Ekşide yazılan yorumları kaale almayın derim arkadaşlar.. Ekşi, artık sadece trollerin dolduğu seviyesiz bir ortamdan ibaret.
Ben burada konuşan kişinin ifadesinde bir sorun göremiyorum, gayet sakin sakin ve sabırla durumu ifade etmiş. Polis olayı gereksiz çünkü zabıtanın bile kıçını kaldırmadığı konuya polis hayatta dönüp bakmaz. Burada ya konuşacaksınız, ya kavga edeceksiniz ya da görmezden geleceksiniz. Başka opsiyonunuz yok. Ama nereye kadar görmezden geleceğiz ki? Kimisi demiş ki, "adam deniz kenarında çay içecek ama!". İçsin, kimse içmesin demiyor, benim de iki kuruşluk keyfim var bisikletle, ben neden kendi hakkımdan feragat edeyim o halde?? Uyarılması gerekiyor, videoda bence iyi olmuş, ifşaa edilsin. Bu ülkede içerisinde hafif tehdit olmayan hiç bir konu çözüme bağlanamıyor ne yazık ki. Orası bir kamu alanı,kamu alanında bir durum varsa nasıl arabaların plakasını çekiyorsanız bunları da çekin, paylaşın. Ki bir yerde sonu gelsin. Ben şahsi görüşümü söyleyeyim, az bile aslında o aileye yapılan. Kavga etseniz zeytin yağı gbi üstüne çıkar belki de dayak yiyen bile haklı iken siz olursunuz. Fazla umursamaz, kural tanımaz bu insanlar, kırmızı ışıkta atlarlar, emniyet şeridindeki motorcuyu sıkıştırırlar, siz koşu patikasında koşarken size , bu halleri ile gülerler(Bizzat benim başıma geldi), çocuk sürülerini her yere salarlar ve takip dahi etmezler. Cahil egosu bir başka oluyor gerçekten...Eğer burası bir metropolsa ben kurala uyuyorsam, sen de uyacaksın. Uymuyorsa , afedersiniz eşşek gibi uymasını sağlayacaksınız (konuşun,tartışın gerekirse ilgili yerlere şikayet edin). Aksi takdirde her şeyinizden ödün verirsiniz ve yarın bir bakmışsınız ki tek özgür alanınız evinizin önündeki 5 m2lik alan olmuş. Tabii orayı da gözlerine kestirip pikniğe(??) gelmezlerse...