Scudo Sports

Kartalın Kaputuna Uçtum

Geçmiş olsun valla Allah korumuş. O an olabilecek en iyi senaryoyu yaşamışsınız.(Sürücünün kazadan sonraki davranışı da buna dahil). Şehir içinde kesinlikle hız yapmayalım arkadaşlar. Türkiye'deki gibi dengesiz kural tanımayan sürücüler olduğu sürece her an her yerden bişey çıkabilir karşımıza. İnce tekerler üzerinde hız yaptığımız sürece şehir içerisinde çok dikkatli olsak bile yeterli olmayabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
@Candan Biberci Büyük geçmiş olsun. Kazada kabahatin kartalcıda olmasına rağmen soğuk kanlılık ve sağduyu göstermişsiniz, açıkçası bu tavrınız güzel görünebilir, elbette çok şükür ki birşey olmamış ama ya olsaydı.. Bir de şuradan bakalım.. Tamam adam özür dilemiş ama özür her şeyi halletmiyor ki. Küçük büyük demeden bu tür hataların bir yaptırımı olmak zorunda. Çünkü başka türlü trafikteki bu boşvermişlik, bu lakayıtlık, bu "aa pardon bir an dalmışım"lar, hiç bitmeyecek. O an tutanak tutulup "insan hayatını tehlikeye atmak!" gibi ağır bir suçlamayla yüz yüze gelmedikçe bu sorumsuzluk abidesi sürücüler korkarım ülkemde trafik bilinci yerleşmeyecek. Siz bu sefer şanslıydınız. Allah korusun yarın siz ya da ben ya da başka bir arkadaşımız bu kadar şanslı olmayabilir.

• Beğen
@maboc @sercanbaltalı @AliMurat @Ahmet Onur Çakmak @Alphavilla @Bahri Kaplan @enqinHLC @beci @baykuş97 @55HBD @Özden Özdemir @kumuşi @celikeren @wenom @MEVLÜT M. TUTMAZ
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun.Cümlemizi kaza,bela ve musibetlerden korusun.
Bu arada Kartalın saygılı ve alttan alan şöforünün tam bir karaktersiz olduğunu acıda olsa bugün öğrenmiş bulunuyorum
@mariokaldato Kartala kartal gibi süzülürüm anında öyle:DEski S.A.T çıyım düşme uçma eğitimi iyidir tabi Yüce Rabbimin rızası ile..

@Candan Biberci
Nasil oldu bu peki napti adam?

• Beğen
Geçmiş olsun.
Ben de bugün Karşıdan karşıya yaya halinde Geçmek için trafik lambalarına bastım. Kırmızı yandı karşıya geçiyorum. Bir BMW 5 serisi Sürücüsü yaklaşık 5 km HIZLA bana Çarptı ben de bana çarptığı zaman adama baktım adam başka bir yere BAKIYOR. Ters ters baktım hiç bir şey demedim yoluma devam ettim.

Hayat zor valla her an her yerde dikkatli olmak gerekiyor maalesef hele İstanbul gibi büyük bir şehirdeyseniz.

• Beğen
@mariokaldato Bisiklette 50 tl masraf var.Akort haricinde ön far birde janttaki cateye kedi gözü güme gitti.Kaza anında Kartalcı %100 suçlu olduğunu bildiğinden işyerini söyleyip" masrafın neyse veriririm" dedi.Karaktersizi aradım bugün adam safa yattı sonrada "ha tamam hatırladım" dedi haysiyetsiz.Ulan sanki hergün bisikletli çarpıyor adama..Birde beni para içinmi aradın diyor şerefsiz kendin söyledin masraf meselesini.Trafiği çagırsam kendi g.tne kaçacaktı.Yeri mekanı belli gidip gırtlağını söksem ki sökerim geride düşünmem gereken bir ailem var.Neyse ben parasından ziyade "verilen sözdeyim" .Yani 50 tl için tatsızlık çıkmasın.O şerefsizde sürüngen hayatına devam etsin..Gün ola devran döne...

Her şey trafiği çağırmaman içinmiş demek ki. Bende diyorum başta ne anlayışlı adam diye. Gerçekten iyi niyetli insanlara bile şüpheyle bakmamıza sebep oluyor böyle karakter yoksunları...

@Candan Biberci kardeşim öncelikle geçmiş olsun Allâh korumuş. Keşke kaza anında polisi arasaydın.Senin için iyi olurdu ve o haysiyetsiz dersini alırdı bir nebze

• Beğen
Evet aynen suclu degilsen trafik cagircaksin

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

@55HBD İnsanoğlu ciğ süt emmiş derler aynen o misal..Yaşa duruşa bakıyorsun adam zanlediyorsun ama dönek çıkıyor.
@mariokaldato İnşaAllah bir daha kaza yapmam ama yaparsamda centilmenliğe bakmayıp yasal prosedürleri devreye sokacağım.
@o.kucuk Sağolasın Allah razı olsun.Hatay'a selamlar sevgiler.

Zalım mazgal:(

Dosyalar

• Foto327.jpg
    Foto327.jpg
    86,2 KB · Okunma: 29
  • Foto325.jpg
    Foto325.jpg
    104,7 KB · Okunma: 30
  • Foto326.jpg
    Foto326.jpg
    104,4 KB · Okunma: 32
1.Fotoda yolun virajlı olduğu görülmekte.Arkamdan habire korna çalan halkotobüsünden dolayı viraja hızlı girmez durumunda kaldım
2.Fotoda kaza mahalline 30mt kala karşıdan gelen bir halk otobüsü vardı ve arkamdaki halk otobüsüde..İşte tam bu esnada Kartal sağdaki tali yoşdan 2 mt kadar yani şeridi komple kapatacak kadar çıktı.Azgalı kurtarıp en sağa girsem arabaya kapı tat
rafından girecektim.Komple çaarpmadan geçeyim deyip iyice sola kırsa bu sefer
karşıdan gelen halk otonüyle bir facia yaşayacaktım.O an Allahın izni ile en mantıklısı tampon kısmından vurarak kaputa sağlamasına uçmak oldu:)
3. Foyo ise Bursada bol miktarda bulunan Zalım dikey mazgal:(

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geri