hemen hemen hergun 8.30 gibi erenkoyden kartala sürüyorum ben de,siz fenere dogru gelirken,ben de size takılıp fener yaparım,sonra dönüs yolunda kartala size eşlik ederim ne dersiniz
Bu akşam birkaç arkadaşımla beraber Caddebostan'dan 20:30'da hareketle Kartal'a kadar gidip dönüşte Avşar Cafe'de çaylarımızı içtikten sonra evlere dağılacağız. Orta tempoda (20-25 km/s) binilecektir. İlgilenen bisiklet severleri bekleriz.
Forumunuza yeni üye oldum ve Anadolu yakasındaki bisiklet turlarından haberdar olmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
BENİM DE BİRÇOK KİŞİ GİBİ PLANIM YAZ TATİLİ GELİNCE BİSİKLETİMİ ALIP GEZMEK.
FAKAT BEN ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM VE TEK YAPTIĞIM ŞEY KARTAL - KADIKÖY SAHİL YOLU BOYUNCA GEZMEK.
BANA FARKLI YERLER LAZIM. HEP AYNI YERLERDEN BIKTIM.
hoşgeldin foruma bende ne eskiyim ne yeni anadolu yakasında pendikde oturuyorum hafta içi pendikten kartala işe gidip geliyorum bisikletle haftasonlarıda sabah sahilde sürüyorum.
merhaba bizde hafta içi akşamları pendik bostancı yapıyoruz performans orta düzeyli ne yüksek ne düşük 25 - 30km ortalama saatleriniz uyarsa bekleriz saat 18 40 pendik ido 19 00 kartal ido beltur yanında buluşup bostancıya devam ediyoruz bende kurfalıda oturuyorum pendikte arkadaşlardan ayrılıp kurfalıya çıkıyorum
merhaba, uğur mumcu da oturuyorum, akşamları 19,30 da gelmiş oluyorum ve her akşam olmasa da katılabilirim. ayrıca hafta sonu tur yapılırsa katılmak isterim.