş -offroad-bostancı,direk kurtköy -pendik bağlantı-kurtköye gelmeden sağdan 10 km lik yola dalış, dönüş aynı ,dönüş çok sert olacak ,
zemin çok sert orada.

@Melih Çolak

evet melih dostum bi şey kalmadı,tabi gelecek arkadaşlar zirvede üşüyebilir ama gerekli aksesuarlar şart,4 çift çorap giyiyor idim yazlık mtb 'ye ama buna gerek kalmadı tabi ayakkabı kılıfları olacak,evet yazlık tek forma beni üşütür ve hatta sabah 04.00 ayaz olur,kışlık eldiven hazır,üste kışlık bisiklet forma 3 adet var ,alta uzun kışlık tayt,kar maske olacak,gözlük zati demirbaş,

antreman tarihleri,,

21 eylül dudullu çıkış varış teke köyü 58 km nonstop,,,,saat 08.00 bostancı saat 08.45 dudullu,,,

teke dönüş,,,

(link)

etap gidiş,pedal kesilmeyecek,,,

(link)

b takımının artısı var bu artı çok önemli,o da bu ekipte kimse sigara içmiyor alkol alışkanlıkları yok.bu bir amatör performans sürücüsü için önemli bir nokta,evet biliyorsunuz bu topiği 12 ekim günü kapatacağız ve ana topiğe ışınlanacağız yani kış topiğine ,işimiz var kışın,pek yatmadık kışları,6 ay yatıp 6 ay sonra 200 km' yede soyunmadık ,evet bu forumda bir topik açmış idim hatırlar iseniz,130 km durmadan giden varmı diye,zati böyle bir kişi produr 2 kişi çıkmış idi ,bu işi kolay zannedenler hafife almasın,
100 km gitmişliği olan olabilir,bunuda yapabilmek için önceden çalışmış olmak gerekir,100 km gidersiniz ama mataraya su doldururken durursunuz,yanı aynı şey değil ,giderken su içmek bisiklette çift matara olacak bi kere ,ayrıca bu 100 km olayına ekipçe soyunabiirizde ama bize zati 58 km non stop yetecek ,bu olay bizi kartepeye hazırlayacak geçen sene 58 km non stop çalışmaları bunu göstermiş idi,

evet 14 eylül herkes dinlensin yada ferdi yapsın,21 eylül saat 08.00 de bostancıda olacaklar çağrı-furkan-korcan-,hava yağışlı olur ise zati olmaz,28 eylüle sarkar,şurada 4 pazar kaldı ,dudullu ekibi-kerim-erkan-hüseyin,bi aksilik olmaz ise kerim ve hüseyin gelecek,

güncelleme

antreman tarihleri,,

kartepe koşulları

1-200 km de kısa mola anlayışı ve tempolu sürüşte tecrübe sahibi olmak,
2- herhangi bi rahatsızlığı olmamak
3- kask kullanma zorunluluğu iç lastik ve pompa taşıma zorunluluğu
4-18 yaş altı kabul edilmeyecektir

topçular-suadiye köyü,,

(link)

kartepe otel zirve 1300 rakım

(link)

dönüş yalova olunca km azalıyor,,

(link)

toplam 203 km

bostancı-eskihisar 39 km
topçular-suadiye köyü-58 km
suadiye köy-kartepe otel 16 km rampa
iniş 16 km aynı yer
suadiye köy-yalova arası 72 km

antreman güzergahı-teke

teke dönüş,,,

(link)

etap gidiş,pedal kesilmeyecek,,,

(link)

kendimizi kasmıyoruz,iki antremana odaklanıyoruz,bu pazar isteyen tekede olur ,artı hanesine yazar,
evet saat 11.00 de yeni teller takılıyor,,,,,

@Kudret Kurtcebe
14 eylül yapalım kudret abi ben dinlendim bişeyim yok

Geri