Scudo Sports

Kartalın Kaputuna Uçtum

Genelde bu şahin kartal sürenlerde bisikletlilere karşı bir kompleks var buna inandım artık. Haftasonu bir tanesi beni kaldırımla yol arasında sıkıştırdı hemde 2 şeritli yolda başka araba dahi yokken. Altımda motor olacaktı ki yetişecektim :) Trafiğe plakayı şikayet ettim ama sonuç çıkmaz muhtemelen. Size de çok geçmiş olsun.

Scudo
çok geçmiş olsun hocam. kuş serisi hepimizin sorunu yanımdan sıfır geçerken camdan çıkıp bağıran mı ararsın , yanıma gelip ara gaz verip bana hava atan mı dersin her çeşit var :) kazasız sürüşler dilerim

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Çok geçmiş olsun, kaza sonucu ölen köpek ve arkasında bıraktıkları için çabanız gerçek bir insanlık örneği, umarım ben de böyle bir durumda sizin gibi olabilirim

• Beğen
Geçmiş olsun. Kazadan sonraki tutumunuz örnek teşkil edecek cinsten. Olayın sıcaklığıyla çoğumuz bu aklı selimi sağlayamayıp karşıdakine zarar vermeye çalışırız ancak istisnalar dışında (şahıs varlığı veya vücut bütünlüğüne yönelik saldırı v.b) doğru olan sakin kalıp karşıdakiyle sağlıklı bir iletişimde kalabilmektir.

Geçmiş olsun. Hızınız da az değilmiş, dediğiniz gibi şükür iyi atlatmışsınız.

• Beğen
geçmiş olsun. buny hop hareketi çalışmanızı öneririm. ciddi anlamda işe yarıyor böyle durumlarda.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mert E. Sağolun amin cümlemizi inşaAllah.
@hogutmen Sağolasın evet hızım elimde olmayan nedenlerden dolayı fazlaydı.Arkamdan gelen otobüs bunda en büyük etkendi.
@bdemirkiran Adam hakkıda iyi saygılı diyordum ama göstermelikmiş demekki.Detayına girmeyeceğ ama tam bir karaktersiz çıktı.
@ziyainal Allah razı olsun.Genelleme yapmayayım diyorum ama geneli malesef öyle..
@BRSZNR Sağolun.Eminimki sizde aynı hassasiyeti gösterirdiniz buna eminim.
@Onur YCL Sağol.Bu tür olaylarda soğukkanlı davranmak daha önemli.Yoksa sonunda bende oda zararlı çıkardık
@fatihy Sağolasın Allah cemil cümlemizi korusun
@7haiku Sağol.Hız olayı hep o zalım otobüsün arkadan press yapmasından oldu.Yoksa sadece kendimi değil ailemide düşünerek hız yapmıyorum.
@chnkrmz Sağol evet buny hop iyide onu yapmaya pek zamanım olmadı malesef:)

@Candan Biberci benim her gün işten eve gelirken kullandığım yolda tadilat yapmışlar benden habersiz. havada karanlık tabi.
yolu boydan boya kazmışlar yarım metra kadar. hemde 2 metra arayla 2 tane vardı. tmm içini doldurmuşlardı ama arabaların geçtiği yer doldurdular. kenardaki yeri benim geçeceğim yeri tam doldurmamışlardı.
işin kötü yanı tamda benim hız yapmayı sevdiğim yoldu. 35 dereceye yakın dönüş ve uzun bi yol. o dönüşede hızlı giriyorum ben.
-- gene aynı şekil giderken dam düzlüğe geldim yolun kazılmış halini gördüm. 2 çukurdan da ard arda buny hop yaparak kurtuldum. spd pedalın da artısı vardı ikitane ard arda yapmamda .
ihtiyacın olmasada engebelerden geçmeye çalışıp buny hop yap herzaman o refleksine işliyor yavaştan.

@chnkrmz Ah keşke yapabilsemde boy 1.87 kilo 94.. Bu koşullarda ancak buny down olur:D

@Candan Biberci bence sen sağlam bir arabaya vurmadın ondan jantına birşey olmadı inş vurmazsın da Allah korusun işin esprisi geçmiş olsun hocam

Eyvallah dostum
@Candan Biberci
. Bi kartala kartal gibi süzülen biskeletci olarak gurur duydum ehehe saka bi yana tekrar gecmis olsun

• Beğen
Buyuk Gecmis olsun. Ben de sahilyolunda gecen sene boyle bir kaza atlattim. bir turizm acentasi otobusu, kendisine kirmizi yandigi halde yolu ortalamis u dönüsü yapiyordu. Istanbulda sahil yollarini bilirsiniz belki mazgallar bazen dikine olur ölüm tuzagi gibi. Ayni boyle bir pozisyonda nasil yaptigimi bilmeden (hala bilmiyorum cunku normalde yapamam herlade) bunny hop ile kaldirima zipladim. Sonra otobuscu ozur diledi ama yasadigim heycan 3 gun yetti.

@Candan Biberci kardeşim çok üzüldüm. Verilmiş sadakan varmış gelmiş geçmiş olsun.Allah daha beterinde korusun.

• Beğen
Geri