Scudo Sports

Kartal

çok iyi almışsın bende halcon alacaktım motion ın kompenentleri daha iyi olunca bide disk freni mekanik olunca vazgeçtim motion almıştım 529 euroydu ben alırkende beyaz kadrosunda hafif çizik olan vardı onumu aldın yoksa :)

yalovadan sonra 20 km falan rampa çıkıcaz fazla yorucu bi yol değil ama seninde performansına bağlı tabi ;)

Scudo
hayır çizik yok, yeni bi tane topladılar :) pazara kadar kendimi nasıl hissederim bilemiyorum gelme ihtimalim yüksek ama

haftaiçi biras bin bisikletine antrenman yap iyi olur senin için en azından alışırsın bisiklete biras ben ilk bindiğimde korkarak binmiştim düşermiyim falan die uzun zamandır binmiyordum çünkü antrenmanlarla performansımıda yükselttim baya dün 130 km yol yaptık mesela

frenlerine dikkat et yanlız rampalarda falan özellikle çok fazla güvenme frenleri mekanik çünkü senin frenler. ;)

Hoşgeldin,
keyifli pedallamalar olsun.

@gokhanpala

Hoşgeldin,
keyifli pedallamalar olsun

teşekkürler bisiklet dostları

Foruma baktım ama bulamadım. Kartal-Bostancı veya Kartal-Caddebostan arası akşam grubu var mı?

@CELASİN TELLİ

ben hergün akşam saat 20:30 da kartaldan göztepeye gidiyorum ama geriye dönmüyorum :)

Göztepe'den Kartal'a gelecek ama dönmeyecek birini bulursak ekibi tamamlarız:)
Yarın 8:30 gibi takılırım. Migros uygun mu?

@RSY Ersoy

Evim Hava Kuvvetleri Kampının arkasında Maltepe Üniversitesi yanında. Migros veya Belediye Sosyal Tesisleri çok iyi olur.

@20:45 Belediye Sosyal Tesisleri önünde başlıyoruz. Katılmak isteyen olursa bekleriz.

hafta içi her akşam saat 18:30 pendik ido önünden çıkışlı kartalda 19:00 da oluyoruz caddebostan fenerbahçe (duruma göre) yapıp geri geliyoruz 19.15 gibi migrosun önünde oluyoruz hemen hemen her akşamda çıkıyoruz pendik grubuna bakarsanız görürsünüz ;)

• Beğen
Tepkiler: Celasin Telli
@samet_özdemir

O saate yetişemem. Erken çıkıyormuşsunuz.

Farketmez, napaim işe bisikletle gelmiş bulundum tadını cikarcm artık tek basima :)

@ersin balkaner

tamam yarın işe bisikletle gitmeyebilirim haberdar ederim ;)

Geri